Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Otaku tuss 24./25. Februārī. Inčukalnā.
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2
Shaisuke
Nu jā. Aizrunāju Inčukalna māju uz 24./25.


Edit:

Maksa par tusu - 2,50ls
Ceļš - braucam ar vilcienu 18:01 - 1,42ls abos virzienos
Tiekamies 17.00 pie Origo, lai visi paspēj savākties, kas nepazīstami, sapazīties, sapirkt alko biggrin.gif utt
Nākamajā rītā brokastis būs.
Līdzi ņemamas vilnas zeķes, silti džemperi, kam auksti, diski ar animēm, ja kādam ir kāda jautra spēle utt. Play Station būs, kāds paņemiet Tekkenu un es mēģināšu sabakstīt SingStarus.
Protams - Vēlams guļammaiss. Bet saguldīšu visus. Segas tur ir.

Par alkoholu- NERV un paši ALK biedri kontrolē. Mēs negribam piedzērušos huligānus, eglītē kāpējus, bet ņemiet piemēru no ALK.
Jauns noteikums - Tie, kas dzērumā vai skaidrā, vienalga, taisīs problēmas, nākamajos Inčukalna tusos netiks ielaisti! Arī tiem, kas nerespektē otakiešus, animes un vispār japāņu kultūru, arī tur nav ko darīt, pēc pēdējā tusa pieredzes zinām.

Ja ir kādi ieteikumi, laipni lūgšu tos caur PZ.


Ja taisaties ierasties, tad vai nu PZ, vai te rakstiet. Divi vārdi - es būšu. Un ja kāds ir līdzi, kā vienmēr, atbildība gulstas uz līdziņēmēju. Un tos, ko ņem līdzi arī pieteikt. Paldies.


QUOTE
Uz tusu ieradīsies:


aivvv (Kaspars, deo)
Shaisuke (Toms, Gints)
Sinder
Still Alive (Beāte)
gramozeks
Faplo
S.U.D (Līga)
lastguru (Edgars)
Isa
Davio
Hikaru
Seven of Zero
Klokjvārpsta (aarchijs)
ChickoOo
Seila(White Owl)
Ayumi
Sigfa
aven
alt
Iori Yagami
GM
ETM
nekodzuki
pinksakura (Inese)
Eliminator
eXplode
Zuzix
Sephiroth
sipps
Janchux
Storm
Tigradivi
~BN~
Sinder
Es Būšu oh really? should i? rolleyes.gif
Shaisuke
Yesyoushould!! Bez Tevis, Janci, tas nav tas smile.gif
Sinder
nu esmu pamaniijis, ka bez manis man tas un vispaar nekas nav tas laugh.gif saprataat?
ChickOo
How Nice......
Inchukalns again!!!
Make me in the List Shai. happy.gif
Shumins
QUOTE(Shaisuke @ Feb 5 2007, 01:12) *

...bet ņemiet piemēru no ALK...


Njap, tas noziimee njemt liidzi katram kasti ar Ceesu alu...Pasleepties virtuvee pie galda un visu vakaru + nakti pavadot sarunaas - meegjinot izdzert katrs 20 bundzju Alu...Comon vai tad tas bija piemeers, domaaju ALK sanjemsies ieliist pirtii un uz tusu peec tam buus jums piemeers laugh.gif
Droshi raksti mani sarakstaa - weird fotograafi (kjip jociigie, kas staigaa apkaart un visus bildee) arii vajdziigi. dry.gif
Laigan viens ieteikums tieshaam buutu un iespeejams veel buus daudzi, kas gribees taapat. Ierasties uz pasaakumu iespaidiigi aatraak. Es pat buutu ar mieru piecelties agraak un pie Origo buut jau uz 12:00. Vareetu pa dienu apstaigaat apkaartni. Pa dienu normaali iekurinaat pirti (neticu, ka peec aukstaas ieprieksheejaas man buus permission). Domaaju taapat ja tuss buus, tai dienaa nekaa neplanoshu - un citaadi veltiigi diena buus nosista. Bet sariikojot visu agraak vareetu izstiept kopiigi pavadiito laiku iespaidiigi garaaku. Un tai laikaa vareetu sadariit no to vien. Pietam vakaraa taapat visi dienu noniikushi majaas gaidot vakaru un vakaram Inchukalnaa pienaakot - visi klusi un miegaini. Pat domaajams jau saakot iestiprinaaties par dienu - promilju rekordu vareetu pat dubultot laugh.gif (Joks - par promileem)
Un pie reizes vareetu mees ar zeloco apskatiit tuveejo mezju - mums bija paredzeeti rakshanas darbi - taaka vieniem ar mums tusaa nepalikt (Jau otrais stulbais joks)
Ceru, ka nebuus kaa ar Tadoru. Netiks nekas mainiits un paarlikts cool.gif

Gaidu ar nepacietiibu 24.-25. februaari.

