Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Atsauksmes, Inčukalns October 2007
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2
Shaisuke
Go on...
Zuzix
prieks, ka aizbraucu! wub.gif un vienalga ka shodien esmu pilniibaa nelietojama
inWA
Labi ka bija labais pavārs no rīta, kurš daudziem taisīja tripple XXL Sendvidžus tongue.gif yum!!!
Pa pasākumiem īpāsji nez ko teikt biggrin.gif Rihards teica ka twisters bija Riktīg izdevies, rēcīgs ut.t. ^^


GM
QUOTE
Go on...


Vellsviņzin - ja atskaita sevi sēžam virtuvē ar milzīgu vagīnu uz muguras, neko citu neatceros.
Shaisuke
Tautas zināšanai, GM tika piešķirts diploms - The most kawaii otakietis biggrin.gif
ReD_FoXy
QUOTE(Shaisuke @ Oct 7 2007, 16:29) *

Tautas zināšanai, GM tika piešķirts diploms - The most kawaii otakietis biggrin.gif

Es zaudēju ticību pasaulei o.o

Pasākums bij lielisks! Ceru nebija pēdējais!!
Derētu atkārtot vēl un vēl, un vēl... biggrin.gif
Pakkun
QUOTE(Shaisuke @ Oct 7 2007, 16:29) *

Tautas zināšanai, GM tika piešķirts diploms - The most kawaii otakietis biggrin.gif


..pēc mana ierosinājuma biggrin.gif

QUOTE(ReD_FoXy @ Oct 7 2007, 16:46) *

Pasākums bij lielisks! Ceru nebija pēdējais!!
Derētu atkārtot vēl un vēl, un vēl... biggrin.gif

atbalstu!
Hikaru
Bija... silti! rolleyes.gif Satiku sen neredzētus VIP otaku. V! Un noskatījos Hikaru no Go tālāk nekā iepriekšējos Inčukalna tusos. Bij labi... smile.gif
Seven_of_zero
Esmu beidzot ticis mājās.
Pasākums bija ļoti jauks. Priecājos par diplomu. biggrin.gif
Esmu ļoti noguris. Un domāju ka kādas 12 stundas miega būs taisni laikā.
Fotogrāfijas nedaudz vēlāk.

Misa
pasākums patiešām izdevies ^^
piekrītu Red foxy vajag atkārtot vēl un vēl
Kentaishi
Labprāt redzētu bildītes.
Pasākums man ļoti patika, bija jautri un daži kadri bija tiešām vienreizēji. biggrin.gif
Bet garstāvoklis vakara pusē noslīdēja uz tik neizprotamu priekš manis, ka es samulsu un pus nakti ik pa laikam atlūztot skatījos hentai.
Starp citu tā milzu vagīna tagad atrodās pie manis. biggrin.gif
aivvv
gm taapat kaa man manupraat ssis pasaakums beidzaas gana diivaini lol jo mees kaa idioti iekaapaam tajaa stuulbajaa massiinaa....


bet jaa vispaar bija baigi ok.....
davio
Bija laps smile.gif (tiesa man personiigi jautraaks likaas pagajushais, bet ir ok)
Un kaa jau es ierakstiiju aptaujas lapinjaa - Labaakais Inchukalns buus naakamais smile.gif Noteikti jaariiko veel smile.gif
RobertST
QUOTE(inWA @ Oct 7 2007, 13:18) *

Labi ka bija labais pavārs no rīta, kurš daudziem taisīja tripple XXL Sendvidžus tongue.gif yum!!!
Pa pasākumiem īpāsji nez ko teikt biggrin.gif Rihards teica ka twisters bija Riktīg izdevies, rēcīgs ut.t. ^^


WoWo !!! cool.gif Ew pieviena nice new avatar ....... atkal nomainiji LOL!!!!!! laugh.gif
Sigfa
gief sleep....
Tigra2
Vakardiena bija visai interesanta. (un tagad sekos garš, bezsakrīgs spams-dokumentācija)

