Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Natsuyuki Rendezvous
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Arta
IPB Image

Hazuki may be near-sighted, but he knows true beauty when he sees it and the delicate form of flower shop owner Rokka draws him in like a bee to honey. So, hoping to cultivate a relationship between them, Hazuki takes a part time job at her shop, only to discover two huge thorns preventing the nurturing of any romance. The first, the fact that Rokka is still grieving for her late husband Shimao, would be enough to snip most men's ardor short, but it's the second that really threatens to make Hazuki's forlorn hopes wilt. Because while Shimao is most definitely deceased, he hasn't yet departed and his spirit is still living in Rokka's apartment! Except only Hazuki can see him, which leads to a very strange romantic triangle indeed. Are Hazuki's chances with Rokka as dead as the man who still lives in her house? Or can he somehow make love blossom even though there's an interloper pushing up the daisies between them?

MAL: http://myanimelist.net/anime/13585/Natsuyuki_Rendezvous/
Rating: 7.9, skatoties pēc myanimelist statistikas.
Genre: Drama, Romance, Supernatural, Josei
Episodes: 11

---

Es tādus slice of life (šur tur bija minēts arī šis žanrs) vispār neskatos, izvairos arī no drama, priekš tam parasti skatos live action seriālus un anime atstāju kam tādam, ko ar kamerām nevar uzņemt. Bet nejauši uzklikšķināju un, ai, ko tur, lai būtu - skatīšos. Pēc pirmās sērijas noteikti neskatītos tālāk, bet gulēju gultā, grauzu čipsus un slinkoju - ok, ok, skatīšos tālāk! Arī character art mani vispār nesaistīja. Bet. Vienā vakarā noskatījos visas, pagaidām nosubotās, epizodes un pieķēru sevi gan vietām smejot, gan raudot, ak~ Neteiktu, ka baigais supernatural te būtu, viens spociņš. Vēl neesmu redzējusi visas epizodes, kādas 3 palikušas, nez vai ir nosubotas, bet varu teikt, ka man patīk, noteikti ieteiktu. Lai gan nejēdzu spriest, kas skaitās laba anime, kas slikta - ja man patīk, tad laba un ar to arī beidzu. Liktu jauku astotnieku vērtējumā, pie pēdējām sērijām varbūt pat vairāk sagribēsies likt. Nu jauki, ko lai saka. Mazliet kaitina tas puķu pods viņai uz galvas, kas skaitās cepure tur dažās sērijās. :'D

IPB Image
Church
Aye, patiikams shovs peec noskatiitajaam pashlaik izlaistajaam epaam. Imho gan vairaak quirky/shy people love story, ne slice of life. Vieniigais, ka jau saak prasiities kaads risinaajums/kustiiba no ieilgushaa jau vairaaku epu garumaa status quo, kas saakaas kopsh kjermenja paarnjemshanas.
Arta
Varbūt ir kā tu saki, par to slice. Es jau neko nesaprotu. :'D

Stāsts ir vispār diezgan foršs, tā kā vēl 3 ep man atlikušas/nav nosubotas, es jau savā galvā izdomāju cik dramatiksi es visu beigtu, bet, nu, redzēs..
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
..un es vispār gribētu, lai viņa pēkšņi saprot konkrēti, ka tajā ķermenī ir viņas vīrs, bet viņa jau būtu tik traki samīlējusies tajā jaunajā, ka vairāk nezināto, ko darīt - grib palikt ar ''vīru'' vai tomēr jauno čali. Moš tā tas arī notiks. xD Bet par pašām beigām, nez, ko gan viņa izvēlētos. Tādu twisted variantu vai tomēr tā kā tam jābūt..
austere
Huu, tas ķermeņa aizņemšanās pavērsiens bikiņ šķebinu, jāuzlej kafija un jāmēģina skatīties tālāk.



P.s.
Hmm, kāpēc jāraksta tādas dīvainas lietas kā "nejēdzu spriest", "es jau neko nesaprotu" ...
Arta
Tāpēc, ka es honestly nezinu, kas skaitās laba anime un kas - ne! biggrin.gif Man ir pilnīgi citi standarti, kāpēc es to skatos. Un salīdzinot ar veterāniem, kas redzējuši bez maz vai visu iespējamo un var salīdzināt, kas ir labs un kas slikts - man nav priekšstata. ;D
Tas ir tā pat kā kāds, kas neko nesaprot no dizaina, kliegtu, ka tas ir smuks līdz ar to, tas ir pats labākais, jo viņam patīk! Bet es, saprazdama, ka tas dizains ir šķībs un kā jāizskatās kaut kam patiesi labam, vien varētu nopūsties un pateikt, tu neko nesaproti.
Šajā gadījumā es esmu tas, kas kliedz, ka anime ir pati labākā, bet kāds cits ieradīsies un pateiks - ''lol? Šitā ir laba? Tad tu neesi redzējusi to un to, vot, TĀ ir LABA.'' Es labāk uzreiz pasaku, ka nezinu via labs vai ne, bet man patīk.

Redz, kā man patīk skaidrot, tikai nez vai var saprast manu domu gājienu. =D

P.s. ''Dīvainas lietas''? Prieks iepazīties!
Ginta
Teiktu, ka šis man ir viens no sezonas favorītiem. Nekas ārkārtējs, bet feins un katra nākamā sērija tiek ar nepacietību gaidīta.
Also, interesants variants par tēmu "kur paliek cilvēks (viņa apziņa/dvēsele?), kura ķermenis tiek šitādā veidā pārņemts". smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.