IPB Image
Tigra2
Es būšu.

Paķeršu kādu zefīru līdzi, lai ar tiem pāris interesentiem, kas vēlas, varētu ielīst skapī un apjūsmot kabačus, pie viena apspriežot kādā veidā baranciņas pārspēj parastus cepumus. Tad vēl ar tiem pāris interesentiem varēsim nodarboties ar vudu un taisīt zefīru vudu lellītes un tad ... izgriezt no foto sejiņas dzīviem(vai gandrīz dzīviem) otaku biedriem. (tie nelaimīgie, kuru foto man ir, lai sāk trīcēt) piekjupināt tās sejiņās klāt... un zefīru cilvēkam noraut kājas un rokas un tās apēst un tad rumpi... muhahahahahahahahaaa.. slepenie wodo rituaali..
Vispār varēšu ielīst stūrī un izsaukt pakarokli, pie viena rijot wodo lelliites(no zefiiriem).

:3
Tjaa. Gaidu ar nepacietību.

Shaisuke
Pārlikts un mainīts NETIKS.


Cik ir tādu cilvēku, kas vēlas braukt agrāk?

edit- Tigra, ja šādas Tavas izklaides, varbūt labāk nebrauc? biggrin.gif
sipps
QUOTE(Shumins @ Feb 5 2007, 00:47) *

Njap, tas noziimee njemt liidzi katram kasti ar Ceesu alu...Pasleepties virtuvee pie galda un visu vakaru + nakti pavadot sarunaas - meegjinot izdzert katrs 20 bundzju Alu...Comon vai tad tas bija piemeers, domaaju ALK sanjemsies ieliist pirtii un uz tusu peec tam buus jums piemeers laugh.gif




Būtiba ir pa visam cita, māka uzvesties lielojot gradīgos dzērienus. Tas ir tas, ko meģina pateik lietojot piezimi "bet ņemiet piemēru no ALK" un beidz čakarēt smadzenes ar to pirti, tā nav nekada pirts, bet gan veca būda kurā ir ielikta ar kārasns. Tākā atslāpsti par to budu. Un mēs nesam nekads piemers ka vajag uzvesties,kut vai atceroties 1 inčukalna tusu vai ari vakardienas tusu pie Žanetes. NEVJAG mūs celt nes kada slavas saulitē. Dariet ko daridami, tika netaiesiet sūdus.Kā ari neaizraujaties ar visadu korifanu nemšanu līdzi.Pieredze rāda ka tieši visadi paziņas/draugi IR tie kas taisa visadas fignas, par kuram jāmakasa parejiem.
Shumins
QUOTE(sipps @ Feb 5 2007, 03:31) *

...un beidz čakarēt smadzenes ar to pirti, tā nav nekada pirts, bet gan veca būda kurā ir ielikta ar kārasns. Tākā atslāpsti par to budu.


Nu nenjem tik ljoti to pirti pie sirds dry.gif
Vienkaarshi jutos to vakaru mazliet piekaasts, ka viens seedeeju pirtii - bet visa dziiviiba norisinaajaas kaut kur citur. Protams, ka vinja ir kashmars kaa jau rakstiiju ieprieks pie atsauksmeem par tusu. Gribeeju paseedeet ar ALK pirtii un padzert alus, bet nekaa.
Viss oki. Varu to sviestu arii nepiemineet vairs cool.gif

Tachu par to demoleetaju liidznjemshanu kaa teica sipps, tieshaam der padomaat. Taksh katrs paziist savus draugus. Atstaajam tos vardarbiigos home. Dazju iipatnju deelj ciesham mees visi, ieguustot naidiigu attieksmi pret alkaholu un otaku tusiem kopumaa.
Church
normaalas pirts neesamiiba tomeer big let down :/
GM
QUOTE
Vienkaarshi jutos to vakaru mazliet piekaasts, ka viens seedeeju pirtii - bet visa dziiviiba norisinaajaas kaut kur citur. Protams, ka vinja ir kashmars kaa jau rakstiiju ieprieks pie atsauksmeem par tusu. Gribeeju paseedeet ar ALK pirtii un padzert alus, bet nekaa.


