Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 23-24. jūnijs
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Yume
Nesen te atskanēja domas, par to ka otaku.lv tauta nerādās vairs nekādos pasākumos, ieskaitot anime.lv iedzīvotāju 'mītus'.
Tad nu nolēmu padalīties informācijā priekš intresentiem.
Pašlaik plānošanas stadijā ir brauciens augstāk minētajos datumos, kas aizdomīgā kārtā katru gadu sakrīt ar Jāņu un Līgu vārdadienām, uz Lilasti, konkrētāk vieta tiek skaidrota. Laika posms neierobežots, resursi- neierobežoti, katrs pats sev saimnieks, no savas puses varu piedāvāt kompāniju vasaras saulgriežu pavadīšanai.

Kādas domas?
gramozeks
Yume ar tevi kaut uz meenesi!!! happy.gif Joks bet dala patiesiibas tur ir.
Es pilniibaa atbalstu 6o ideju!!! happy.gif Tikai jautaajums... blush.gif Cikos pasaaciens buus oraganizeets!!! happy.gif
Church
vai jeega? man domaat liela dalja dosies citaas kompaanijaas/ar gjimeneem/citur. lai buutu apsverama alternatiiva, vajadzeeja izteikt priekshlikumu vismaz 2 nedeeljas ieprieksh.
Iori Yagami
Jeega ir, jau kadi 7 cilveki piedalas (vai pat vairak). Jau ir kompanija biggrin.gif
Yume
psst, Iori..tur bija rua jau par pasmitiem.. 14 bija tie kas jau savaacaas.. plus mees.. kas ir jau 5, plus tie, kas savāksies no šejieniešiem.

Church - spontānā izvēle padara mūsu dzīvi daudzveidīgāku.
Church
man aizdomas, ka prieksh tiem, kas ieradiisies, nemaisiitu vairaak detaljas. - eg. kas tieshi plaanots, vai vajag teltis/guljammaisus, transporta iespeejas utml utjp
Yume
QUOTE(Church @ Jun 20 2007, 14:07) *

man aizdomas, ..

gribi tiešāku infu. OK, cik zinu tik pateikšu.

Vieta tika noskaidrota. - Lilaste. Mežs pie ezera vai pie upes.
Transport - pieņemu ka tas būs sabiedriskais - aka vilciens,tā kā tas bija vis ērtākais piekļūšana sveids, kad es tur biju pēdējo reizi.
Ekonomiskie jautājumi - katrs sarūpē sev pats savu guļamvietu un paiku sarunājot ar citiem par tās transportēšanu, dalīšanu, pirkšanu utl.

Telti var ņemt pēc vēlēšanās, guļammaisu arī, atkarīgs no tā ko taisās darīt. Tomēr es ieteiktu paņemt gan pirmo, ga otro, sakarā ar dislokācijas vietu, kas ir mežā.
X_Kamui
Beh, man patiik šii ideja, bet es tieši nezinu vai braukšu, jo man plaani mainaas ļoti aatri))) biggrin.gif
bet es par, piedalos, ja kas... wink.gif
Yume
jebkurā gadījumā, ja kādā pamožās doma, ka tomēr gribās, bet te neviens neatbild...
29753563 - ir tas maģiskais cipars kuru ievadod savā mobīlajā tālrunī varēs iegūt aktuālāko informāciju no laipna operātora, labi meloju... ar jums runāšu es.

So, ja nu kas.. vienmēr laipni gaidīti.
GM
Laicīgi jābrīdina tādas vājākas dvēseles, ka, pašiem nezināmu iemeslu dēļ, uz pasākumu ierodas arī ALK speciālo uzdevumu vienība, kurai par motivatoru kalpo pašu sev uzticētā misija: izdzert visu jūsu alkoholu!!!!
Church
un tieshi kad plaanota liikju kopistiskaa kustiiba no stacijas uz kraasns pusi?
ak, un jaa. vai kaads no bara buus t.sk. ar vaagjim liidziigu priekshmetu? tad tajaa(-os) vareetu sakraut vismaz daljas tautas aluskastes ;D
Yume
Kustiba saakas 18:00 22.juunijaa.
Turpinaas vinja centraalaas stacijas rajonaa liidz pl.20:00 tajaa pashaa datumaa, maigi paarejo kustiibaa uz vilcienu, un vilcina kustiibaa uz Lilasti.
Spectre
Zin uk ane pa tēmu, bet priecīgus un līksmus jāņus visiem smile.gif cool.gif
Janchux
kkaa naaksies iztikt bez maniim,,, tongue.gif
biggrin.gif:D:D

btw, Sveiciens no otra krasta... wink.gif
Church
pieziimeeshu, ka anime.lv forumaa pirika iepostoja linku uz liigo bilzhu galeriju. gan no peedeejaam dienaam, kaa nekaa piebrauca ar baru veelaak.
posts, galerija.
GM: taapat bildeets post tevis aizbraukshanas. ;>
Yume
nuu.. paga, Church. vēl jau ir Tagg'a bildes, un mans bildes.. viņu tak ir dāāāudz.. nerunājot jau par atsauksmēm, taču tās visas ir one.lv otaku grupā. ^^

reku Tagga gallerija- http://foto.inbox.lv/tagg88/AniLigo

reku mana - http://s199.photobucket.com/albums/aa209/o...lv/Ligo%202007/?
GM
Vismaz mūsu wild tripping bildes tur nav. Cilvēces spožums tomēr ir aizgājis nebūtībā.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.