Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Darbiņi
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Piika
Eh tā nu sadūšojos un noskannēju vienu darbiņu bet tākā nemāku apieties ne ar kādu no darbiņu modificēšanas programmām tad piedāvāju tikai to kas zīmēts ar zīmuli. Pašlaik izmēģinu programmu gump, ja veiksies tad ielikšu arī modificēto, taču ja kāds darbojas ar to pašu programmu tad lūdzu pastāstiet kā tur var ēnot? Savādāk to ko pēc savas saprašanas psiežu nekas nenotiek. Lab pietiks ievadam smile.gif
Click to view attachment

P.S. Ja kāds arī spēj salasīt kas tur rakstīts tad to nevajadzētu ņemt īpaši nopietni es vnk pierakstīju domu kāda man radās zīmējot to zīmējumu.
Cowkiller
biggrin.gif
daudz kljuudu:kaajas un rokas ir taalu no proporcijonalitaates, izskataas ka vinjas galva aug aaraa no rokas vai kkaa taa...
+1 tev spaarni sanaak labaak kaa vairumam shajaa forumaa! ^^
============TEXTS===============
Lucifer
i will punish those that pose GOD
and i will cry the tears
of for@#$%@nes (forgotnes?? TWF? blink.gif ) for their souls
========================================

omg tas ir vnk lool
tava mamma zin ko tu raksti? spriezhot peec rokraksta tu savus ziimeejumus sleep no vecaakiem vai ne?
lab pagaidam anti un GM un es tev likshos kaa rozhupushkjis...
FuschichO
wuc with ze sword?
Atgādina dikti sērkociņcilvēku, bet vajag moar, lai varētu apspriest tavus skillz. Sākumam it kā varētu derēt.
Piika
Ah par to, ka ir kļūdas es nemaz nešaubos taču šis man likās pieņemams darbiņš vismaz, lai ieliktu. Par tām proporcijām : man uz to zīmējumu skatoties izskatās ka normāli stāv un es nesaprotu kā tur var likties ka kakls aug no rokas. Lab es piekrītu ka tas ir skaliņcilvēks biggrin.gif un vienīgais kas man pašai liekas ka nav kārtībā ir tas ka izskatās ka labā roka tiek atbalstīta uz kreisā ceļa bet viss pārējais man liekas tīri pieņemams. Par to tekstu, kas tur rakstīts: no sākuma es gribēju uzzīmēt vnk eņģeli taču tākā man sejas ne tik labi padodas tad viņam bija jābūt noliektai galvai un tad man ienāca prātā, ka tas varētu būt kkāds eņģelis nacists biggrin.gif tas ir tjip arī doma par to, ka agrāk bija krusa kari un tie kuri neticēja vnk nogalināja tapēc arī ierocis.

Tur ir rakstīts:
I will punish those that opose GOD
and I will cry the tiers of sorrow for their souls.

Tik nevajag uztvert nopietni vai to ka es slēpju kko biggrin.gif man vnk likās ka viņš to varētu domāt.

Lab te vēlviens darbiņš par pūķa tēmu un lūdzu nevajag pārāk piesieties ekstremitātēm jo tās man gāja ļoti grūti smile.gif
Click to view attachment

P.S. Tur tjip lejā ir domāta pilsēta bet man skanneris skannē tikai A4 formātu bet zīmēju es uz A3 tapēc arī viņam aste nav redzama.
P.P.S. Wuh apskatot darbiņu tuvplānā sapratu par kuru roku iet runa biggrin.gif mēģināšu izlabot
FuschichO
Tears not tiers, hun! :3

Tas pūķis noteikti nezin, kas ir ļaunums. Kā ilustrācija būtu normāls, tikai kompozīcija nav pārāk veikla, bet kā pūķīguma manifests tas noteikti neder.
Cowkiller
extremitaates ir tiiri ok! bet spaarni nav rikttigi, izskataas paaraak smagneeji...
un dieva deelj neteeree savu vecaaku naudu uz A3 formaata papiiriem! ziimee uz A4, vai arii iemaacies kaa uzstaadiit bildei rezaluuciju... dry.gif


