Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Fumiko no Kokuhaku
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Shumins
Fumiko no Kokuhaku
Comedy, Ecchi, Pantsu
anidb

Atceramies vēl Hoshi no Koe, kuru Shinkai Makoto izvedoja uz sava Power Mac?
Līdzīgi Ishida Hiroyasu, ir izveidojis nelielu animāciju Fumiko no Kokuhaku (Fumiko’s Confession), kuru noskatīties aizņems mazāk laika nekā izlasīt manu garo aprakstu - tikai 143 sekundes.

IPB Image

Animācija iesākas ar meitenes Fumiko atzīšanos mīlestībā klases biedram Takashi, kas ne katram ir par spēkām. Taču tiek noraidīta, jo Takashi nav laika attiecībām un tas vairāk vēlas koncentrēties beisbolam.
Ar asarām acīs skrienot un lamājot Takashi-kun - Fumiko iekļūst negadījumā, kas ir pavērsiens viņas dzīvē. Cīnoties par idzīvošanu, liktens tomēr apžēlojas un abus no jauna saved kopā. Dodot otru iespēju...

Ja šodien ir brīvs laiks un ir vēlme neskatīties mežonīgāko cīņu par izdzīvošanu - traģiskus pavērsienus divu cilvēku attiecībās, iesaku Jums to noteikti noskatīties.

[English Sub] Fumiko no Kokuhaku
Hikaru
Wow. Es negaidīju ka šis būs tik labs.
Čaru dizains varētu būt labāks. Bet viss parējāis bija gandrīz vai perfekts.
Tikai... kāpēc atkal kaut kāds beisbols? Kas ir ar tiem japāņiem? Visos seriālos obligāti ir viena sērija par beisbolu. Visās filmās ir fragments ar beisbolu. (Paņemt gandrīz jebkuru Fantasy vai Sci-Fi, vai Romance, vai Horror, vai Action anime, un visur parādīsies beisbols, kas galīgi nav saistīts ne ar ko). Jau ir apnicis tas baka-gaijinu stulbais beisbols.

Bet par spīti tam visam, šeit ir parādīts ceļojums pilns ar piedzīvojumiem, lieliem, negaidītiem pavērsieniem. Es to novērtēšu ar 9/10.
Kikyou
Japāņiem beisbols tas pats, kas angļiem futene.

Man šitā īsfilma patīk. Nekas itkā nav, bet skatoties garastāvoklis uzlabojās.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.