16:40 Tauta sāka vākties pie origo un shaisuke izdalīja aptauju lapiņas. Kurās tika jautāts:
''Labāakis(nē, te nav kļūdas) inčukalns?'' Vairums ar kuriem runāju, domāja, ka vislabākais inčukalns bija pirmais, protams, es uzrakstīju, ka aptuveni otrais, jo uz to nebiju.
''Draudzīgākais un atsaucīgākais otaku'' Daudzi apgalvoja, ka paši ir visdraudzīgākie. Thats the spirit! Es gan par tādu uzskatu Seven of zero - visu laiku bizo apkārt, smaida, un... cienā ar riekstiem un marinētiem gurķiem. :3
''visvairāk dzerošais otaku'' - laikam visgrūtākais jautājums, cilvēki teica, ka elims, daži, ka ALK, es -ka, avenīte.
''visnepatīkamākais notikums inčukalnā'' - vai viņi visi gadījumā nebij saistīti ar vemšanu, tie nepatīkamie atgadījumi?
''visinteresantākais notikums inčukalnā'' - arī grūts jautājums, jo interesantu notikumu bija tiešām daudz.

17:45~19:00 - nopirkām lielo biļeti un devāmies uz vilcienu. Savu atrašanās vietu mainījām visai bieži. Pusceļu sēdēju ar karameli klēpī. Pēc tam, otru pusceļu cienāju karameli ar saldumiem, laikam pedobear saldumu cienāšanas instinkti...
Pa to laiku, Lija un Yume vāca kopā vēl nesavākušos Inčukalna tussa dalībniekus.

19:00~19:30 - Devāmies uz Inčukalna namiņu. Iegāju veikalā un iepazinos ar Silhouetti , visai intersants, inteliģents cilvēks, ar kāru zobu uz krēma liķieriem. Cilvēki bija aizgājuši uz priekšu un bijām kādu gabaliņu atpalikuši, taču drīz vien visus panācām, jo mūs kādu gabaliņu ar mašīnu paveda Shaisukes māte.

19:30~20:00 - Sākās Inčukalna tuss. Visi sameklēja vietiņas, kur apmesties un sāka kautko tusot.
Sākumā nekas īsti nenotika, taču pēc kāda laika, kad sākās pieteikšanās turnīriem, cilvēki sāka kautko darīt.
Apkārt tusoja mistiski oranži čipsveidīgi tārpi, kurus daudzi ēda.

20;00~ 20:30 - sākās pietiekšanās Tekken turnīram. Un tikmēr sākās cirka spēlēšana, Seila, karamele, Kentaishis, Isa un es piedalījāmies spēlē. tikmēr divi glīši zači, gaišmatains un tumšmatains, neatceros gan nikus, gribēja atrāk sākt sērkociņu spēli.

20;30~ 21:15 devāmies uz veikalu(kā kompānija seilai, kas gribēja nopirkt aklo priekš sērkociņu spēles) un dziedājām dziesmas. '' trīs vīri kādeiz bij' '' Kad bijām veikalā Kentaishis izdomāja, ka baigi grib ēst, un kautkā uzausa doma nopirkt kartupeļus, es pievienojos un nopirku biezpienu. un arī šokolādes un zemeņu pienu.
Kad, iznācām no veikala puiši bija nopirkuši sidru un kelogsus, un arī plastmasas glāzītes. Tie, kas gribēja, varēja dabūt sidru, kas sajauksts ar kelogsiem. Es gan no šīs perversijas atteicos, taču kentaishis, un visi džeki to ēda. Seila dabūja sidru bez kelogsiem.
Karamele un Isa sajauca zemeņu un vaniļas pienu un dzēra, es ar karameli spērām isai šo trinku, jo garšoja baigi labi. Atnācām mājās un sākās Tekken turnīrs.

21:15~21:40 - Tekken turnīrs. Es pieveicu pakkunu, bet pakāsu nākamajam spēlētājam, viņš izvēlējās tādu čaru ar geparda galvu, kam bija tāds lifeforce, ka man nebija cerību ar manu smuko zaķi to pieveikt. Q.Q

21:40~22:00 - Shaisukes kompānija sēdēja lejā un pīpēja ūdenspīpi, un foxiks tikmēr bizoja apkārt un ziņoja par zīmēšanas turnīru. Notka nelieli konflikti starp ALK un Foxiku. Bet gali galā vietas bija sadalītas un zīmēšanas konkurss varēja sākties.