Ja kalns neiet pie Muhameda, Muhamedam jāiet pie kalna. Vai ne tā?
ALK nav tevi jāizklaidē, TEV ir jādislocējas tur, kur izklaidējas ALK un, ja nu mūsu lepnās dvēseles atļaus, jāņem dalība.
Shaisuke
Oh well, ja ir problēmas ar normālas pirts neesamību, tad ejiet ieskrieties, jo šajā tusā uzsvars uz pirti nav likts. Tāpat lielākā daļa tusējas pa māju.
Janchux
Es ar buushu... cool.gif
Sigfa
90% ka buushu. tb, ja nu nenotiks kas neplaanots.
Storm
Var pierakstiit mani arii smile.gif
Misa
ja man kaut kas negaidiits nenotiks ,tad laikam arii buushu ^.^
GM
ALK ešelons arīdzen ir pieskaitāms braucējiem pēc definīcijas. Tur nav divu domu.
Naktspukjiite
QUOTE(Shaisuke @ Feb 5 2007, 01:04) *

Tigra, ja šādas Tavas izklaides, varbūt labāk nebrauc? biggrin.gif


Labāk jau uzreiz pieturēties pie viduslaika tumsonīgās domāšanas un likt pa taisno uz sārta.
Katrs izklaidējas kā māk. ^^
Ayumi
ohh my...

O.k, es būšu...
Seila
Nu, ja ALK pieskaitās, tad man tikai atliek pieskaitīties biggrin.gif
Shinobi-sama
Kas tur taa par pieredzi ar Otakieshu kultuuras nerespekteeshanu?
Shaisuke
Bija daži neonacisti pēdējā tusā. Bet viņus apsolījās neņemt līdzi šoreiz.
Shinobi-sama
QUOTE(Shaisuke @ Feb 7 2007, 00:52) *

Bija daži neonacisti pēdējā tusā. Bet viņus apsolījās neņemt līdzi šoreiz.

Es domaaju, konkreetaak, siikaak, kaa tas izpaudaas. Tas vinju neonacisms, visticamaak, ir caur pudeles dibenu skatiits tikai.
anti
QUOTE(Shinobi-sama @ Feb 7 2007, 03:45) *

Es domaaju, konkreetaak, siikaak, kaa tas izpaudaas. Tas vinju neonacisms, visticamaak, ir caur pudeles dibenu skatiits tikai.


Mani vispār tas arī interesētu; kaut kā palaidu garām ko tamlīdzīgu, kaut arī tusā biju.
(un kā izpaužās otakiešu kultūra?)
Shumins
QUOTE(anti @ Feb 7 2007, 12:35) *

Mani vispār tas arī interesētu; kaut kā palaidu garām ko tamlīdzīgu, kaut arī tusā biju...


Pie galda virtuvee visu laiku blakus ETM... laugh.gif Protams, ka nemaniiji tos...
Laigan man pasham Nacisti vienalga vairaak asocieejas ar kaut cik izgliitotiem cilveekiem, kas sapratushi taa buutiibu no pieredzes. Aptuveni taa, kad esi mazs un par dzii vi nekaa nezini, tad fano par hip hop un gansteriem, tachu pamazaam pieaugot tu saac maniit, kaadu tie nelabveeliigi iespaidu atstaaj uz sabiedriibu kopumaa. Tie pashi eebreji un citi aarzemnieki, kas izpirkushi visu Latviju. Pamaazam sabraukushie musulmanji, kas saak veidojot savas kopienas. Saac analizeet un saprast. Ka varbuut pie mums ar laiku buus taapat kaa Anglijaa un Francijaa. Domaaju visvairaak Naciku ir cilveeki peec augstskolas beigshanas un augstos amatos staavoshi cilveeki. (Manas subjektiivaas domas)
Bet cik dzirdeeju shamos - tie vairaak bija skinhead members, kas vairaak nodarbojas ar kaushanos un demoleeshanos, un noteikti no aarzemniekiem padzirdejushi, ka jaaieniist neegjeri.
Kjip karaoki dziedaaja uz PS2: "Neegjeri melni un smrdiigi", tik daudz par argumentiem.
Laigan nekaadas nekaartiibas no shamiem neredzeeju - bet buutu interesanti aprunaaties ar liidziigi domaajushiem, bet pui, neneesaa kaashkrustus un tos nemaz napamaniiju - buutu meegjinaajis sadraudzeeties cool.gif
Un nejau tie visi ir ljauni un riebiigi - katram cilveekam kaut kas nepatiik, bet ja tev galjas nepatikas vietaa nepatiik araabi un melnaadaini, tad ierindo tevi kaut kaadaa stulbaa luuzeru kaartaa. Arii naciki un skini taadi pashi cilveeki, kas skataas Animes un patiik atpuusties.
Shaisuke
Whatsoever. Šis pavediens nav domāts, lai apspriestu tādus cilvēkus. Katrā ziņā šajā tusā vairs negribu nekādus izaicinājumus uz kautiņiem utml.
kaarleens
Maby buushu braukshu ar mashiinu kaads preciizaaku sheemu ar atrashanaas vietu nevar izlikt ?
Shaisuke
Ja kāds brauc ar mašīnu, tad sūta man PM. Iedošu savas mammas telefona numuru, viņa paskaidros, kā ar mašīnu līdz tai vietai tikt.
Kentaishi
Mani jau ar tad var pieskaitīt. wink.gif Ja mani nenoēdīsiet būšu.
Klokjvaarpsta
Skjiet, ka arii es buushu, nekad nav sanaacis buut
aivvv
laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

