Help - Search - Members - Calendar
Full Version: inccukalna atsauksmes/ bildes
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
aivvv
nju es esmu jau atpakall un darbaa
gaaja ok..... cool.gif
Ayumi
No visiem Inčukalna tusiem kuros esmu bijusi, šis bija visforšākais. biggrin.gif
Bija jautri. Tikai man vēljoprojām neaiziet, no kurienes tur uzradās pāris non-otaku, par kuriem nekas netika iepriekš minēts.
Arī iepazinu jaunus foršus cilvēciņus. smile.gif
Bij' i alus, i Tekken, i jautrība xD Paldies, gaidām bildes. :]

A kur palika tie pārējie, kas solījās ierasties? Man šķita ka uz tusu bija pieteikušies vēl daži labi. Zin, nav jēgas spamot ''Es būšu''.
Pakkun
QUOTE(Ayumi @ Apr 22 2007, 16:13) *


A kur palika tie pārējie, kas solījās ierasties? Man šķita ka uz tusu bija pieteikušies vēl daži labi. Zin, nav jēgas spamot ''Es būšu''.


caureja moš piemetās. esiet tač līdzūtīgāki pret fellow perverts!
GM
No ALK - no party.
davio
Vispār kopumā skatoties viss bija labi, ar dazhiem iznjeemumiem protams :s , bet kopumaa viss ok!


P.S. Tagad lieku bildes....

EDIT: Ieliku...
aivvv
alk ar sso pasaakumu ir pilniigi zaudeejussi respektu pirti naacaas kurinaat man un tusinna karalis klluva seven of zero kuram viss respekts no manas puses


...piecataa vienu japaanieti nav baigi sarezzggiiti????
Shumins
QUOTE(GM @ Apr 22 2007, 19:03) *

No ALK - no party.


Pilniibaa piekriitu apluukojot dazjas ieliktaas bildes ph34r.gif
Cetri cilveeki seezj pie tuksha galda - uz galda dazjas (varbuut 10) pudeles alus...
Njaa, maz taadu zjeeliigi pasaakumu redzeets.
Nav bilzju no citaam vietaam Incii - bet pirmie iespaidi graujoshi.
aivvv
aha iistaas vietas iistie briizzi iistaas bildes iistie cilveeki lol
ChickOo
Bet skatoties kopsummaa!!!
Bija ljoti laps pasaakums, vieniigi jaa bija tur shaadi taadi blakus efekti.
Un taapat vini ir cauri un tuss arii jau ir cauri, tagad tik var runaat un klausiities ko citi runaa, un tie kas tur nebija varat spriest ko vien gribat!!!
Jo juus tur nebijaat un neredzeejaat kas notika! happy.gif tongue.gif
GM
QUOTE
alk ar sso pasaakumu ir pilniigi zaudeejussi respektu


Vells, skatos mūsu PR departaments ir jāizformē.

QUOTE
tusinna karalis klluva seven of zero


Oh my...

QUOTE
...piecataa vienu japaanieti nav baigi sarezzggiiti????


Mēs esam kreatīvi ļauži - vajadzības gadījumā varētu hotj sešatā.
nua
Bildes vel bus. Par to var neuztraukties.

Žēl par to ka "dezertieru" bija daudz. Tie ir domāti tie cilvēki kas aiz sevis neko nesavāca un no paša rīta aizbrauca atstājot visu sajauktu un miskastē. Atvainojos tiem cilvēkiem kam majās remonts vai darbs. Tādu nebija daudz.

Liels paldies Seven of Zero par darbu, par to ka sakārtoja lielāko daļu miskastes, tāpat paldies liels par brokastīm. Paldies arī chiko un tiem dažiem kas palika un piedalijās kārtošanā.

Šajā Inčukalnā Hentai skatīšanās nebija. Jo bija cilvēki kas to izpildīja dzīvē. Cilvēki kuri bija Inčukalna bet nav otaku.lv. Ar šādu pasākuma attīstības ātrumu Inčukalnam būs tikai x2 mērķi - 1.Nodzerties; 2.Nodrāzt kādu, publiski. Atvainojos par rupjību.

Paldies Shaisukei par to ka viņa tur bija. Žēl ka tā sanāca ar viņas somu ;(

Paldies Iori par ūdens pīpi.

Paldies viņiem abiem par organizēšanu.