22:00~22:40 - zīmēšanas konkurss. Tika paziņota tēma - Otaku un alkohols, un tā nu visi sāka zīmēt. Neievēroju, ko dara visi zīmētāji, taču blakussēdošo darbi bija redzami. es izvēlējos bībelisku motīvu, pakuns izvēlējās kautko nedaudz bleach-isku, tiešām interesants darbs, tapis ar melnu lodīšu pildspalvu, tad vēl tur sēdēja kai un vēl kāds otakietis, kura niku neatceros, abi zīmēja vienreizēji profesionāli un tālāk gghoul, kura darbu neredzēju, pārāk tālu no manis. Pa labi man sēdēja Liene, jeb silhouette, un zīmēja anime zaķi, kas mīl pudeli. Tad vēl ayumi, kas lieliski attēloja pašu otaku būtību. Tas Hentai-vecis kreisajā stūrītī bija the best. Tad vēl alk zīmēja vienu darbu, tas bija divu meistaru kopdarbs - vienkārš savā izstrādājumā, taču ģeniāls savā idejā XD.
Paralēli augšā, laikam notika sērkociņu spēlēšana, un hikaru no go skatīšana, un Mūzikas spēlēšana vienā nomaļā istabiņā. Konkursa laikā ieradās vēlviena deva ar otakiem, tostarp Misa. Kā arī blakus virtuvei istabā vēljoprojām notika ūdenspīpes pīpēšana.

22:40~23;00 - Es ar kentaishi vārijām kartupeļus. Un Es, Karamele un Kentaishis tos pēc tam noēdām ar biezpienu. Geims apgānija drakona spārnus(kas kopš tā laika, tika saukti par vagīnu), vēljoprojām notika ūdenspīpes pīpēšana blakusistabā.

23:00~00:00 - singstar. Kad uzgāju augšā, Shaisuke sacentās ar vienu no alkiem un dziedāja Gvenas Stefani dziesmu. Vēlāk, kad viņi aizgāja dziedāja puiši un pēc kāda laika, ar atstarpēm, dziedāju arī es kopā ar Kentaishi, Isu, Karameli, Misu un Ghoul. Vairumu dziesmu es nezināju... ._. Un vairāk par 6000 punktiem nedabūju, taču, kad dziedāju, ko zināju, sacenšoties ar Kentaishi norāvu >8000 punktus Despeche mode - silence un >7000 sacenšoties ar ghoul pie gvenas stefani dziesmas. :3 Singstars man baigi patika. Ļoti aktīva singstārā bija alt, kura visu to klasiku teju no galvas zināja, un viņai arī ļoti labi veicās, labi prata noturēt augstumu utt. Stilish. Isa arī labi pārzināja klasiku un mani sakāva Aha - Take on me dziesmā. Alt, loģiski, arī mani sakāva Queen - Don't stop me, taču es domāju, ka ja būtu tās dziesmas lyricus labāk zinājusi man būtu cerības, taču, skaties kā gribi, alt ir spēcīgs pretinieks singstārā.

00:00~01;00 - Puiši atsāka spēlēt tekkenu, lejā norisinājās strīdi strp Tjenu un ALK, Foxiks aizstāvēja Tjenu. Shaisukes galā notika ūdenspīpes pīpēšana un pirtī norisinājās pīpēšana un pirtošanās. Misa cītīgi meklēja stormu, jo storms itkā bija apsolījis real-life Yaoi, un tad cītīgi meklēja karameli, jo storms teica, ka real-life yaoi, tikai pret real-life yuri. Un tā nu mūzikas spēlēšanas istabā tusoja yaoi un yuri. (es gan neticu, ka tur kautkas nopietns notika)

01:00~ 02;00 - strīdi starp Alk un foxiku, laikam Alk pārcentās Tjena nolikšanā. Strīdā iesaistījās arī Shaisuke un centās kautko atrisināt. Varēja redzēt unikālu skatu kā foxiks sēž tualetē un tikmēr shaisuke dusmīgi lamājas uz foxiku. nu jā, laikam foxiks pārcentās... Bet neskatoties uz to visi salamājās un beigās tomēr valdīja miers. Es tikmēr viens pats, cīnoties ar miegu skraidīju pa māju kā spoks. Bieži redzēju shaisuki, kas bija ar dažām lietām neapmierināta. Izgāju arī ārā un redzēju ārā pīpējošo kompāniju, jā, tā kompānija ļoti daudz un dikti pīpēja un tusoj pie durvīm. Tā kā arī pie durvīm notika savs tuss.

