Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Darker than Black
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Masha
velos izmantot iespeju un ieteikt visiem noskatities vienu no manam pedeja laika miljakajam animem- Darker than Black!!!

story: Ten years ago, an inscrutable and abnormal territory known as Hell's Gate appeared in Tokyo. It altered the sky and decimated the landscape. At the same time, people who possess various special abilities emerged. The heavenly bodies disappeared, replaced by false stars which correspond to those with special powers. However, these abilities require the user to perform innane actions to replenish their powers. Their human emotions are also forfeit, though that kind of helps them work mercilessly. Kept secret from the knowledge of the masses, these individuals are excellent actors able to assume multiple personalities. Various nations around the world use them as spies and agents, often resulting in violent battles amongst their own kind. (Wiki)

uzreiz varu bridinat ka si anime uzdod vairak jautajumu neka atbilzu, un visu laiku jaseko lidzi notikumiem, lai varetu vairak saprast kas un kapec notika. ir brizi kad action ir daudz un ir mierigas epas, bet tai visa ir jega!
muzika!- Yoko Kanno!


vairak var uzzinat iecekojot linku:
http://en.wikipedia.org/wiki/Darker_than_Black
Spectre
Gribēju piebilst, pīpli kuriem patīk skatīties finished seriālus ta pagaidat vēl pāris nedēļas wink.gif

A tā serials ir quite above avarage - skatos no pirmās epas, ir pieejams tīri normālā hd kvalitātē - takšto arī lielo monju īpašnieki var papriecāties - nav jāgaužas ka 1/3 moņja klāj vnk melnums biggrin.gif

Daudz kam līdzinās, bet arī nav copy paste ne vienai līdzigai animei. wink.gif

Varētu likt kkur 8,5
Shinobi-sama
Spectre mineeja, ka nav Copy&Paste, bet manupraat sizheta gaajums ir tieshi taads pats kaa ieksh Witch Hunter Robin. Baigi atsita story gaitu no taa seriaala, tieshi taapat jebkaada kustiiba uz priekshu notika seriaal otrajaa pusee, saakumaa daily niecinji atspoguljoti, bez kuriem vareeja arii tiiri labi iztikt, pilniigi nesaistiiti notikumi.

Shovs ir virs avarage, jo ir ljoti labs izpildiijums, kas kaa zinaams jau ir puse no veelamaa rezultaata ^_^
skabais
hmm izskatas ka lidz galam samo nosubojusi Syndicate un Subo. vai kadam ir pieredze/iespaidi ar abam sim grupam, kurs butu spejigs izteikt kadu spriedumu? ieteikt kuru labak kacat?

EDIT:
te bus links uz torrentu ar visam 25 ep

http://www.tokyotosho.com/details.php?id=96411 links atstiepies
Revol
QUOTE(skabais @ Oct 14 2007, 01:17) *

hmm izskatas ka lidz galam samo nosubojusi Syndicate un Subo. vai kadam ir pieredze/iespaidi ar abam sim grupam, kurs butu spejigs izteikt kadu spriedumu? ieteikt kuru labak kacat?

Syndicate ir nosubojushi tikai sākot no 11 sērijas, bet pirms tam visdrīzāk ka loģiskā izvēle kristu uz SHS subiem, jo Syndicate vairāk vai mazāk turpina ar to pašu styling kā bija SHS.
Personīgi es ieteiktu Sudo, jo video kvalitāte ir labāka, tas protams ja tu tēmē uz 720p relīzēm nevis uz parastu SD izšķirtspēju. Un cik dzirdēts arī tulkojums varētu būt kripatiņu labāks, bet par to es īsti nevaru spriest, jo Japāņu valodu tomēr nepārvaldu.

Nu un kopumā runājot par DtB, jāsaka ka šis bija mans pagājušas sezonas iecienītākais anime [vismaz no tiem ko skatījos, kas nebija īpaši daudz], protams jāpiekrīt ka galvenai storyline tā īsti sakās pavēlu, bet man vismaz tas nekādā veidā nemazināja skatīšanās baudu.
Tigra2
Man šis gabals likās tāds.. neaizraujošs, vairāk par 5 epām neizturēju.
Pilnīgi noteikti, ne tas, ko gaidīju no Studio bones. Parasti visas studio Bones animes aizrāva jau no pirmās epas - Scapped princess, FMA, Eureka 7... - nesaprotu kā pēc šādiem darbiem tapa šitāds. ._.

