Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Afro Samurai
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
dcrow
Iesaku Afro Samurai.

5 epizodes, pagaidām ir tikai 3. Katru piektdienu iznāk pa epizodei... Diezgan asiņains smile.gif

http://www.afrosamurai.com/
jurc
Serāls patiešām jauks ar savu noskaņu. Liels action, daudz asiņu, laba mūzika... patīkami. Animācija šajā seriālā vienkārši spārda dirsu.

Mazliet traucē tas, ka runā angļu valodā. Kaut kā tomēr lasīt subus ir daudz patīkamāk nekā klausīties angļu valodu. Pieradums?
Sigfa
kur tad vinju var dabuut?
jurc
QUOTE(Sigfa @ Jan 19 2007, 17:27) *

kur tad vinju var dabuut?

http://tokyotosho.com

searchā ieraksti vajadzīgos vārdus =)
dcrow
mininova.org katru nedēļu jau piektdien jaunās epizodes
GM
Jāatzīst, ka pa ilgiem laikiem kāds muļķiks arī manai gaumei. Un fakts, ka galveno čaru ierunā Semjuels "Baaad motherfucka' " Džeksons vien ir gana labs iemesls, lai nebūtu ta jāskatās aiz aizvērtām žalūzijām un skatīšanās fakts rūpīgi jālsēpj no apkārtējā sociuma.
Pavilkos, īsāk sakot.
Sword
nebiju domajis skatities bet ja jau nautkadas atsauksmes sak paradities tad laikam japaskatas ne !!!!!!
dcrow
Pie tam seriāls ir īss, tikai 5 epizodes... Tā kā varnoskatīties šo asinspirti un aizmirst, vai arī pievienot kolekcijai smile.gif

P.S. Noderēs pirms "Karas" jaunām epizodēm!
ShinChan
Pirmās divas ep., vai OVA's redzētas, trešā stāv nokačāta.
Style ūber alles. Tik ūber, ka sāk pat tracināt, bet nekas piecietīšu un noskatīšos līdz galam, aiz cieņas pret Semu - labāko melnādaino aktieri un viņa talantu.
P.s.
jurc, "dirsu" mums tagad skaitās legāli lietojams vārds, un par tā lietošanu represijas nedraud?
P.p.s.
Cerams, ka šis darbs neliecina par Holivudas centieniem spert milzu soļus arī anime lauciņā, jo tad mēs turpmāk varam teikt "čau" tādiem darbiem kā "Air", " Musishi" u.c. un topi sveicināta bezsmadzeņu plašpatēriņa produkcija, kuras izstrāde balstīta uz skatītāju gaumes pētījumiem, fokusgrupām, testiem u.c. mēsliem, kas ne vienreiz vien ir nogriezuši saknē ļoti labu ideju jau uzreiz pēc pilotosērijas, vai labākā gadījumā 1. sezonas.
Taka
ShinChan - ja neesi ievērojis, tas JAU notiek ar animi...
Kuras grupas relīzi vislabāk ievākt?
Iesp. ka S. L. Jackson vienkārši ierunājis dublāžu?
Ahā! Uncut DVD relīze 22. maijā: http://www.amazon.com/Afro-Samurai-Unct-Sa...=UTF8&s=dvd
Gaidiet normālus ripus tad smile.gif
Church
QUOTE(Taka @ Jan 22 2007, 17:39) *
...Iesp. ka S. L. Jackson vienkārši ierunājis dublāžu?...

nav dublaazhas. gabals origjinaali smaceets engljicki.
ShinChan
QUOTE(Taka @ Jan 22 2007, 17:39) *

ShinChan - ja neesi ievērojis, tas JAU notiek ar animi...

Es nerunāju par to kā amīši brutāli izvaro anime to lokalizējot (tie, aks saktījušies lokalizēto One Piece versiju zinaš apr ko ir runa), vai arī neveiksmīgi mēģina to kopēt. Tā pat runa nava rī par atseviškeim gadījumiem, akd Holivudas režisori izmanto anime kā papildus elementu, kaut kā cita paspilgtināšanai (Tarantino, brāļi Vačovski).
Runa ir par to, ka ASV filmu ražotnes pārpirks anime kantorīšus un ceps augšā anime pēc tiem principiem, kurus es jau minēju iepriekšējā komentārā, t.i. saskaņā ar to, kas viņuprāt liksies skatītājiem pieņemami un saprotami, un, kas protams, atbildīs šīs valsts idiotiskajiem puritāņu principiem.
Taka
Nu nebūs tik traki, anime ir liela industrija Japānā un viņu animes kantori nav nabadzīgi smile.gif Šaubos, vai jeņķu kantoriem pietiks naudas japīšus pārpirkt, drīzāk otrādi smile.gif Kurš kuru var pārpirkt - Toyota Fordu, vai Fords Toyotu? biggrin.gif
Ārpus Japānas anime ir nišas tirgus, tikai ASV tā niša ir pietiekami liela smile.gif
ASV studijas jau tagad izmanto anime studiju pakalpojumus saviem gabaliem, paskaties Cartoon Network - tur pusei gabalu animatori ir JP studijas. Arī daudzi CN gabali pilnīgi noteikti ir ar animisku ietekmi. Tas pats Puff Puff Ami Yumi show - gabals meitenēm - j-pop un rock fanēm heh. Drīzāk jau jeņķu kantori pasūtīs japīšiem animi "savā gaumē" un tikai asv tirgum, tas gan ir iespējams.
Church
QUOTE(Taka @ Jan 23 2007, 12:08) *