02:00 ~ 3:00 Turpinu vazāties apkārt un cīnīties ar miegu, redzu daudzus nolūzušus tautiešus, un baidos, ka mani var piemeklēt šāds liktenis. Taču nē... iegāju istabā, kur Lastguru un Hikaru skatījās Hikaru no Go un līdz pat pieciem skatījos to, interesanti. Paralēli Kentaishis skatījās Hentai, ik pa laikam nolūsdams. Un Karamele kopā ar seven of zero skatījās kautko, nepamanīju ko.
Pēc kāda laika istabā ienāca Za4pēdiņa un stāstija par topošo tusu pavasarī Vashingtona laukuma tuvumā. Kā arī par dzimšanas dienas svinībām un to, kā viņa raudāja tajā, sejas izteiksmes, kā kentaishis pieminēja, māksla.
Vēlāk atsākām skatīties GO.

03:00~ 05:20
Es skatījos Go, bet vairums bija nolūzuši. Uz pieciem, manas acis jau krita ciet, ja nebūtu GO, es būtu nokritis un aizmidzis.

05:20... Es dodos projām no mājas uz staciju, lai cīnītos ar miegu. vairums guļ, klusums, tikai daži cilvēki un pīpētāju tuss pie durvīm ir nomodā. Aukstums. Tumsa.

06:46... Pienāk vilciens un es kopā ar bariņu otaku braucu uz rīgu. Aizmigu vilcienā. Laipnā otaku tauta mani pamodināja, kad bijām Rīgā. Mežonīgs aukstums.

07:50... Esmu mājās. Un priekš manis otaku tuss beidzies.

Pēc tam es iedzēru kautko siltu un devos gulēt, nogulēju līdz kādiem pieciem. ;3
ReD_FoXy
Gribu teikt ka Tigra, tev ir slikts laika pieraksts. 1:00 es jau gulēju wink.gif
Aizen_sama
Nebija slikts party!!! cool.gif Vareja gan iedzert gan pageimot cool.gif


EW!!!! Pieviena shis mans new otrais prof cool.gif
Shaisuke
Hah, you're wrong, es ar visu biju ļoti apmierināta tongue.gif
Sigfa
pasaakums izdevies. Ja nebuutu dazhu trauceejoshu elementu es buutu to vareejis izbaudiit cauri caureem. Zheel ka neredzeeju kaa tiek nolikts Tjens un visas sekojoshaas peripeetijas (man buutu bijis daudz ko piebalsot), tad pasaakums buutu bijis pilniigs smile.gif
X_Kamui
Nu taa...tuss bija labs, man patika))) rolleyes.gif
pat mazlietiņ palika zeel, ka biju palaidis iepriekšejus tusus, bet nu lab... wink.gif


QUOTE(Tigra2 @ Oct 7 2007, 23:09) *

kai un vēl kāds otakietis, kura niku neatceros, abi zīmēja vienreizēji profesionāli
Ou, man patiik šii fraaze laugh.gif
viņa niks i Volodja, ja kas...
un es, jau sen, viņu maacu ziimeet wink.gif


f.ck un uz konkursa zimeeju tikai tapeec ka mani piespieda!!! biggrin.gif dry.gif
alt
nu tad miiliishi biggrin.gif

tikai piebalsoju, pasaakums bija labs /beidzot pamodos, peec paarrashanaas maajaa smile.gif )

"vagiinas" legjenda iemuuzjinaata tika, kad tikshu klaat pie taas pastraadaat, tad arii redzeesiet smile.gif
_D_N_X_
IPB Image


IPB Image


IPB Image


IPB Image


IPB Image


IPB Image


IPB Image


IPB Image


IPB Image


IPB Image
_D_N_X_
IPB Image


IPB Image


IPB Image


IPB Image


IPB Image


IPB Image


IPB Image


IPB Image


IPB Image


IPB Image

IPB Image


IPB Image


IPB Image


IPB Image


IPB Image


IPB Image
alt
ujjj kvalitaate
nez tas no alus?!

smile.gif

re es pat kadraa tikuse.
BTW GM savu/s "VAGIINU"/spaarnus taa arii nesavaaca, vai ne biggrin.gif
_D_N_X_
Sry Par Kvalitaati kaada ir taada ir,.,(no mobilaa + graadiigais paliidzeeja biggrin.gif ) Pasaakumam nebija ne vainas, nenosalu un normali pasnaudu..... THX Riikotaajiem, Gaidu Next Pasaakumu..
ETM
alt, paarlasi topiku, tos spaarnus kaads pieteicaas savaacis.