Un "PALDIES" tam cilvēkam kas uz Inčukalnu atveda "skinu" baru biggrin.gif

Cilvēki kurus es tracinu kaut kādu iemeslu dēļ šo postu nelasiet. Ai neraža jūs jau izlasijāt! tongue.gif

Ha! pwnd by kline.
sipps
Nav ja ar vairs nekadas jegas braukt uz Inčuklanu jo sis pasakums sak notikt parak pieži lidzarto vairs nav savarigi apmekle ti šo pasakumu vai ne. Ja paskumi notiktu 1x vai 2x gada butu savadāk.

un pedejiem inčukalna paskumiem nav nekada sakar ar otaku.lv
ChickOo
QUOTE(nua @ Apr 23 2007, 10:22) *

Paldies arī chiko un tiem dažiem kas palika un piedalijās kārtošanā.


Nav par ko... Vienmēr gatavs palīdzēt!!! happy.gif


QUOTE
1.Nodzerties; 2.Nodrāzt kādu, publiski. Atvainojos par rupjību.


OMG... Bet laikam mēs tikai dazi zinam par ko iet runa. wink.gif
Iori Yagami
QUOTE(sipps @ Apr 23 2007, 11:12) *

Ja paskumi notiktu 1x vai 2x gada butu savadāk


Piekritu, kaut domaju 2x vai 3x reizes tongue.gif
GunMetaL
QUOTE

Žēl par to ka "dezertieru" bija daudz. Tie ir domāti tie cilvēki kas aiz sevis neko nesavāca un no paša rīta aizbrauca atstājot visu sajauktu un miskastē.


Sorr... pa to, ka vaidzēj salikt mūsu alus pudeles kastēs atcerējos tikai kad bij jau Rīgā :/ bet nekas biju kopis pēc in4ukalna divas pēdējās reizes cilvēku sadzertās pudeles tākā parādā nēsu.

QUOTE

OMG... Bet laikam mēs tikai dazi zinam par ko iet runa. wink.gif


lol, indeed... xD

QUOTE

Nav ja ar vairs nekadas jegas braukt uz Inčuklanu jo sis pasakums sak notikt parak pieži lidzarto vairs nav savarigi apmekle ti šo pasakumu vai ne. Ja paskumi notiktu 1x vai 2x gada butu savadāk.


Piekrītu drusk pa biežu notiek in4ukalns... Ja būtu 1x pa gada ceturksni jau būtu vairāk nekā labi. ;/
Storm
Ja veel ortaa riitaa kaads vareeja alinjus + snabi atrast tad par alk truukumu dzilju jaasaubaas. Vispaar pasaakums bija labs biggrin.gif
Seila
Atsauksmes no manas puses nav nekādas dižās. Pasākums nebija ne labs- ne slikts. Tomēr šķita esam labāks nekā pēdējais.
Bildes būs nedēļas nogalē.
Misa
nju te palasot liekas ,ka nekas iipaš palists garām netika.
(ja nu vieniigi tas hentai dzīvē ,nebija yaoi,
bet ja buutu, tad jau visdrīzāk arī buutu rakstiits yaoi nevis hentai XD)
Pilnībā piekrītu , ka buutu labāk ,ja inčukalna pasākumi buutu 2x vai 3x gadā.
Tad tie vismaz buutu otaku...cerams. ^___^
Shaisuke
As you wish.. nākamais būs pēc ļoti ļoti ļoti ilga laika biggrin.gif

ja būs
Tjen
Huh, man liekas pasākums nav atkarīgs no tā cik reizes gadā viņš notiks, bet gan no pašiem cilvekiem un moš no tām dienām, kad pasākums notiek.
lastguru
kad paaraak biezhi redz cilveekus, tie paliek neinteresanti (ja neteikt vairaak) un apniik vnk. man piemeeram nav ne mazaakas velmes satikt tik daudz tautas aarpus mana pastaaviigo kontaktu loka biezhaak kaa reizi paaris meeneshos. ideaali buutu notureet inchukalna pasaakumus reizi 3os meeneshos - tas nav ne pa daudz, ne pa maz.
Lija
ko ta juus tur publiski Goldiju iznjemaat?? huh.gif kas ta nem publiski ar dreebeem?? ne skatiitaajiem kads prieks, ne pashiem vieglaak... tas gan ka var saauksteeties, bet nju tak publikas deelj var paciesties...
(p.s. ja njemeju ir vairaak nekaa triis ieteicams tiities!!)
no taa visa tachu jaataisa ir iists shovs... eeh nav maciiti beerni nav maaciiti.. sigh.. dry.gif
nju taa vienmeer kad nav kas paraada tad saakas pashdarbiba, kas biezji vien ir nemaakuliga riiciba, kas beidzas ne tikai ar pashu neapmierinatibu, bet arii ar publikas *booo*.
aivvv
ssitas laikam buus taads pagarss posts un es pat iisti nezinu ar ko saakt...