Nu nebūs tik traki, anime ir liela industrija Japānā un viņu animes kantori nav nabadzīgi smile.gif Šaubos, vai jeņķu kantoriem pietiks naudas japīšus pārpirkt, ...

anime/manga industrija japaanaa ljoti plasha/mainstream, jaa. bet cik gadiijies lasiit .. nebuut ne tik ienesiiga .. daudzi shajaa industrijaa straadaajoshie turpina to tur dariit lielaa meeraa fanaatisma peec / taapeec ka konkreets darbs patiik, nevis ka ir ienesiigi. pashu shovu protams ir daudz .. bet darbs kas jaaiegulda .. un cik reaali peso no tv stacijaam ienaak atpakalj pashiem animaatoriem? :/ .. eg. taa pati gundamiaada .. man aizdomas, ka modelju merchandise paarsver vismaz par kaartu vai divaam ienaakumus kas tiek pashai animaacijas studijai/animaatoriem. bet kaa ir ar kaudzi citu shovu bez plashi attiistiitas piesaistiitas related merchandise sisteemas? eg. ja shovs i tikai noairots japaanas tv, varbuut veel minimaalaa apjomaa uz dvd tikai japaanas tirguu .. bet nav pietiekoshi populaars lai vinju tirgotu internacionaali, airotu kinoteaatros, tirgotu figurines/plakaatus/etc. Daudziem shaadiem shoviem darbs/cilveekstundas biezhi tiek ieguldiits ne iipashi mazaak par populaaraakajiem shoviem. attieciigi komercializeeshanaas/sell-out/marketinga vadiitu leemumu procentuaalaa augshana/darba veltiishana "tur/tam, kas maksaa" ir ljoti pat iespeejama/paredzama laika gaitaa.
Keydan
Kautini - 9
Sižets - 5
Kopuma - 7!
Taka
Novilku pirmās 3, pastījos drusku. Jāāā... blody hell smile.gif
Animācijas stils, čaru dizains un ierunāšanas stils ļoooti līdzīgs vienam Animatrix segmentam - tam par to skrējēju, kurš izskrēja ārā no Matricas, uz sitiena nosaukumu neatceros...
Labais
Spectre
Tiko iechekoju ceturto sēriju smile.gif
Animatrixa iespaids ir jūtams, tomēr es vairāk jūtu tarantino stiliņu smile.gif
Taka
Spectre: mani vairāk interesē uncut DVD relīze, kurā būs extra 15 minūtes, pats zini kā jeņķi graiza šovus televīzijām...
! Būs 2 DVD relīzes - viena parastā, otra - uncut. Tāpēc, kad vilksiet ripus, pieraugiet, lai tā ir uncut relīze.
Ja kādam ir pietiekami taisnas rokas (Lira group?) varēs dabūt uncut DVD no manis priekš ripošanas to make benefit glorious society of otakus in Latvia wink.gif
Spectre
QUOTE(Taka @ Jan 27 2007, 10:40) *

Spectre: mani vairāk interesē uncut DVD relīze, kurā būs extra 15 minūtes, pats zini kā jeņķi graiza šovus televīzijām...
Varēs dabūt uncut DVD no manis priekš ripošanas to make benefit glorious society of otakus in Latvia wink.gif


Nu tā teikt Sam Podpisalsja biggrin.gif
Bet uncut versija mani tik tiešām interesē, nebiju pievērsis tik lielu vērību tai dvd relīzei - domāju ka tik qual labāks un viss - a ja jau uncut tad ^_~ VAJAG !
Ramiel
liekas mazliet parpsiipeelts, ne iipashi patiik....

pec pirmam 10 min izdzeesu ara =|
Arts
Ouuu...yess....Pabeidzu.....Lai man atraxta kāds,ja grib pēdējo sēriju,vai arī velk no torrentiem....būs ātrāk.
Beigas bija......vajadzēja vēl mazliet vairāk sēriju.

