Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ookami-san to Shichinin no Nakama-tachi
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Tigra2
Ookami-san to Shichinin no Nakama-tachi

IPB Image

Žanrs: Komēdija, Skolas dzīve, Romantika;

Kā jau lasāms nosaukumā, anime ir par meiteni (Ookami Ryoko) un tās ikdienu tusojot kopā ar saviem draugiem no viena skolas klubiņa. Klubiņš (Ootogi-bank) veidots ar nolūku palīdzēt skolas jauniešiem tikt galā ar dažādām problēmām - tikt vaļā no stalkeriem, palīdzēt uzvarēt skaistuma konkursā un tā tālāk.

Un, protams, daži Screen Shoti:
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

Anime ir ļoti sirsnīga un jauka. Ookami-san ir tsundere. >.<
ETM
QUOTE(Tigra2 @ Aug 6 2010, 04:37) *

Klubiņš (Ootogi-bank) veidots ar nolūku palīdzēt skolas jauniešiem tikt galā ar dažādām problēmām - tikt vaļā no stalkeriem, palīdzēt uzvarēt skaistuma konkursā un tā tālāk.

Vot problēma atradusies. Ak šī sūrā dzīve!

Kapēc srīni tik izplūduši?
Sigfa
etm, tu jau nezini kontekstu, varbūt viņai(am?) jāuzvar skaistumkonkursā, lai iegūtu monies par ko palīdzēt savas mirstošās mātes sirds transplantācijai. probably not though.

skrīnu kvalitāte tiešām varēja būt labāka.
Kikyou
Tigra skatās animes STRAUMĒJOT, tā kā droši vien EKRĀNŠĀVIŅI arī ir no turienes.
Keydan
Kas būtu ja Taiga būtu pa 25cm garāka.
Church
Tsunderes vienmeer ir moe. Bet vai tieshaam japaanas vidusmeera viiriesha ideaals ir shut in neizleemiigs un gljeevuliigs puiseens? N+1 shows ar taada+tsundere paari. Saak garlaikot.
Jaapieziimee, evil scheming Red riding hood (Ringo) ir padevies chars.
Niks
Sen bija laiks (un man bija slinkums, tehe) par šo un vēl dažām jaunajām uztaisīt threadus! Tā kā Shiki un Seikimatsu Occult Gakuin tēmas jau ir (nepārbaudīju), laikam pārmaiņas pēc vasaras sezonas svarīgās anime būs aptvertas. Varbūt vēl Seitokai Yakuindomo kvalificējās kā vismaz vasarai ievērības cienīga anime.
IPB Image
Vēl kādi jautājumi par Ryouko un Taigu?
Runājot par Ookami-san <vēl viens nosaukums, ko patlaban nevēlos iekalt galvā (a la Sora wo Miageru Shoujo no Hitomi ni Utsuru Sekai (varbūt šoreiz pareizi?))> anime ir skatāma un varbūt pat baudāma. Balstiņa (Arai Satomi) jeb Kuroko Ookami-sama krutumā var salīdzināt gandrīz ar Hayate no Gotoku Balstiņu (Wakamoto Norio).
Animācija kā jau vienmēr J.C.Staff, vienīgi varbūt perspektīva ir biežāk, bet ne tik katastrofāli nepareiza kā ierasts.
Sižets ir faktiski fufeļpufelis, kurā labāk pārāk neiedziļināties (vismaz tajā, kuras pasakas viņi nesekmīgi mēģina izmantot sižeta tukšuma un samākslotības aizpildīšanai).
OP/ED dziesmas ir okay, lai gan ārpus anime pat es kaut ko tādu nespētu klausīties.
Ak jā, pārējie seiyuu - Itou Kanae, Itou Shizuka un otrajā plānā Horie Yui (kura gan šķiet aizvietota ar kaut kādu viltvārdi, kas tikai izliekās par viņu) kā arī vēl vairākas labas seiyuu epizodiskās lomās, tomēr kopumā nav tā, ka gribētos kliegt - MOERU! Varbūt tāpēc, ka anime ir laba un viņām nav jācenšās, lai novērstu cilvēku uzmanību no anime nepilnībām (vispār anime ar all-stars-cast ir tendence būt labākajā gadījumā okayish un nereti pat sliktām).
Church, tad ievērtē Sora wo Kakeru Shoujo "Hako Ningen" - hikikomori pārākajā pakāpē.
P.S. Church, vismaz manī ne visas tsundere izsauc moe reakciju, piemēram, Tohsaka Rin (lai gan ir vēl šausmīgāki piemēri, un Tohsaka tik un tā ir forša).
Tigra2
Yup, kā jau Kikyoumens teica, attēli no straumētām anime. :3
Es pēdējos divus gadus animes tikai straumēju, nav vēlmes čakarēties ar torrentiem.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.