Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vai kāds atceras?
Anime forum > Anime > Requests
Isabel Carmin fon Edelhain
Pirms kāda laika atcerējos vienu anime, kas redzēta krietnu laiku atpakaļ, bet neko vairāk par dažām niansēm neatceros, un būtu pateicīga, ja kāds var izlīdzēt.

Tātad tā visticamāk vai pat pilnīgi noteikti bija mecha. Vienīgā lieta, kas saglabājusies atmiņā bija tā, ka klīda kāda leģenda par puisi un meiteni, kas ziedoja savas dzīvības cilvēces labā, kļūstot par tādiem kā nākotnes Romeo un Džuljetu. Laika posmā, kurā notika main story, risinājās kāds militārs konflikts, kura rezultātā divi galvenie varoņi atkārtoja agrāko varoņdarbu, iznīcinot ienaidnieka galvenos spēkus par savu dzīvību cenu.

Dikti gribētos redzēt atkal ^^
Niks
Tuvākais, kas nāk prātā ir FFX-2 (PS2 spēle). XP
No anime kaut kas minimāli uz to pusi ir Zegapain vai... es pat nezinu, izskatīju visas anidb mechas, bet neviena no redzētajām nešķita atbilstoša tavam aprakstam. Atliek vienīgi cerētu uz Taka.
Isabel Carmin fon Edelhain
njaa... spēle tā nu toč nav biggrin.gif tā noteikti ir ne jaunāka par 90 gadiem un bija rādīta pa tv ļoooti sen.

ceru, ka varbūt kāds cits ar vēl ir redzējis
edg
Nekas konkreetaaks nav galvaa palicis - charu izskatu zinjaa vai konfliktaa pielietotajos ierochos?
Isabel Carmin fon Edelhain
ļoti maz kas atlicis atmiņā no tās.. vēl atceros,ka viens no viņiem jau bija miris pirms ienaidnieka kuģa iznīcināšanas un vēl, liekas, bija viņiem par godu piemineklis uzcelts.

hmmm.. varētu būt bijuši vadāmie roboti vai lidmašīnas, kosmiskās kolonijas. par pēdējo mazliet šaubas, tā kā tai laikā skatīts bija viss ko varēja dabūt rokās. visspilgtākais atlikušais tieši tā leģenda par ziedošanos.
Niks
Jo vairāk klausos, jo vairāk šķiet, ka tam jābūt kādam no neskaitāmajiem Gundam, vienīgi es nezinu nevienu, kurā būtu kaut kas par mīlnieku leģendām.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.