Help - Search - Members - Calendar
Full Version: anime news
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
kaiter
shodien noskatijos deadman wondrland un seands of distracion
laprat dzirdetu jusu viedokli par šim abam anime
man persongi patika deadman wonderland par šo to var aizdomaties protams anime boja nedaudz traka bet laba gribetos uzinat kad bus 2 sezna deadman wonderland varbut kad man varetu sniekt šadu informaciju
Ginta
Domāju jautājumam par kādu turpinājumu drīzāk būtu jābūt nevis "KAD būs?", bet "VAI būs?" - ja pareizi atceros, nemaz īsti pēc turpinājuma man neprasījās. (Ja nu nekādi citādi nevar - vajag iet mangu lasīt.)
Kopumā: bija potenciāls, bet rezultāts pašvaks. Pat ļoti. 6/10
Lars
Deadman Wonderland'ā galvenais vaironis bija pārāk liels lupata un pinkšķulis. Gaudas un vaimanas no sērijas uz sēriju.. Ar lielām mokām izdevās sevi piespiest noskatīties līdz galam.
kaiter
tur es tev pilnigi piekritu bet ja paskatas no ta viedokļa ka ķipaši viņam bijja 14 vai 15 tas ir piedodami jo pec ļoģikas tada vecuma nonakt cietuma un redzet degošus liķus sev apkart ir traumatizejoši bet no otras puses vareja pievienot vairak paša filazofiju jo cilveks pec butibas atri aprod ar situaciju
taka viņu vareja ustaisiit gudraku
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.