un veel saka ka muusdienaas leggendas nerodoties.....
(+es zinu kurss uzkaapa egliitee rolleyes.gif un par laimi ssii persona tiessaam nebija no maneejiem biggrin.gif )

..nu what so ever man ssoreiz liidzi buus tikai viens cilveeks - kaspis un pret vinnu peedeejos divos otaku tusos nav bijis nemazaako iebildumu taa kaa peace


un es tuseessos pirtii kura mani absoluuti apmierina kaa arii sacentiissos atkal baurossanaa pie mikrafona ja vien sanaaks un protams nodzerssu alk kaa parasti.... tongue.gif
Shaisuke
Wooohoo Aivvv. ^^ Tā turpināt.. Rakstu listē
alt
iespeejams buushu

man noteikt nenaaks par sliktu izrauties no visa un tekenu atkal uzspeeleet, es jau laikam kopsh taas reizes taa arii neesmu speeleejusi :/
One winged angel
Count the long forgotten idiot in un iespeejams no manas puses buus vel 2 cilveeki, bet droshi nezinu, dry.gif
sipps
QUOTE(aivvv @ Feb 14 2007, 02:31) *

protams nodzerssu alk kaa parasti.... tongue.gif



labakais joks ko esmu dzirdejis peedeeja laika. TU esi ja sadzeries pirms mes vispaar ierodamies.

QUOTE
es zinu kurss uzkaapa egliitee un par laimi ssii persona tiessaam nebija no maneejiem


ja tu zini kas uzkapa egle tad ja nakossajaa paskuma ja notiks kas lidziigs buusi lidzvainiigs, jo visadu pamullkku spelssanair diezgan stulbs izgajiens`
Seven_of_zero
Ok count me in. buusu. 100% smile.gif
harpy
ya harpy ieskaitiis preemiju, tad shamaa a buus >_<
Shaisuke
ĢĒRBIETIES SILTI!!!

Māja jau būs sakurināta jau pa dienu so vajadzētu būt silti. smile.gif
harpy
tas i inchukalns tur peec definiicijas nevar buut silti >_<
Hikaru
Njāā.... -30 C tagad būs, jā? Ja iepriekšējo reizi bija +15 C ārā, tad pie pečkas sēdot, bija normāli. Tad kā būs tagad? Būs jāņem 2 pārus vilnas zeķes un vairākus džemperus, laikam... laugh.gif
GM
QUOTE
Njāā.... -30 C tagad būs, jā? Ja iepriekšējo reizi bija +15 C ārā, tad pie pečkas sēdot, bija normāli. Tad kā būs tagad? Būs jāņem 2 pārus vilnas zeķes un vairākus džemperus, laikam...


Gan jau dzīve četrās sienās pie televizora un animēm vēl nebūs paspējusi degradēt kuslās miesas tiktāl, lai nevarētu pārdzīvot vienu aukstāku vakaru ārpus mājas.
Shumins
QUOTE(Hikaru @ Feb 22 2007, 09:46) *

Njāā.... -30 C tagad būs, jā? Ja iepriekšējo reizi bija +15 C ārā, tad pie pečkas sēdot, bija normāli. Tad kā būs tagad? Būs jāņem 2 pārus vilnas zeķes un vairākus džemperus, laikam... laugh.gif


Buus ja labi...
Apskatiishos ieksh googles mediciiniskaas pamaaciibas sniegshanas txt, ko un kaa jaauzvedas, ka alkahola reibumaa atluust kaadaa aukstaa vietaa - kaut vai sniega kupenaa.

