Help - Search - Members - Calendar
Full Version: te mana maksla
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
alva
Šie darbi diezgan skičveidīgi, galu galā esmu ļoti nepacietīgs cilvēks ja kautko zīmēju. Pie kritikas esmu pieradusi, uzslavas gan biedē.
sunder
1. un 2. man ka iesācējam būtu grūti kritizēt. varbut vienīgi vareja pirmais būt nedaudz mazāks izmēra ziņā, bet savādāk piermie divi, un jo īpaši otrias man patīk. 3. zīmējums gan nepatīk galvenokārt dēļ tava krasošanas stila.
zeloco
pirmie divi ljoti ceriigi, tresho vareeji nelikt...
iemaacies izstraadaat darbus peec iespeejas aatraak, zinu, ko noziimee buut nepacietiigam smile.gif arii skichveidiigi darbi var izskatiities pabeigti, taa tik turpini..
Cowkiller
mjaa shaadu shtrihotaaju ir pamaz... ilustreesi kkaadu graamatu?vai arii ziimeesi karikatuuras aviizeem?
lai nu kaa visvairaak patiik 2. wink.gif centies naakamreiz bildes likt mazaakaa izmeeraa.
Ayumi
Mjā, kaut kāda saprašana par ķermeņa proporcijām ir, tieši tāpēc man patīk otrais. Pirmajā tam džekam ķermenis šķiet par mazu, bet trešo es nekomentēšu(likt nevajadzēja).
Blue Rose
1. ideja interesanta, bet tur kaut kas nav īsti kā vajag, tāds pārāk pavirš, ļoti patīk 2. interesants, bet arī paviršiba visu sabojā. un par 3. es labāk neko neteikšu.
FuschichO
Pirmo es biju redzējusi. Par to varu teikt, ka rociņa pa mazu, bet visādi citādi ir ok. Vislabāk man patīk otrais. Viņā ir kaut kas īpatnējs, kaut kas redzēts tīri grafiskā izpildījuma ziņā happy.gif Un trešais nemaz nav tik šausmīgs, kaut gan to zilo fonu patiesi nevajadzēja- tas ļoti brutāli novērš uzmanību no zīmējuma, kurš ir diezgan labs, starp citu. Vēl man jāpiekrīt pārējo teiktajam par izmēru. Varbū uzražo kaut ko "izlaizītu"?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.