Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Infinite Stratos
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
austere
IPB Image

Year: 07.01.2011 till 25.03.2011
Categories: Comedy, Harem, Ecchi, Action, High School, Mecha

Saturu atstāstīt nav nozīmes, nekā oriģināla tur nav (vienas klišejas) un uzskaitītās kategorijas par šo anime jau visu pasaka.
Tomēr, noskatoties divos vakaros pirmās 9 epizodes, jāsaka, ka anime ir pārsteidzoši labi izdevusies - ļoti jautra, smuki sazīmēta, pievilcīgi čari.
No aktuālajām anime Infinite Stratos es ierindotu pat pirm Oniichan no Koto Nanka Zenzen Suki Janain Dakara ne, bet pēc Puella Magi Madoka Magica.

Nepalaid garām!


IPB Image

... hmm, gribēju bildi paslēpt kā spoileri, bet izskatās, ka nevar
Keydan
Mecha - tas ir labi, toties... I am getting too old for this harem crap... in tie nav mecha bet kautkadi power-armori.
Kaede
Es sāku skatīties tieši tādēļ, ka ieintriģēja ideja pirmajai epai. Diemžēl, tālāk viss kļūst ļoti garlaicīgi. Sižeta attīstība ir vairāk kā paredzama, joki simts reizes dzirdēti, pietam galvenais varonis nešķiet nekas īpašs, vairāk gan vienkārši laimes krekliņā dzimis. Nu... šobrīd jau sāk garlaikot pamatīgi šī anime, bet līdz galam nostīšos, ja būs laiks.
Hikaru
Pirmā sērija bija ļoti interesanta. Un ideja par šādiem armor'iem, tas ir kāreiz, ko es jau sen gribēju redzēt kaut ko līdzīgu šitām bildēm: http://otaku.lv/index.php?s=&showtopic...ost&p=23589
Bet nu johaidi, cik pēc tam garlaicīgas parējās sērijas bija. sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.