Ja kas noies greizi vai kaads atsals - buus ko atcereeties.

Bet gan jau paareejie uzmaniis apkaarteejos. Un varbuut taadi, kas nekontrolee sevi un alkahola reibumaa var ieskriet mezjaa - labaak paliek home. Vai arii ar roku dzelzjiem sev svariigu draugu var piesleegt sev klaat.

Ar temperatuuraam, kas sniedzas jau -25C ir jaabuut ljoti piesardziigiem. IIpashi ja veel lieto alkaholu.
Alkahols tieshi veicina siltuma atdevi un ja apkaart ir aukstas telpas, tad saslimshana un apauksteeshanaas garanteeta. (Domaaju Alkaholu lietot mazaak un vairaak somaa vietu atstaat termosam ar kafiju).
Klokjvaarpsta
QUOTE(Shumins @ Feb 22 2007, 10:48) *

Bet gan jau paareejie uzmaniis apkaarteejos. Un varbuut taadi, kas nekontrolee sevi un alkahola reibumaa var ieskriet mezjaa - labaak paliek home. Vai arii ar roku dzelzjiem sev svariigu draugu var piesleegt sev klaat.


Piesleegt un visu vakaru meegjinaat vinju piedzirdit, liidz galu galaa tas izdodas un abi pazuud mezhaa. Posts divkaarshojas

QUOTE

Ar temperatuuraam, kas sniedzas jau -25C ir jaabuut ljoti piesardziigiem. IIpashi ja veel lieto alkaholu.
Alkahols tieshi veicina siltuma atdevi un ja apkaart ir aukstas telpas, tad saslimshana un apauksteeshanaas garanteeta. (Domaaju Alkaholu lietot mazaak un vairaak somaa vietu atstaat termosam ar kafiju).


Yaay! Pasaakums ar kafiju un cepumiem (neizklausaas nemaz tik slikti, bet veselu nakti toch nebuutu, ko darit) Es gan nekad veel uz to Inchukalna maaju neesu bijis, bet man viens jautaajums - tur nav sienu?
Hikaru
Cerams māja būs labi sakurināta pa dienu...
Kas gribēs, varēs visu nakti spēlēt Go. biggrin.gif Šī spēle ļoti sasildina asinis un līdz ar to visu organismu.
sipps
ja vajadzetu sacensties panikas radisana tad jus noteikti but tikusi lideru goda.

QUOTE
Ar temperatuuraam, kas sniedzas jau -25C ir jaabuut ljoti piesardziigiem. IIpashi ja veel lieto alkaholu.
Alkahols tieshi veicina siltuma atdevi un ja apkaart ir aukstas telpas



laika prognoze 24.februarim
aivvv
pieraksti luudzu veelvienu cilveeku pie manis vinnu sauc deo un vinnam tiessaam patiik anime +vinnss nedzer wink.gif

es nevienu nesleepju taa vienk nav mana dariissana...


nedomaaju ka ir veerts uztraukties par aukstumu saspiediisieties ciessaak un buus silti biggrin.gif
gramozeks
QUOTE(aivvv @ Feb 23 2007, 00:27) *

pieraksti luudzu veelvienu cilveeku pie manis vinnu sauc deo un vinnam tiessaam patiik anime +vinnss nedzer wink.gif

es nevienu nesleepju taa vienk nav mana dariissana...


nedomaaju ka ir veerts uztraukties par aukstumu saspiediisieties ciessaak un buus silti biggrin.gif

Jaa! Silti buus tam, kam paveiksies buut pa6aa centraa! happy.gif Vinju sildiis sasalu6i ragaa Otaku "lastekas"! happy.gif
Vai jau ir izlemts ko mees tur skatiisimies??? Varbuut man panjemt Kaadu Anime - Comedy, Action or HENTAI zzanra??? happy.gif ???
lastguru
njem droshi visus hentajus kas ir... me laikam buus demonstreetaajs shoreiz piespiedu kaartaa.... :S
Shaisuke
Yup. Mana PC shoreiz nebuus so iztiksim ar lastguru biggrin.gif

Yess, aivvv, taa tureet biggrin.gif


~BN~
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.