saaksim ar sso to ko gribu pateikt par peedeejo pasaakumu - atvainojos savaa un maariisa vietaa ka mees no riita aizbraucaam bet mums abiem bija darbs man interneta kafejniicaa vinnam lellu teaatrii savaadaak lloti labpraat buutu paliidzeejussi sakopt - singstaari un playstation rulleeja kaa vienmeer vispaar lieliska miermiiliiga un pastaaviiga atrakcija kas iederas - dzert cilveekus centos aicinaat uz pirti lai tiem kurus tas neinteresee maajaas iedzeerussie trauceetu mazaak par sekmeem iisti nezinu taccu esmu paarliecinaats ka ne es ne maariitis nevienu netrauceejaam - pilniigi liekie 4 cilveeki cik noprotu bija nejussiibas gadiijums taccu jau pirms inccukalna es devu nelielu maajienu ka juutos baigais karalis ar savu postu skaitu pavedienaa kur pieteicaas cilveeki ar to domaajot ka varbuut vajadzeetu ruupiigaak paskatiities un paveerteet kas tad tur taisaas braukt - lai cik smiekliigi nebuutu un lai arii es varbuut ar jums iipassi nekomuniceeju man bija prieks satikt tos cilveekus ka sir bijussi jau uz entajiem pasaakumiem kaa piemeeram ssaisuke seven of zero lastguru (un lastguru ccomu neatceros kaa sauc nekad) un veel vairaakas no meiteneem un dzzekiem ....bija vienkaarssi patiikami apzinaatie ska arii juus tur esat un ka ssii iespeejams jau dalleeji nolaistaa pasaakumu traadiicija joprojaam tomer dziivo un lai arii juus varbuut neesat tie cilveeki aar ko man pat buutu par ko baigi runaat vienalga ir patiikami redzeet ka juus tur esat - neizjutu alk truukumu pasaakuma apie galda virtuvee seedeeja liidziigi celveeki taa es to vareetu nosaukt - ja naakamajaa reizee kaads iedomaasies taisiit liidziigas cuuciibas kaa kaada apziimeessana ta no manis smagi norausies - tas viss



iesaku naakamo pasaakumu riikot augusta beigaas jo tagad saakas vasaras sezona taapat buus gruuti savaakt kopaa tautu un visiem taapat buus daudzpasaakumu kaa arii ja atsaaksim peec ilgaaka laicinna domaaju ka varam to noorganizeet labaakaa kvalitaatee ....protams daudz kas atkariigs arii no ssaisukes


domaaju ka juusu neapmierinaatiibu par to ka tur nekas iipass nenotiek var viegli risinaat vienkaarssi ar to ka kaut ko organizeetu kas peedeejos pasaakumos nav iipassi noticis teiksim uz pagaajusso laikam taisiijaas organizeeties alt taccu radaas nesakritiibas ar datumiem....


...es varbuut arii neesmu iists otakietis taccu domaaju ka labpraat buutu ar mieru kopaa ar veel dazziem cilveekiem no otaku paorganizeet naakamo (potenciaali augustaa) pasaakumu un padariit to saistossaaku un vispusiigaaku un tiessaam anime related ar visu cosplaju un tamliidziigiem sviestiem


vienkaarssi vajag zinaat ko grib un paruupeeties lai tas buutu tas ko gribat ja juus neko nedarat taa labaa tad ir kaa ir tapeec es saku davai organizeejam labaak un esmu gatavs paliidzeet wink.gif
+Chibi+
kāds apgrūtināja sevi, mēģinot izlasīt aivvv postu? (aptauja)
Ayumi
QUOTE(+Chibi+ @ Apr 24 2007, 18:08) *

kāds apgrūtināja sevi, mēģinot izlasīt aivvv postu? (aptauja)

Nebūt ne. Es piekrītu aivvv par to ka nākamreiz pasākums jānoorganizē labāk. Līdz šim ir bijis tikai tāds drinkin' party, bet varētu būt kas vairāk. Un kospleji utt būtu ok. (Ar hentai skatīšanos nepietiks ;D) I could help.