Masha
man personigi liekas, ka tiesi pirmaja dala bija loti emocionali specigas epizodes, tad biski visu izbojaja ta detektiva un vina izpalidzes paradisanas, jo vini kaut ka neiederejas stila. otraja puse problema bija tur, ka tika uzdoti vel vairak jautajumi un galu gala nekadas atbildes uz lielako dalu netika atrastas. bet kopuma DtB man skita lielisks shovs.
kaut kur intereta lasiju baumas, ka busot vel 26 epizode.

sudo subi ir labi, vel ari anonymous ir ok.
Niks
Man arī no sākuma tas detektīvs kaitināja, tomēr tā viņa palīdze ir vienkārši FTW \m/
Sword
Paskatities var bet beigas tadas divainas bet tas laikam ka kuram.
Kaede
Iesāku lasīt mangu, izlasīju līdz kādam 5 chapteram un tad sāku skatīties anime un tagad esmu pilnībā apjukusi. Jo mangas stāsts bija ārkārtīgi aizraujošs un ļoti piesaistošs, bet animē (līdz pat 8 epai, kuru tikko kā nostījos) šāds storī neparādās. Aka, ir galvenais varonis, ir tas kaķis. Bet nav to citu varoņu, kuri ir mangā. Neteiksim, ka man nepatiktu anime, izveidota jau tīri interesanti, un tomēr tā neizpratne, kura man visu laiku seko līdzi skatoties šo anime, liek man justies savādi. unsure.gif Tieši šī fakta pēc anime neaizrauj tik ļoti, kā manga. (kā arī, visu laiku gaidu, kad tad varētu parādīties mangā attēlotais stāsts, XD)
Masha
2 Kaede:

kāds ir mangas sižets?
Kaede
Es mangu lasīju šeit un tur ir kādi 5 chapteri. Tajos tiek stāstīts par kādu meiteni Kanu, kura meklē savu pirms krietna brīža mirušo tēvu, jo uzskata, ka viņš patiesībā ir dzīvs. Kādu dienu šī meitene sastop savu tēvu pilnīgi nejauši uz ielaš, taču pēc mirkļa viņš no pūļa jau ir pazudis. Tajā pašā dienā šī meitene Kana sastop Hei kādā šķērsieliņā runājot "draudzīgi" ar kādu personu. Pēcāk izrādās, ka viņas tēvs ir contractor, Kana sapazīstas ar Hei, kurš viņu aizsargā pret pašas tēvu, kurš, kā izrādās strādā kādā organizācijā ar nosaukumu Wiegenlied un vēlas Kanu nogalināt. Nu lūk, esmu noskatījusies līdz 15 epai un tur parādās tikai Hei, tas runājošais kaķis un cilvēks ar kārpu. Nedaudz tiek pieminēts arī November 11, kurš sastopams mangā. Nekādu citu līdzību pagaidām nav. Tādēļ esmu ļoti apjukusi. unsure.gif
IronSoul
o Kaede paldies par linku ! Lasīšu Initial D mangu smile.gif Bija doma pirkt, bet viens chepters sanāk ~20 Ls sad.gif

paldies skabais par linku. Noteikt skatīšos šito animē + prieks ka ir HD smile.gif Nez 5.1 skaņa ar ir ? ĀĀĀ neīt tas torrents sad.gif Izmet pilnu lapu ar keburiem sad.gif

Ā atradu vietējā anime fanu trackerī:
http://tracker.deep.lv/details.php?id=29563
Kaede
Noskatījos. Beigas bija pat tīri labas smile.gif Vismaz radīja sajūtu uz pāris stundām, ka gribētos šo stāstu vēl turpināt. Bet par mangu, es gan pati vēl joprojām nezinu, bet man izteica ideju, ka tas varētu būt stāsta prīkvels, bet es nezinu, vai tas tā ir vai nē. smile.gif

Pati anime kopumā patika, bet nu neteiksim, ka esmu sajūsmā. Skatāms ir, bet kaut kā tomēr trūka. Bet Heia tā lelle gan ir bija pašai piesaistošs tēls. Pat īsti nezinu, kādēl. rolleyes.gif Un Mao tēls arī ļoti piesaistīja.
skabais
noskatijos 2. sezonas pedejo epizodi..
ne tik laba ka pirma sezona, tacu kam patika pirma sezona, tiem ari patiks otra.
bija interesanti, negaiditi paversieni.. tikai beigas likas tadas sasteigtas..
nu bet nekas.. komentari titru laika neparprotami liecinaja ka turpinajums sekos..
gaidam! ^^
Tenma
ok, skatos.
Hikaru
Es vienu sezonu noskatījos. Sākums izskatījās inetresants. Bet pēc vidus kaut kā nothing special, un uz beigām garlaicīgi palika. Un beigās viens pavisam lēts specefekts un viss.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.