Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Gakuen Mokushiroku: High School Of The Dead
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Tigra2
Gakuen Mokushiroku: High School Of The Dead

IPB Image

Žanrs: Asa sižeta, Erotika, Šausmas;

Kā jau var nojaust, anime ir par zombijiem, kas radušies kārtējā vīrusa izplatības dēļ - Tev iekož zombijs - tu paliec par zombiju. Anime risinās ap izdzīvojušiem skolniekiem un skolas medmāsiņu, kas kopīgiem spēkiem cenšas nokļūt drošībā. Lai gan nosaukumā rakstīts 'Mirušo vidusskola', tikai pirmās divas epizodes norisinās skolas telpās, tālāk darbība risinās pilsētā. :3

Un daži screeni:
IPB Image

IPB Image

IPB Image



Hikaru
Jā, šis ir diezgan LoL gabals. Kaut kāda Resident Evil anime versija, tikai man no visiem tiem zombijiem smiekli nāk. laugh.gif
Sigfa
nenormāli daudz fanservisa. vispār man patīk - zombiji, galvu šķaidīšana, iekšējie konflikti, norādes uz izvarošanu un tādā garā. no otras puses, pārāk daudz pantsu un tesmeņu, muļķu un heroisma. anime kurā figurē, sķiet, visi animju personāžu arhetipi, no akli heroiskā varoņa uz naivi labsirdīgo pasniedzēju līdz klasikajai tsundere.

ps. beidzot tigra izdara ko apsveicamu un uzņemas izdarīt to, ko citi nedara.
Keydan
Kādu laiku atpakaļ esmu lasījis mangu (magaka kas to visu ir zimējis ari ir slavēns ar sāvu p0rn)...
Kā arī pati manga, animu ir 90% fanserviss. Nothing speshurrr.
Church
Paaraak daudz fanservisa. Sabojaa noskanju/shovu. Kad kaarteejo reiz noviljnjo medmaasas ar govs intelektu/raksturu arbuuzi, saak shkjebinaat.
Niks
QUOTE(Sigfa @ Aug 6 2010, 10:57) *

nenormāli daudz fanservisa. vispār man patīk - zombiji, galvu šķaidīšana, iekšējie konflikti, norādes uz izvarošanu un tādā garā. no otras puses, pārāk daudz pantsu un tesmeņu, muļķu un heroisma. anime kurā figurē, sķiet, visi animju personāžu arhetipi, no akli heroiskā varoņa uz naivi labsirdīgo pasniedzēju līdz klasikajai tsundere.

+1 nost ar fanservice un vairāk kišku. Piektās epas cīņa uz tilta jau bija tik nereāla, ka tas vairs nebija pat smieklīgi. Un zombiji te galīgi nekaitīgi - inficēt var tikai iekožot, come on, vai tad ar zombijasinīm pa visu ģimi nevajadzētu būt gana (gan jau kaut kas iekļūst mutē un acīs arī), bet laikam labāk izbaudīt action un pievērt acis uz pārējo - vasaras naktīm, kā smejies, pašā laikā.
P.S. Kitamura Eri, Inoue Marina, Sawashiro Miyuki - man jau patīk.
Church
Pieminot fanservisu es nedomaaju gore, bet parasto panty flashingu veeja deelj/peec leeciena, paklupshanu un atkal panty un boob fleshingu, kameras piesaistiishanu kaarteejo reizi pie ljumoshajiem chichiem utml utjp. Zaib. Opredelitesj batjenka, to fap or not to fap, that is a question. Paaraak daudz fanservisa -> bezgaumiiba.
Niks
Eh? Vai tad es tik neskaidri izteicos? Es gore nesaucu par fanservice. Un pilnīgi piekrītu, ka nevajag fanservice (es pat neiebilstu, ja nebūtu (gandrīz) vispār).
Sigfa
fanserviss ir konkrēts cock-block, vienā brīdī tu domā fak jē, bet otrā saproti, ka ar to arī apstājās viss, ko tev var piedāvāt pīķa raidlaika šovs. labāk vispār bez.
Niks
Sorry, bija pazudis ne-.
Update: argh, ne tam vārdam pieliku, kas ar mani ir šodien?
Tigra2
Man atkal liekās, ka bez fanservisa šī anime būtu vienmuļa, tāpēc šoreiz man pret fanservisu nav nekas pretim. :3
Tramvajs