Pasaakums bija normaals.ja nebuutu visnotalj konkreets trauceejoshais elements, kursh bija pietiekoshi stulbs, lai turpinaatu trauceet, pilniigi ignorejot regulaaros uzbraucienus, buutu vienkaarshi ideaali.

btw, kad paarados, nomazgaajos un aizgaaju guleet. Pamodos uz darbu pusastonjos.

Joprojaam saap rokas, visticamaak ak no aktivitaateem maajaa. Taada nu ir nama pashreizeejaa fiziskaa forma, iespeejams ka tomer kas jaalabo.
alt
QUOTE(ETM @ Oct 8 2007, 08:39) *

alt, paarlasi topiku, tos spaarnus kaads pieteicaas savaacis.


precizee, lasu un neredzu...
(par to vien leel vagin leet)

varu piebilst, ka tiku savaa dziivoklii ap divpadsmitiem dienaa,
uz stundu atluuzu kaut kamii, ko iisti nevareetu nosaukt par vannu biggrin.gif
peec tam alluuzu savaa gultaa liidz vieniem naktii

peec tam guleet iisti nevareeju, jo kakjabeerns aardijaas, esmu tikusi pie jauniem skraapeejumiem.
Ir kaadas idejas kaa panaak, lai kakja beerns taa vairaak nedara?!


bija jauks pasaakums, zjeel tikai ka tie kas dziedaaja, dziedaaja saliidzinoshi pasiivi biggrin.gif
var jau buut ka nelaikaa naacu, vai arii no manis visi bijaas biggrin.gif

Jaa vieen viena jauna buutne, uzzinot ka esmu alt samulsa un atvainojaas par to ka mani par Gintu nosauca biggrin.gif
Am i really so scary?!
Oh forget about it, never mind, i don't even want to hear the answer biggrin.gif

ETM
alt:
QUOTE(Kentaishi @ Oct 7 2007, 20:36) *

Labprāt redzētu bildītes.
Pasākums man ļoti patika, bija jautri un daži kadri bija tiešām vienreizēji. biggrin.gif
Bet garstāvoklis vakara pusē noslīdēja uz tik neizprotamu priekš manis, ka es samulsu un pus nakti ik pa laikam atlūztot skatījos hentai.
Starp citu tā milzu vagīna tagad atrodās pie manis. biggrin.gif

Un pret kakja skraapeejumiem, kaa dzirdeeju, labi paliidz noshaushana.
Hikaru
Seven of Zero ieslēdza interesantu Evangelion spēli uz rīta pusi, kura izskatījās interesanta... biggrin.gif bet man jau gribējās braukt mājās, paspēt līdz rītam izgulēties un pilnvēŗtīgi pavadīt svētdienas dienu.
Ap 6:00 devos prom ar pirmo kompāniju. 6:45 gāju gulēt (es jau biju mājās). 9:35 piecēlos. Jauks svētdienas rīts - jāskatās kas par jaunām sērijām novilkās.
ETM
QUOTE(Hikaru @ Oct 8 2007, 10:53) *

Seven of Zero ieslēdza interesantu Evangelion spēli uz rīta pusi, kura izskatījās interesanta... biggrin.gif bet man jau gribējās braukt mājās, paspēt līdz rītam izgulēties un pilnvēŗtīgi pavadīt svētdienas dienu.
Ap 6:00 devos prom ar pirmo kompāniju. 6:45 gāju gulēt (es jau biju mājās). 9:35 piecēlos. Jauks svētdienas rīts - jāskatās kas par jaunām sērijām novilkās.

Hikaru... shodien ir pirmdiena
Hikaru
QUOTE(ETM @ Oct 8 2007, 10:58) *
Hikaru... shodien ir pirmdiena
laugh.gif
Es runāju par vakardienu. Postu uzrakstīju no svētdienas skatpunkta.
Yume
QUOTE(Tigra2 @ Oct 7 2007, 23:09) *

17:45~19:00 - nopirkām lielo biļeti un devāmies uz vilcienu. Savu atrašanās vietu mainījām visai bieži. Pusceļu sēdēju ar karameli klēpī. Pēc tam, otru pusceļu cienāju karameli ar saldumiem, laikam pedobear saldumu cienāšanas instinkti...
Pa to laiku, Lija un Yume vāca kopā vēl nesavākušos Inčukalna tussa dalībniekus.

hehe, ne gluži-, pa to laiku Yume atbrauca no lekcijām, savāca Liju, Alt un Martiņu un mēs visi draudzīgi aizgājām pie mums ar Liju ēst pusdienas/vakariņas/whatever..
Zaķi, Zuzi, Raini, Žaneti un Jēkabu mēs savācām procesā, kad gājām uz vilcienu.


