Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ao no Exorcist
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Hikaru
IPB Image

AniDB

Pasaule sastāv no divām daļām savienotas savā starpā kā spogulis. Viena pasaule ir Assiah, kur dzīvo cilvēki, un otra ir Gehenna, kur dzīvo demoni. Ceļošana starp tām nav iespejama, bet demoni var nokļūt cilvēku pasaulē pārņemot jebko, kas tur atrodas.
Sātans ir demonu dievs, bet viņam ir trūkums tāds, ka cilvēku pasaulē nav pietiekoši spēcīgas substances, kas varētu viņu saturēt. Tam nolūkam viņš izveidoja dēlu, Rin, no cilvēku mātes. Bet vai dēls piekritīs Sātana plānam, vai kļūs par kaut ko citu...?

IPB Image

Izlasīju aprakstu, tikai tagad sapratu par ko šī anime vispār ir. laugh.gif

Viens no ļoti retiem (vai vienīgais?) shounen gabaliem, kurš pilnīgi negaidīti man patika no paša sākuma un gribās skatīties tālāk. Kvalitatīvāk uzzīmēta, animācija labāka nekā visās šajās te shounen animēs. Patīk galvenā varoņa raksturs - dzīvespriecīga persona, brīnās par visu ko jaunu ierauga. Visi jautri momenti ir tiešam jautri nevis garlaicīgi. Kopsummā patīkami skatīties.

Potenciālie ļaunie varoņi gan kā parasti ir klaunveidīgajās drēbēs, neko citu japāņi izdomāt nemāk.
Ir sērijas, kur var uzreiz paredzēt kāds būs šīs sērijas rezultāts, bet nu esmu kaut kur pie 15. sērijas, pagaidām neapnika.
Ginta
Man pagaidām patīk. (Lai gan iepalikusi no jaunākajām sērijām esmu mazliet.) smile.gif
Keydan
Viņš tāds meh, neka jauna un/vai oriģināla nav, bet nu kopuma gan jau normāls ir. Pagaidām 7/10.
Koneko
Esmu noskatījusies 18 sērijas. Nekas inovatīvs, bet man, kā cilvēkam, kam patīk shouneni, jautri skatīties.
Kas attiecas uz eksorcisma tēmu, tad "D.Gray-man" patika labāk.
austere
Samērā garlaicīgs anime, personāži un viņu lēnīgā rosīšanās ir kautkas līdzīgs vecīšu pansionātam - bet nu jāskatās līdz galam.
Kaede
Lai gan šo noskatījos līdz galam, man ne pārāk. Sižets visai paredzams, personāži un to rīcība tieši tāpat. Godīgi sakot, vairākas reizes pat atmetu, jo palika garlaicīgi. Pirmo sēriju noskatoties šķita, ka būs labs, bet pēc tam aizgāja sviests.
Arta
Tā kā man galveno lomu anime vērošanā spēlē vizuālie, riktīgi patīk kā viss uzzīmēts, characteru dizaini interesanti, smuks environment, pozitīvas krāsas. Smuki~ C:
Plots.. var iztikt, normāls, tā teikt. =D
Arta
Man vienīgajai te jāspamo?!

Man patika! =D :'D
Uz beigām jau pavisam interesanti palika, protams, nekas pārāk inovatīvs nebija gaidīts, bet bija pietiekoši labi, lai es safanotos un cerētu, ka būs vēl epizōdes. ^^; Bet laba jau daudz nevajag, ne?

10/10 ! xD Manis iepriecināšanai laikam daudz nevajag. Aizdomīgi standarti, ja man tādi ir.


Actually, man viss iesākas ar ~6/10 un, ja man patīk pēdējās 2 sērijas, tad nonāku pie 10/10. What is this. Ja augstāk par 7 neceļas laika gaitā, vnk atmetu un nemaz tālāk neskatos.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.