Anyway, te nu es esmu
Zīmēt sāku jau no tā laika, kad pirmās animes pa vācu kanāliem ieraudzīju. Pēdējā laikā gan tā mazāk sanācis trenēties, bet nu...
Darbiņu ir daudz un dažādi, bet tikai pāris ir nonākuši uz datora. Tos tad arī izstādīšu, lai var pakritizēt ^^'
Nus, shitie visi ir zīmēti vienai MMORPG spēlei par godu:
Shis bija tādā nopietnākā stilā:
1.

(citus man kauns rādīt, proporcijas ir biski off un izpildījums arī tāds sasteigts) ^^"
Shitie atkal tāda Kawaii, ubercute chibi stilā, kas mani pašu nemaz tik ļoti nepiesaista:
1.

2.

Un te man beidzot parādījās Photoshops
(Shitas ir viens no pirmajiem zīmējumiem photošopā pēc ilgāka laika, jāsaka, ka poza bija tik sarežģīta, ka nošāvu diezgan šķībi. Kā saka, nav ko celt, ja nevar nest v_V)
1.
(Šī man patīk jau labāk, lai gan tiem mati, tie mati...
2.

Well, oki, pagaidām tas ta arī viss :>
[edit after several years XD]
Kaut kad nesen saņēmu uz pastu spamvēstuli no šitā foruma un atcerējos, ka kaut kad toč te kaut ko biju iešķiebis.
Lai nu kā, pēc bildēms augšā turpināju ņemties ar zīmuļiem, jo pazaudēju Photoshopu un jaunu bija nu baigais slinkums dabūt. Un man kaut kā tie zīmuļi sirdij tuvi XD
Tā kā man noplīsa skaneris ar, tad vispār būs tikai fotogrāfijas (Jā, jā, un nav man fotogrāfa talants
Šo es zīmēju ļoooti ilgi. Nu, ļooti ilgi (ok, dažas dienas), bet nu skatījos gan kā apģērbs jāzīmē, gan kā labāk ēnot. Diemžēl, uz dažiem tēliem mana pacietība izsīka

Pēc tam es kādu gadu vairs neko nezīmēju... varbūt pusgadu. Liekas, ka tas darbs visu manu pacietību izsūca. Lai nu kā, atsāku zīmēt ar šo nelielo darbiņu

Tīri tā neko iepatikās un tā nu es turpināju

Tā kā tēli ir zīmēti kontekstā ar stāstu, tad viņiem ir visādas dīvaiības, bet nu... un krāsot es krāsoju ar zīmuļiem, jo tad man nav jāsēž pie datora. XD

Te es turpinu zīmēt (pa vidu ir vesels bars zīmējumu, kuri man tā tā patīk/nepatīk)
Pagaidām viss, bet man krājumā vēl ir barinš nofočēti
<--