Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 5 centimetrs per second
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
coffee
5 Centimeters Per Second (秒速5センチメートル, Byôsoku Go Senchimçtoru?), subtitled "a chain of short stories about their distance."

Redzejat?Varat pateikt kur var apskatities dc nevar atrast unsure.gif
Niks
720p: http://tracker.anirena.com/download2.php?id=6161
1080p: http://tracker.anirena.com/download2.php?id=6126 - šo ņem tikai tad, ja tev ir ārkārtīgi jaudīgs dators (mans Q6600 ar 4 GB RAM ir par vāju, tiesa, es biju par slinku, lai izspiestu no lavc visu, ko tas spēj, lai nomestu slodzi), turklāt video ir 1920x1080 un gandrīz noteikti būs daudz lielāks par tava moņa maksimālo izšķirtspēju, tādēļ labāk ņem 720p versiju.
http://cccp-project.net/download.php?type=cccp <--- ja vēl nav CCCP, tad tev to vajadzēs, un pirms tam aizvāc jebkuru citu kodeku/filtru paku, kas tev jau ir.
ankhu
°HOLY NECROPOSTING BATMAN!!!!!!!!!!!!

aprili kkad noskatijos.. visvairak par sizetu man patika apkarteja vide (sniegs, riiti, zvaigznes..) vnk smuki dabasskati bija.. sizets ari bija labs.. tikai tur nebija ne minas no kosmonauta,, 3.dala.. bet tas nekas.. man patika
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.