Tagad vēl DVD edition.
Taka
Reanimēju mironi - ir pieejams Blu-Ray rips no Directors Cut movie. Maksimālās kvalitātes maniakiem. 720p un samontēts vienā filmā, nekas nav izgriezts, kā reiz Directors Cut ir vēl asiņaināka... brīžiem liekas ka kāds aiz kadra uzlej spainīti sarkanās krāsas.
Spectre
Torrent plz for lazy ppl ph34r.gif
Pakkun
Izvēlies kuru versiju gribi smile.gif
+ kuru no versijām labāk būtu ņemt? uncut vai director's cut?
Taka
Garāko. Taču atšķirības ir tikai asins daudzumā. Nu un varbūt seksa scēnās?
Pakkun
tur ir arī seksa scēnas? biggrin.gif
un garāko kādā ziņā? to directors cut 4,5 gb?
Taka
Man bija Director's Cut. Jā tur ir ... diezgan gaumīga erotiska scēna.

Izmocīju līdz galam. Nezinu, vai palieku pārāk vecs, bet drausmīgais asiņu daudzums vienkārši derdzās, tā vien šķita, ka aiz kadra stāv kāds ar sarkanās krāsas spainīti un pēc režisora komandas tik uzlej...
Īsi sakot - nav man. Bet nenoliedzo ūbero animācijas stilu. Tautai laikam paticis, ja jau reiz briestot pat live action filma ar Semjuelu L. Džeksonu galvenajā lomā.
Alexa De Šarlote
Peronīgi ir lietas, kas man patika un, kas ne, bet ir intresanti paskatīties krustojumu starp amerikāņu un japānas animāciju kulturām vienīgais ja tur nebūtu tik daudz hip hop.
Ah jā ir gaidāmas jaunas sērijas 2009 janvārī.
Ghoul
QUOTE(Alexa De Šarlote @ Aug 1 2008, 19:15) *

Peronīgi ir lietas, kas man patika un, kas ne, bet ir intresanti paskatīties krustojumu starp amerikāņu un japānas animāciju kulturām vienīgais ja tur nebūtu tik daudz hip hop.
Ah jā ir gaidāmas jaunas sērijas 2009 janvārī.



Es domaaju, ka bez taada daudzuma hip hopa tas viss nebuutu pat uz pusi tik stiliigs tongue.gif Nopietni, manupraat taa bija jaukaakaa lieta shinii shovaa. Bet man vispar ir kaada vaajiiba uz samuraiXhip hop, peec Samurai Champloo.

Well, jaasaka, ka pati anime nau nekas tik iipashs, stiliigi kautinji, daudz asinju, vienkaarsh sizhets, bet tai bija kkas tik forsh, proti joks par Afro side kicku ( kaitinosho niggu ar baltajiem matiem). Taa ka jaaiesaka cilveekiem kas pee pirmajaam 10 minuuteem izdzeesa visu animi, novilkt to un noskatiities liidz galam, jo ir veerts...
Alexa De Šarlote
Par mūziku tā ir tikai gaumes lieta, bet bij pāris mūzikas gabali, kas samerā patika.

Ja cilvēki nav vērts dzēs ārā ir obligati janoskatas līdz galam.
Tramvajs
Te jau nemaz tā hip hopa tik daudz nebija- vienkārši nebija nekā cita vairs. biggrin.gif
Animācijas stils man ar' patika, asinis nemaz tik daudz nelikās. Bet pēdēja sērijā gan cerēju, ka Kuma galveno varoni atvāks. Tās būtu jaukas beigas. Sižets galīgi nesaistošs.
Taka
Esi skatījies 5 epu OVA nevis daudz brutālāko Director's Cut movīti
Tramvajs
Director's Cut ir tā, kur bija erotiskā aina ar to viņa bērnības draudzeni vai kā viņu tur? Tad man šķiet, ka skatījos gan DC. Laikam nepareizi izteicos- ar šādu zīmēšanas stilu tā graizīšana nešķita tik, tik...briesmīga. Bija daudz sarkanas krāsas, ne asiņu. C'mon- Afro mati vien no visa novērš uzmanību. ;D
Alexa De Šarlote
Ceļu tematu. Ok, ok vis bij baigi čikeniekos.
Otrās sezona bij baudāma, bet, kā es saku sižeta līnija bij pavaja, vairāk vis tomēr svērās tikai uz efektiem un vizuālo izskatu utg.
Bet tas nekas varu tik iepriecināt, ka būs 3 daļa un gan jau arī 4 utt.

Taka
Vai domāts Afro Samurai: Resurrection ?
Te var novilkt minētā gabala Director's Cut
http://www.thoranime.org/?p=736
gan 720p gan 1080p variantu, vieglākais sver 3.7GB, smagākais - 6.5GB
wIZARD
IPB Image

Action packed gore!
Samuel L Jackson ir džeks ar afro!

(šis nav anime treileris)
http://www.youtube.com/watch?v=UPHuE5pDlEs
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.