Ieraudzīju šo video gg mājaslapā, gribēju padalīties, ja nu kāds vēl šaubās par to, cik izcils gan ir šis gabals. Smieklīgi, ka es šovu sākumā mēģināju vismaz mazliet nopietni skatīties. Bet nujā- džigl, džigl?
Arts
That reminds me.

No animētajiem horror gore gabaliem man patika Dead Space.
Kaede
Pheh. Noskatījos vienu sēriju un sapratu uzreiz, ka tālāk par nemēģināšu. Tipisks zombij survival + būbīgas meitenes īsos svārkos. Nekā interesanta. Patiesībā, jau pirmās sērijas pusē bija ļoti garlaicīgi.
3rdHalf
BTW: Fansubotas epizodes kas tiek ierakstītas no TV ir cenzētas!
Pirmajās sērijās ir izgriezti visi gorīgie skati, bet sakot no sestās-septītās tiek griests arī vis ecchi!

Kad viņa tiks licenzēta štatos [ta noteikti bus], bus vērts apskatīties DVD/Blu-Ray!
Church
Tobish, ja man paarspiileetaa fanservisa deelj derdz arii cenzeetais TV, dvd buus veel riebiigaaks? aight. mv HSTD crap/
Niks
Cenzūras līmenis ir atkarīgs no kanāla. AT-X ir tāds, kādu viņiem atsūta studija. Tokyo MX arī laikam, pārējie lielākā vai mazākā mērā cenzē visas anime.
Ja kāds atcerās, piemēram, Mnemosyne oriģināli rādīja AT-X, jā, ar visu guro.
maitenieks
Cenzēts vai necenzēts, bet būtību jau tas nemaina. Fanserviss izbojāja visu šovu.
Ņetka
Pārāk traki.. manas smadzenes neizturēja.. tāpat kā ar "Ikkitousen"..
Keydan
IPB Image
IronSoul
Man jau ļoti patikās, kaut gan tie lielie tesmeņi varēja būt nedaudz mazāki un nu vismaz vienu zombīti varēja nobeigt a to viņa tik stūrēt māk laugh.gif pārējais gan man netraucēja. Būtībā ja atmiņa mani neviļ šis ir 100% saturs no mangas.
Pinky
intro dziesma forsha. jaa, tie lielie pupi bija uzkriitoshi. neko nevar padariit. kaa autors grib - taa arii buss!
kaiter
wow tik daudz kritikas ,nu ko lai saka man patika šī anime ar visu fanserviss ar visam galvas šķaidišanam un visu parejo ja kaut ko mainitu tad tā vairs nebutu tā anime ,bet jau kau kas cits ši ir iespejams manā top 10
es uskatu,šī ir gaumes lieta
ok storys 100 reizes jau parskatits un partaisits
bey tomer neuskatu ka skatoties šo es butu izmetis laiku veja
es saprotu liela daļa ir profesionali kritiķi un pelna naudu ar to
Gith
Visu nenoskatījos, varbūt vēllāk atgriezīšos pie viņas hz, pašlaik nevelk.
TomoyaChan
Godīgi sakot, šī ir viena no manām mīļākajām animēm. Ne jau dēļ Ero žanra, bet gan dēļ stāsta, domas kā tādas. Kādu laiku biju domājis par šāda veida izdzīvošanas animi un kad par to uzzināju, uzreiz gribēju noskatīties un to arī izdarīju! smile.gif
Lielu lomu nospēlēja tās grafika, kas man ir svarīga. Anime ar sliktu grafiku izvēlos skatīties tikai tad, ja kāds draugs to ir ieteicis un atzinis par ļoti labu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.