QUOTE
neizjutu alk truukumu pasaakuma apie galda virtuvee seedeeja liidziigi celveeki taa es to vareetu nosaukt - ja naakamajaa reizee kaads iedomaasies taisiit liidziigas cuuciibas kaa kaada apziimeessana ta no manis smagi norausies - tas viss


Jaunā alk paaudze? biggrin.gifD Par tiem traucētājiem... Piebiedrošos aivvv mad.gif Storm, Aven, Šarlote paguva mani nedaudz novest ^___________^ un domāju ka netikai mani wink.gif
Shumins
QUOTE(+Chibi+ @ Apr 24 2007, 17:08) *

kāds apgrūtināja sevi, mēģinot izlasīt aivvv postu? (aptauja)


Normaals posts. Nevis tikai bija jauki ^^

Aivv atvainojas par to ka aizmuka aatri prom nesatiirot nekaa, un pieteicaas nakamaa tusaa paliidzeet + jaunas idejas. Un protams tusus veidot vairaak Anime stilaa...

Ir kas lasa garus postus, nevis tikai "ljap ljap" paarskrien visam paari. Gaumes lieta laugh.gif
+Chibi+
QUOTE(Shumins @ Apr 24 2007, 17:34) *


Ir kas lasa garus postus, nevis tikai "ljap ljap" paarskrien visam paari. Gaumes lieta laugh.gif



"Pirms "kas" un "ka" jāliek komats, bet kāds to vēl arvien nav iemācījies"< - Apmēram tik daudz informācijas es parasti pamanu šejenes postos. Palīdz nenomirt no garlaicības. LJAP LJAP.
Shumins
QUOTE(+Chibi+ @ Apr 24 2007, 18:14) *

"Pirms "kas" un "ka" jāliek komats, bet kāds to vēl arvien nav iemācījies"< - Apmēram tik daudz informācijas es parasti pamanu šejenes postos. Palīdz nenomirt no garlaicības. LJAP LJAP.


Vajadzēja iet studēt par Latviešu valodas skolotāju. Tev dabas dots talants!

anti
QUOTE(Shumins @ Apr 24 2007, 17:25) *

Vajadzēja iet studēt par Latviešu valodas skolotāju. Tev dabas dots talants!


Kādēļ uzreiz tā? Komati tekstu padara vieglāk uztveramu. Piemēram man, lasot aivv rakstīto, katrreiz ir jāpiedomā, kur teikumā sākas viena doma un kur beidzas otra.
+Chibi+
QUOTE(Shumins @ Apr 24 2007, 18:25) *

QUOTE(+Chibi+ @ Apr 24 2007, 18:14) *

"Pirms "kas" un "ka" jāliek komats, bet kāds to vēl arvien nav iemācījies"< - Apmēram tik daudz informācijas es parasti pamanu šejenes postos. Palīdz nenomirt no garlaicības. LJAP LJAP.


Vajadzēja iet studēt par Latviešu valodas skolotāju. Tev dabas dots talants!



Mani ar manu krievu dvēseli, krievu saknēm, krievu vārdu un visu pārējo, izteikti minoritātēm raksturīgo, nekad par latv. val. skolotāju neņemtu. Un, ja paņemtu, tad smietos vēderus turēdami. Un vai jūs novēlētu saviem bērniem TĀDU sensei? Es taču esmu monstrs.
GM
Ja jau sākām par interpunkciju, tad jāpiezīmē tas jaukais fakts, ka Aivv, kopš sipps ir sācis likt teikumu beigās pieturzīmes un uzsākt jaunus teikumus ar to lielāko no burtiem, ir saucams par vis-retardētāk rakstošo indivīdu šajā forumā. Gratz'!
Tigra2-veidīgie embriji no "uzzīmē pats" sadaļas un kazuālie spamotāji kapitulē.
Klokjvaarpsta
QUOTE(+Chibi+ @ Apr 24 2007, 18:08) *

kāds apgrūtināja sevi, mēģinot izlasīt aivvv postu? (aptauja)


