Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Kimi ni todoke
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Miyako
Main Title: Kimi ni Todoke
Official Title: 君に届け
Categories: High School, Shoujo
AniDB

IPB Image

Kuronuma Sawako vēlas tikai to, lai viņai būtu draugi, bet šo vēlēšanos ir grūti piepildīt, jo katrs, kas viņu satiek pārbīstas līdz nāvei. Bet kopš viņa sāk runāt ar savu klasesbiedru Kazehaya, kurš šķiet pilnīgs pretsats viņai, viss sāk mainīties uz labo pusi.

šīs sezonas sweet and heartwarming gabals. ja pagājušogad tāds bija natsume yuujinchou, tad šogad pasmaidīt liks šis (tiesa abas animes ir pilnīgi dažādas). shoujo ar romance, it kā tipiski, bet tajā pašā laikā tik mīļi un skaisti, ka nevarēju atturēties neizveidojot topiku.
reien
Nākamā anime manā sarakstā, ceru, ka patiešām būs viena no tām, kas sasilda sirdi un liek just, ka ir kkas labāks par auksto realitāti smile.gif
Kaede
Skatos un lēnām uz priekšu lasu mangu. Galvenā varone dažreiz nedaudz atgādina Sunako-chan no... ai, kā viņ to animi sauca par tiem četriem bishouneniem un mazo, neglīto meitēnu, kuru viņiem bija par lēdiju jāpadara? biggrin.gif
Jebkurā gadījumā- man ļoti patīk. Ļoti mīļi, izjusti. Turpināšu skatīties. smile.gif
puisiitis
Domāju arī noteikti sākt skatīties.
Izskatā laba. Cerams ka nebus parak maigas krasas visu laiku.
Church
QUOTE(Kaede @ Oct 22 2009, 14:59) *

Skatos un lēnām uz priekšu lasu mangu. Galvenā varone dažreiz nedaudz atgādina Sunako-chan no... ai, kā viņ to animi sauca par tiem četriem bishouneniem un mazo, neglīto meitēnu, kuru viņiem bija par lēdiju jāpadara? biggrin.gif
..

Yamato Nadeshiko Shichi Henge.
ye, man ar liidziigs daudz kas likaas .. bet vispaar biju gaidiijis no shova daudz vairaak. - pirms redzeeta pirmaa epa, likaas kaut kas honey & clover stilaa buus, bet figushki, oblomisj babka - mi na korablje. Nothing Special © nepaziistams politikjis smile.gif
Kikyou
Shoujo animes skatos tikai divas reizes gadā, tā kā man patīk.
Nekas īpašs, bet man jau nekas vairāk par balto cukuru pie tējas neprasās.

Bet lai gan nekas īpašs, ļoti sirdi sildošs.
FuschichO
kinda do want
Dark Eagle
Interesanti, cik sēriju vispār būs šajā animē?
jo pagaidām world-art'ā redzu, ka 24 ir minimums
Kikyou
Jau oficiāli paziņots, ka 24 tik vien arī būs.
PlasticStrawberry
QUOTE(puisiitis @ Oct 22 2009, 17:01) *

Domāju arī noteikti sākt skatīties.
Izskatā laba. Cerams ka nebus parak maigas krasas visu laiku.


Ehh kādēļ ne, tāpat ir ļoti maz ar maigām krāsām ♥

Esmu jau noskatījusies 14 epizodes un man ļoti patīk, galvenā varone atgādina pašai sevi, katrā ziņā mīlīgs stāsts.
puisiitis
Nu dažas animes ir tā manāmi ar par maigām krāsām, kas man ne pārāk.

Bet so far ļoti forša anime. Sawako gan pārāk clueless man liekas ^^,
Tā kā no alas izlīdusi.
Kaede
Šis projekts ļoti patika un prieks, ka manga vēl turpinās. Būtu jauki, ja kkad izveidotu otru sezonu šim. smile.gif
Hikaru
Shokuu! Vajag turpinājumu. Ehh.. būs jālasa manga laikam. Varbūt dažviet pārāk lēni vilkās, bet visumā diezgan laba romance anime. biggrin.gif
FuschichO
Kas tas par jaunu erotiskas dabas prikolu: "Viņa pieri var redzēt, es gribu redzēt to atkal. Ak, vai... *izkūst*"... ? (ep 4)

Man jau arī sabiedrībā ir zināma iekšēja nedrošība, bet tādi cilvēki kā Sawako eksistē? Tiešām? Maji?
Jo tas jau ir kaut kā perversi...

Bet vispār man tik tāl cik esmu redzējusi liekās jaukiņi.
Hikaru
Beidzās arī Kimi ni Todoke 2. sezona. Laabs, laabs gabals... Nestandarta reakcijas standarta situācijās.
Galvenais, kaifa sajūta ir sasniegta pēdējās 4 sērijās ar visiem hazukashii momentiem, noskatoties vairākas reizes, vairāk neko nevajag. biggrin.gif

Tagad vēl intereses pēc var noskatīties arī Kimi ni Todoke live action movie (torrents), kas pagajušo gadu iznāca, ja vēl ir par maz... (edit: kas likās kaut kā garlaicīgs, salīdzinot ar anime)

IPB Image
FuschichO
puhi puhi. Vakar noskatījos filmu. Sen neko nebiju japāniski skatījusies. Ļaunā japāņu valoda, visu laiku gribās viņu lietot, tikai atmiņa neatļauj.

Filma bija awsum, man liekās. Protams, žanram atbilstoša teatralitāte un nekvalitatīvs tēlojums, (jo vietām neliekās īpaši dabisks/pārliecinošs), piederās pie lietas. BET! Ir arī labās lietas tēlojumā- manuprāt, aktieri tika ļoti labi instruktēti (tāds vārds eksistē?) un arī tīri labi bija iepratušies attēlot varoņiem raksturīgo mīmiku un kustības, kuras personīgi man, skatoties anime, nebija īpaši skaidras (kā kaut kas tāds izskatītos dzīvē). Sawako bija lieliska, kaut tas pufīgais purniņš mani disturbēja, jo kā jau parasti anime dēļ, iedomājos, ka viņa būs izkāmējusi. Mīmika lieliska. Un es laikam pirmo reizi japu ražojumā redzēju pievilcīgu puisi galvenajā lomā (pārējie imo vēl trakāki gejfagi parasti).

Daudz, daudz pozitīvu emociju! Lūdzu, iesakiet kaut ko līdzīgu (no filmām tieši)! Jāizārstē melanholija tak vienreiz par visām reizēm.
Church
Kaut ko liidziigu?
- "Tomaati Slepkavas"

Sorry, nenotureejos. biggrin.gif
kaarleens
Leenam skatos shito, aarpraataa jau salds, bet ar visu to baudaams.
Nez kau ka visas jaunaas animes liekas lai cik labi saziimeetas, bet story zinjaa atpaliek vecajaam. Pedeejaa romantiskaa ko skatiijos un kura likaas awensome bija Nodame, bet nu cik gadu apakalj vinja jau iznaaca. Nez jaluur laikam taalaak korejieshu seriaali tur vismaz sizhets intresants.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.