QUOTE
tas ir tjip arī doma par to, ka agrāk bija krusa kari un tie kuri neticēja vnk nogalināja tapēc arī ierocis.

srry bet nogalinaati tika tie kuri neticeeja un cik man zinaams tad nav bijis krusa karu... cool.gif
bet es sapratu ko tu gribeeji pateikt xD
Piika
Jā, par to ka viņš neizskatās ļauns tam es piekrītu vnk lai cik es mēģinātu nemācēju panākt ļaunuma efektu. Ehh nu man vēl tāls ceļš ejams biggrin.gif

Lab, ka saprati

P.S. Kads man var paskaidrot kā jādarbojas ar tiem layeriem, jo lai cik es meiģinātu viņš man tāpat zīmē uz backgrounda vai arī es vnk kko nesaprotu.
vampiregirl
tas pūķis tev pēc pūķa neizskatās, drīzak pēc pūķīša + viņš smaida x) tā jau nav slikti, bet būtu jauki ja tu savu darbu uztaisītu tumšāku, jo skanējot viņs tev super gaišs palicis... vismaz uz mana monitora līnijas knapi var redzēt ph34r.gif
nikitaa
QUOTE
P.S. Kads man var paskaidrot kā jādarbojas ar tiem layeriem, jo lai cik es meiģinātu viņš man tāpat zīmē uz backgrounda vai arī es vnk kko nesaprotu.


Par kādu progu iet runa?

Par darbiem varu teikt to ka ja Tev ir, piemēram, apmēram 12 - 14 gadi tad diezgan daudzsološs sākums. Grūti spriest ja nezinu Tavu vecumu. ;/
Piika
Programma GIMP.

Varbūt tas liksies smieklīgi bet man ir 19 gadu un es kopš pirms pāris mēnešiem neizdomāju , ka gribu zīmēt to vispār nedarīju - kad gāju skolā zīmēšana nepatika un nebija nekādas spīdošās atzīmes biggrin.gif.
Sāku zīmēt tapēc, ka gribu trennēties, lai kādu dienu varētu savu mangu uzzīmēt, bet pagaidām man riktīg neiet ar ekstremitātēm un grūti uzzīmēt acis lai tās neizskatītos kā lellei. Pagaidām nelieku jaunus darbiņus jo neesmu pārliecināta, ka viņus ir vērts likt, jo visos ir tās pašas kļūdas, kuras man grūti izlabot.

Tas par to daudzsološo sākumu sanāk, ka man pa vēlu tagad sākt zīmēt? biggrin.gif
Alexa De Šarlote
Īsi sakut, nekad nav parvēlu sākt kaut ko darīt, bet ja gribi zīmē mangu tad ta ir daudz smagāka lieta nekā to var tik vienkārši iedomāties. Saku, kā ir trenē rokas, prātu un izskrati visu, kas tev ir sirdī.
nikitaa
QUOTE
Programma GIMP.


Oi, tad tas nebūs mans lauciņš.

QUOTE
Tas par to daudzsološo sākumu sanāk, ka man pa vēlu tagad sākt zīmēt?


Nē, par vēlu noteikti nav! Sākt mācīties zīmēt var arī kautvai 80 gados. Nekad nav par vēlu, taču tas nozīmē tikai to ka Tev būs jāieliek divtik lielas pūles lai piepildītu savu mērķi. Vienreiz lasīju rakstu par mākslinieku (vārdu neatceros) no ASV, kas izlēma kļūt par mākslinieku tikai 20 gados. Tadag viņam ir nedaudz mazāk kā 30 gadu, un viņš strādā labi apmaksātu darbu dažādās kompānijās kā konceptu mākslinieks. To es minu ka piemēru, ka dzīvē daudz var panākt ar gribasspēku. ;]
Galvenais ir nospraust mērķi un virzīties uz to. Ja tiešām gribi uzzīmēt mangu, tad arī uzzīmēsi.
Ja gribi uzlabot savus zīmējumus, Tev būs daudz jāstrādā un jāiegulda tajā daudz laika, bet tas viss atmaksāsies kad piepildīsi savu mērķi - būs liels prieks!