Juus te diskuseejat par latvieshu valodas kljuudaam, taapeec ljaujiet pamaaciit - lasiet gramatiski pareizi, t.i. taa itkaa tur tiem komatiem nebuutu jaabuut -> iznaak gari bezsakariigi teikumi, kuru doma nav skaidra, bet paarlasiit arii negribas, jo "kas, man dariit nav ko?" Toties lasaas aatri un galveno domu jau var saprat - dzeram, kur jaadzer un liidz robezhai, esam visi patiikami cilveeki un naakamo tusu gaidam ilgaak, lai vairaak tautas, jaunumu, emociju, animes un alkohola

Vai tomeer aatri lasot kljudiijos?
aivvv
Prieks, ka Čibi radās ideja piespamot šo pavedienu. Patiess prieks, ka vēl pāris cilvēkiem bija patīkami izteikties par manu rakstības stilu.


es dienaa paarvietojos pa 12-16 forumiem + maajaslapaam un man nav laika maazzoties ne latviski ne angliski taa kaa aizmirstiet tas ir diskuteets jau entaas reizes un nekas nemainiisies dry.gif
nua
QUOTE(+Chibi+ @ Apr 24 2007, 18:08) *

kāds apgrūtināja sevi, mēģinot izlasīt aivvv postu? (aptauja)


postam nav ne vainas.

pasākums augusta beigās? hmmm. līdz tam laikam var noorganizēt šo to intersantu...

Žanete
Pasākums tiešām ar neko neizcēlās, ja neskaita to, ka biju gatava vienā brīdi celties augšā ,iebāzt pakaļā un pagreizt mutes Hermoņikas, tam, kas tās spēlēja un vazājās pa istabiņām apzīmējot cilvēkus, bet tās laikam ir arī visas spilgtākās emocijas.

Milzīgs paldies Nua par tēju no rīta un citām jaukām lietām, kā piemēram kārtošanu.

Jēkabs bija patīkami pārsteigts, par to, ka pārmaiņas pēc viņam nekas nebija pazudis un kopumā bija ok.
Midori
Njā... Es kā pirmo reizi nekā īpaši slikta pateikt nevaru. Bet spriežot pēc atsauksmēm, šis pasākums nekas spīdošs nebija.
Runājot par interesantumu.
No Shaisukes izskanēja baigi labā ideja veidot nākamo kā tematisko tusu.
Roze
QUOTE
.. biju gatava vienā brīdi celties augšā ,iebāzt pakaļā un pagreizt ..

Drausmīgi perversi jums tie pasākumi biggrin.gif

Korekaramo ganbatte kudasai
Sigfa
QUOTE(Roze @ Apr 27 2007, 05:13) *

QUOTE
.. biju gatava vienā brīdi celties augšā ,iebāzt pakaļā un pagreizt ..

Drausmīgi perversi jums tie pasākumi biggrin.gif

Korekaramo ganbatte kudasai


Douka tsugi ni goishouni tanoshimimashyou ne.
Žanete
QUOTE(Sigfa @ Apr 27 2007, 08:12) *

QUOTE(Roze @ Apr 27 2007, 05:13) *

QUOTE
.. biju gatava vienā brīdi celties augšā ,iebāzt pakaļā un pagreizt ..

Drausmīgi perversi jums tie pasākumi biggrin.gif

Korekaramo ganbatte kudasai


Douka tsugi ni goishouni tanoshimimashyou ne.

izlēcēji dry.gif
ChickOo
Aarpraac.... Es no smiekliem gandriizvai beidzos nost, bet ir OK!!!
Vnk sakot vajag jautraakus pasaakumus. tongue.gif
nua
QUOTE(ChickOo @ Apr 28 2007, 15:41) *

Aarpraac.... Es no smiekliem gandriizvai beidzos nost, bet ir OK!!!
Vnk sakot vajag jautraakus pasaakumus. tongue.gif



pwnd biggrin.gif tongue.gif
Seila
Nu tā savu solījumu par fotogrāfijām nedēļas nogalē esmu izpildījusi. Bildes var atrast galerijā.
P.S. Atvainojos par (laikam trim) neapgriestām bildēm šķiet, ka palaidu tās garām, kad grozīju visas.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.