BTW, tauta.. Alt īpašumā ir ģeneāli kompromitējošs video materiāls...un pašlaik to ir redzējuši tikai izredzētie, kas vakar no rīta ar Alt ēda brokastis, tas ir tikai mēs ar Liju. Izteikšu minējumu, ka materiāls varētu būt interesants tomēr šī Inčukalna pasākuma apmeklētāju vairākumam.

NB! Metiet bildes gallerijā nevis topikā.. albumu šim mērķim es jau tapināju..
Ayumi
He, pasākums bija baigi okei. Paldies rīkotājiem. smile.gif Es priecājos, ka bija tādas aktivitātes kā zīmēšanas konkurss, Tekken turnīrs u.t.t. Par daudzko bija padomāts un bija labi.
Un tā, manis fotogrāfētās un apstrādātās bildes(sorry, ka dažām nav asuma vai ir citi defekti :/) es tagad centīšos ielādēt galerijā...
Shaisuke
QUOTE(ETM @ Oct 8 2007, 08:39) *

pilniigi ignorejot regulaaros uzbraucienus, buutu vienkaarshi ideaali.


Yes. To pašu varētu teikt tongue.gif
GM
Vispār, ja nemaldos, būtu jābūt arī veideomateriālam. Vismaz atceros sevi skraidām pa māju ar kāda kameru un impresionējam entuziastisku National Geographic dokumentālistu. Būtu visnotaļ stulbi, ja es būtu aizmirsis to ieslēgt...
Shaisuke
Ar kuru kameru Tu skraidīji?
Misa
diemžēl par real-life yuri un yaoi ir pilnīgs blefs.
un pa kuru laiku es paspēju meklēt stormu?? to darījusi gan es neesmu. xD
alt
QUOTE(Shaisuke @ Oct 8 2007, 19:08) *

Ar kuru kameru Tu skraidīji?

es dzirdeeju baumas ka taa kamera esot tava, ar saveejo skaridiiju pate biggrin.gif
Karamele
bija jautri. Izdevās droši vien ar savu uzvedību pabojāt kādam nervus.
Ceru, ka būs arī nākamais pasākums.
mājās es atvilkos ap 15.00 vismaz bij normāli no inčukalna uz vangažiem ar vilcienu braukt, nebij ilgi tanī jādirn. aizgāju gulēt un pamodos no rīta, nevaru vēlarvien saprast, kas šodien par datumu vai dienu XD
visu cieņu rīkotājiem, bij tiktiešām labs =w=
Storm
Pasaakums bija jauks un atseviiskos momentos arii iipashi jauks laugh.gif xD gaidam naakamo!
Iori Yagami
Nu ko, es laikam savu viedokli arī pateikšu.

Es domaju, ka pasaukums ir izdevies. Kaut nebija izdarits viss, kas ieplanots, tomer esmu ļoti apmierinats biggrin.gif Paldies tiem, kas palīdzeja smile.gif
ChickOo
Taakaa peedeejaa dienaa tik sapratu ka tomeer tieku uz pasaakumu, man shkiet ka vnk bij Ljoti laps!
Nav par ko suudzeeties. xD
davio
Vairaak bildes nebuus? :s Saliidzinoshi maz tad shoreiz sanaakushas sad.gif
Iori Yagami
Piedodied, ka tikai tagad rakstu par to lietu, bet Inukalnā tiek atrasti 2 atslegas? Vai nav kads pazaudejis?
Silhouette
Kāds nav uzskrējis virsū sudrabkrāsas kareklīgiem auskariem ar melnām acīm?
Ghoul
Bija baigi labais. Mans otrais miiljaakais Innchukalns biggrin.gif Un es pat nesaslimu ^^

Pieprasu veelvienu ;D
GM
QUOTE(Ghoul @ Oct 11 2007, 16:25) *

Un es pat nesaslimu ^^


You the manly man...
alt
tikko tiku pie Maartinja bildeem no tusa, lieku augshaa, varat chekot, video buus, kaut kad....
ChickOo
Man liekas ka veel kaadam bij jaabuut bildeem... biggrin.gif

Tik nezinu konkreeti kam. :/
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.