Help - Search - Members - Calendar
Full Version: šausmenītes
Anime forum > Ņihonbunka . 日本文化 > Filmas
Bika6
Tikai isakat?! smile.gif
edg
Nu ko man isakot cilveekam, kura nick beidzas ar "6". Ja tev ir 6 gadi (un to apstiprina tavs teksts), tad labaak taadas briesmu filmas neskaties. Ja tomeer tev ir vairaak, bet par spiiti tam veel neesi iemaaciijies runaat/rakstiit, arii gruuti kaut ko isakot.

Bet, kad paaugsies, iesaku noskatiities Dark Water. Origjinaalo Japaanas nevis Holivudas versiju. Taa man ljoti patika.
Shumins
QUOTE(edg @ Jan 8 2007, 17:32) *

Bet, kad paaugsies, iesaku noskatiities Dark Water. Origjinaalo Japaanas !!!


Shamaa filma tieshaam ir noskatiishanaas veerta, vismaz ir skaidriiba, kaapeec maajaas citiem slikti garsho un ir matains uudens wink.gif
Japaanju shausmenees nav tik daudz asinju, taksh labi pakjer uz spihologjisko.
Taksh visu labo panjem kaads onkulis holivudaa un sabojaa mad.gif
scarface
Es labaak izveelos zombiju ar zarnaam zobos nekaa kaut kadus psihologiskos murgus kur taapat ir misteerija un taapat neko beigaas nesarubii.
edg
Taa ir gaumes lieta. Starp citu, Japaanaa razho arii gore filmas, un, iespeejams, vairaak kaa jebkur citur. Viss gore ir savaa zinjaa shausmenes, jo tas ir shausmiigs savaa buutiibaa. No otras puses nevaru atcereeties Japaanju filmu, kuraa tu tiktu biedeets ar lidojoshu zarnu vai cilveekiem bez galvas. Ja kaads zina, luudzu, pasakiet, lai varu ieveerteet!
jurc
Japāņi it īpaši izceļās ar savām zombiju filmām.
Iesaku noskatīties "Ultimate Versus" - vislabāka zombiju filma kas ir redzēta. Must see =)
Ta vēl "Zombie, The Self Defense Force" - kas gan var labāk cīnīties pret zombijiem kā sieviete ar katanu =))
IPB Image

Wild Zero - tīri jautra zombie filma ^^
Church
QUOTE(jurc @ Jan 18 2007, 10:43) *
... Ta vēl "Zombie, The Self Defense Force" - kas gan var labāk cīnīties pret zombijiem kā sieviete ar katanu =)) ...

B52 ar nuki. ;>
scarface
Starp citu iesaku jums izlasiit graamatu american psycho. Tas ir gan gore gan ari psihologisks trilleris un melnaa komeedija. Graamatas zemteksts ir par to ko sabiedriba izdar ar vaajiem nerviem. Visi dark water un saw un paareejie sausmu gabalu asinainie skati nespeej tureeties pretii sajaa graamataa aprakstitajiem. Man patika taa vieta ar cauruli ko vins vienai vecenei iebaaza p**a un pa turieni ielaida 5 dienas izbadejusos zurku un tad ja nemaldos ar elektriibu vinu sita liidz vinai uzspraaga pupi. Lai gan tur ir daudz kas trakaaks un cilveekiem ar vaajiem nerviem neiesaku lasiit.
Bika6
vari iedot adreses kur viņas novilkt?
edg
QUOTE(Bika6 @ Jan 19 2007, 14:34) *

vari iedot adreses kur viņas novilkt?

Veel viens stulbs jautaajums un sekos atvaljinaajums no foruma.

Scarface, manupraat, tu to graamatu esi lasiijis paaraak sekli.

Vispaar, ja tevi, kaa izraadaas, piesaista nevis action gore shausmenes, bet sadistisks gore... Hmm... Varbuut smagas formas sadisms? http://www.imdb.com/title/tt0161634/ Varbuut japaanju gore klasika (shkjiet, pamaaciiba cilveeka sagrieshanaa gabalinjos, neesmu redzeejis)? http://www.imdb.com/title/tt0161635/ Varbuut viegli sado action and only a bit gory and not so disturbing stuff? http://www.imdb.com/title/tt0296042/ Bet, ja jau tev patika, kaa veceinei laizh pakaljaa zhurku un vinjai uzspraagst pupi... varbuut shii filma ir tev: http://www.imdb.com/title/tt0371945/
scarface
Nezinu kas tie par sudiem kuriem linmus iedevi un otrkart taa zurka caur caurulu iekluva tai vecenei ieksaas tacu kaa jau teicu vardarbiiba tajaa graamataa nav galvenais un tur bija veel daudz kas

Un vispaar varu dereet ka tu taas filmas pats novilki no kaut kadas mininovas un pats tagad draudi lai taa vietaa izpaliidzeetu
edg
Draudu es Bika6, jo vinjsh ir praataa apdaliits, liidz ar ko sekas. Pirmkaart, nezinu nevienu linku, kur taas filmas dabuut. Atvilku dc++. Otrkaart, neticu, ka googles maate nepaliidz. Un tieshi taapeec lamaajos, ka cilveeks noteikti neprot/negrib lietot google. Un tie suudi ir idejas, kaadas filmas tev vareetu patikt peec zhurkainaa staasta dzirdeeshanas.

Incubus
Man liekas ka, tomēr no šausmenēm, spēcīgākās ir Hideo Nakatas veidotās. Shimizu cenšas, tomēr Grudge n-tās sērijas vairs nepaņem.
Misa
nezinu vai pa tēmu, bet iesaku paskatīties sausmenīti 2 XD
garastāvokli uzlabos obligāti ^^
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.