Help - Search - Members - Calendar
Full Version: kāds nevarētu izlīdzēt?
Anime forum > Anime > Requests
ShaMAN
Tātad īsumā:
pa kādu no Latvijas TV kanāliem diezgan pasen gāja tāda anime par Meiteni kuru tēvs iesaldējis un kad viņa pamostas tad pa zemi staigā citplanētieši / monstri ( lāgā neatceros) kurus ja nogalina tad viņu dvēsele pārvēršas kārtī kuru izmantojot var upgradot citus monstrus ... tā nu viņa ceļo ar dažiem jauniegūtajiem draugiem un meklē savu tēvu.. ja nemaldos viņa bija speciālā ratiņkrēslā vai kautkādā līdzīgā uzpariktē ( par šo neesmu drošs)

filma rādīta LV 2000 - 2008 kautkad tad smile.gif

un ja nemaldos tad sākas uz "S" burta bet varbūt arī maldos...

Nesen noskatijos Avatar : story of the last airbender un tagad gribās vēl kaut ko paskatīties un cik atmiņa neviļ tad tās dažas sērijas ko augstāk minētajam seriālam redzēju bija tīri baudāmas...

P.S.

Ja nevarat iedot šī konkrētā seriāla nosaukumu būšu pateicīgs par ieteikumiem ar citiem kuros ir supernatural / sci - fi aka monstri maģija etc
Ginta
Vai tas varētu būt Mushrambo? Kad to pa tv3 rādija, tas tika dēvēts par "Meklējot Šindzo" vai kaut kā tā. Viņa gan nebija nekādā ratiņkrēslā un nemeklēja tēvu, bet gan cilvēkus, jo ticēja, ka bez viņas tie vēl kaut kur ir, bet pārējais tā kā atbilst aprakstam.

QUOTE(ShaMAN @ Jan 30 2010, 02:35) *
supernatural / sci - fi aka monstri maģija etc
Man jau liekas, ka tas nav gluži viens un tas pats. (Ja pārējos vēl kaut kā var salikt kopā, tad "maģija", manuprāt, tur nekādi neder.)

Edit: Par ieteikšanu - Hnn... varbūt Terra e... ? smile.gif
ShaMAN
tieši šo es meklēju paldies...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.