Iesaktu sākt ar anatomiju, bet labāk nesāc ar anime tutorialiem, neko daudz no tiem neiemācīsies. Sāc ar īsto mantu - nopietnām anatomiskām studijām un tad varēsi pāriet bez problēmām uz mangas stilu! Mēģini noziedot katru dienu zīmēšanai vienu stundu un pēc pus gada jau progress būs milzīīīgs..

Piemēram, ja angļu valoda Tev nav šķērslis, tad pamēģini šitās grāmatas ar adobe reader atveramas : http://www.placidchaos.com

Jopcik -popcik, nu gan sanāca garš penteris... Sooory.. :]
Piika
Nu tā. pačakarēju GIMP biggrin.gif. Par layeriem tā arī neko nesapratu bet izdomāju paēnot.
Click to view attachment
Nu es jau nojaušu ka varētu piesieties rokai un matiem, jo mati man liekas kkā dīvaini izskatās bet es jau bij tik lielas pūles pielikusi lai viņi kcik normāli izskatītos. Roku no sākuma [irms skanēšanas biju uzzīmējusi par mazu tapēc GIMP`ā mēģināju izlabot, man liekas smuki sanāca bet nu tas jāvērtē citiem.

P.S. Ja jums viņa izskatās mazliet zilgana tad nezinu kapēc tā, jo zilo krāsu kā tādu neizmantoju.
P.P.S. Paldies par saitu. Noteikti kādu no tām grāmatām izstudēšu.
Alexa De Šarlote
Man parasti nesanāk ar vārdiem, tāpēc atļaušos paņemt tavu darbu un drusku pielabot, lai tu vizuāli redzētu izmaiņas.

IPB Image
Tamashi
Knapi war saprast tavu zimejumu, bet ja tas ir enģelis biggrin.gif , es esmu kosmonauts! laugh.gif
Kikyou
A kas ta tur ko nesaprast par tiem lejeriem? o_ō
Piika
QUOTE(Alexa De Šarlote @ Jan 29 2009, 08:04) *

Man parasti nesanāk ar vārdiem, tāpēc atļaušos paņemt tavu darbu un drusku pielabot, lai tu vizuāli redzētu izmaiņas.

IPB Image

Wow. Tev acīmredzot sanāk labāk nekā man smile.gif . Jā un tev taisnība šādi es tiešām labāk varu saskatīt savas kļūdas, bet nu tagad esmu ķērusies klāt grāmatu lasīšanai par proporcijām un ķermeņa zīmēšanas - ceru ka būs kāds uzlabojums.
P.S. Kā tu dabon lai to attēlurāda pilnā lielumā?
Nothinga
Lai attēlu rādītu pilnībā ievieto
CODE
[img]attēla adrese[/img]

es piemēram ielieku
CODE
[IMG]http://i23.photobucket.com/albums/b385/Renina/revi.gif[/IMG]

un rādās:
IPB Image

Par darbiem - iesākumam tie nav slikti. Vienīgais, kas vajadzīgs, ir treniņš un studijas ^^ Neko vairāk par jau pateikto nevaru piedāvāt. Piekritīšu vien tiem, kas saka, ka labāk ir sākt ar real-life anatomijas studijām un pēc tam pāriet pie manga style. Zinot pamatprincipus ir vieglāk ar tiem rīkoties un veidot zīmējumus pēc sava prāta un patikas.
Shatako
mati nedaudz izskatās pēc parūkas vai beigta kaķa un pirksti ar tadi salauzti izskatās, bet kaut kas man šinī darbā patīk. laikam, ka tie būs pleci un sega. tie tev tiešām izdevušies. :3
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.