Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Super paziņojums! ^_^
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Aektan
IPB Image

Kendo ir japāņu paukošanas māksla, kas radās no senlaiku „ken-dzjucu” mākslas, un ir vissenākā, viscienījamākā un populārāka no mūsdienu Budo disciplīnām.
Kendo audzina enerģisku garu ar pareizas mācīšanas un treniņu palīdzību. Kendo sekmē cilvēka dabas attīstību ar zobena principu palīdzību. Kendo attīsta cilvēka mīlestību pret savu valsti un sabiedrību, palīdz attīstīt kultūru, uzlabot sapratni starp cilvēkiem, valstīm un tautām. Tie visi ir principi, kurus var lietot Kendo maksla.

Uz doto bridi Latvijas Kendo federācija ir vienīgais oficiālais Eiropas Kendo federācijas un Starptautiska Kendo federācijas pārstāvis Latvijā.

Rīgas Kendo klubs veido jaunu nodarbību grupu un aicina jaunus dalībniekus nodarboties ar Kendo. Pieteikties tiek aicināti bērni no 12 gadu vecuma un pieaugušie bez vecuma ierobežojuma.

Kendo klubs bieži veic seminārus Latvijā, kā arī piedalās ārzemju semināros, kurus vada pieredzējuši meistari no tādām valstīm kā Japāna, Vācija un Somija. Jums ne tikai būs iespēja nodarboties ar kendo, bet arī ceļot un iegūt draugus no citām valstīm.

Nodarbības notiek: Rīgas 53. vidusskola (Melnsila iela 6)

Vairāk informācijas var uzzināt pa tālruni 29217637 vai internetā www.kendo.lv

Paldies !
Sigfa
Hmm, taakaa man shobriid nav ko dariit, piebildiishu, ka kendo var buut ne tikai smags sports, bet arii patiikama mentaalaa atslodze, saku iz pieredzes. Nezinu gan kaa tas notiek te Latvijaa, droshi vien pieeja neatshkjiraas no rietumu sportiem, kaa piemeeram boksa, kur tiek njemts veeraa tikai tehniskais aspekts.
Kira Haru
Lielākajā daļā Latvijā praktizēto Āzijas sporta veidu tiek pasniegti tikai no tekhiskā aspekta.
fuzz
Varbut kadreiz... smile.gif
Aektan
labāk .. rītdien
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.