Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Elektromagnetinė Mergina
Anime forum > Anime > Resources
Niks
Gribu šo te relīzi, bet izskatās, ka lietuvišķi ir nocietinājušies paši savā internetā un ar žirgagalvām ielaisties negrib, un, tā kā man rokas ir par īsām, varbūt kāds var izlīdzēt tikt pie tās relīzes?
Niks
Es (vēl) nezinu, kas tā ir par relīzi, bet tas noteikti nav tas, ko es meklēju - redzi, es gribu tieši to AnimeMinusFam relīzi. Labi, dvd raw man ir, redzejis esmu, tagad jāmēģina atrast tulku.
ankhu
( tagad jāmēģina atrast tulku.)
ja tu doma ka tev vajag subus tad links ==> ir ar eng. subiem...
tikai nedusmo ja es kko parpratu k?

Niks
Nē, lielāko daļu spēju saprast bez subiem. Es runāju par fansubošanu (ja palaidi garām, esmu otrās latviešu fansuberu grupas līderis). Un varbūt šoreiz EnoZ būs eng-lav vai pat tikai eng relīze, jo pagaidām vēl nav labas fansubu relīzes angļu valodā, bet pirms tam man jāatrod tulks un redaktors (fma2 tulks nekad nepiekritīs tulkot šo gaļas anime, un angļu valodas redaktoram jābūt sasodīti labam).
P.S. Pagaidām gan nav vēl par ko priecāties, jo neizskatās, ka es jebkur atradīšu tulku.
edg
[18:11:31] Sable says: well, i could try downloading it and sending someway
[18:11:41] edg_at_home says: tnx a lot

Būs uz manas kastes pēc 15 min. Uzmeklē mani Skype, kaut kā nosūtīšu tev.
Niks
Oh, how nice of you. Only... Ja aizmirsi, nelietoju Skype, turklāt EnA jau izlaida kvalitātīvus subus angliski (labi, es tiešām nezinu, kā no erai var dabūt wonderful, bet kopumā ir labi), tādēļ EnoZ vismaz angliski vairs nesubos (piedevām, ja vien man netiks atrasts aizvietotājs, viss ir apstādināts uz kādu mēnesi, jo man ir eksāmeni, un pēc tiem prioritāte būs FMA2). Sorry once more.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.