Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Death note
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Tigra2
http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show...me&aid=4563

Kautkas satriecoš, ne?

Manga ir vienkārši kolosāla, ceru, ka anime būs tikpat laba. Viennozīmīgi, kad šito ieraudzīju biju stārā.
droši vien, ka lielākie Death note fani jau šo ir redzējuši, bet tikuntā, ... vispār mani interesē kādas emocijas ar to linku saistās.

Izteiksim minējumus, lai pēc tam redzētu, kā tie apstiprinās, vai tiek apgāzti. Vispār, ko jūs domājat par šo projektu?

[btw. es domāju, ka anime varētu arī nebūt tik laba kā manga]
sipps
ir grūti spriest par lietam ko vizuāli neviens vel nav redzejis, un šī ienformacīja jau paradijas Šajā topikā, nav gluži prātīgi taisīt topikus par anime kas vel nav iznākūšas. ta jau varētu pārkopet visu AniDB.

P.S. Ļoti retos gadijumos anime ir labāka par mangu.
Tigra2
QUOTE(sipps @ Sep 12 2006, 18:52) *

ir grūti spriest par lietam ko vizuāli neviens vel nav redzejis, un šī ienformacīja jau paradijas Šajā topikā, nav gluži prātīgi taisīt topikus par anime kas vel nav iznākūšas. ta jau varētu pārkopet visu AniDB.

P.S. Ļoti retos gadijumos anime ir labāka par mangu.


tāpat vēlākkāds šadu topicu uztaisītu un es uztasiīju to ar nolūku, lai uzzinātu kādas ir otaku tautas prognozes, vnk tā ir interesantāk pēc tam skatīties, jo kautkas piepildās kautkas ne.

bet paldies par ieteikumu, paskatoties no malas tas tiktiešām neliekas prātīgi. (bet es jau arii neesmu iipashi praatiiga so..)
+Chibi+
I only vote for an alternative ending. nu, vai sliktaakaa gadiijumaa animei jaabeidzas ar L naavi, nevis jaataisa visa taa fignja peec tam. dry.gif
Ginta
tātad:
Death Note (TV)
official website
paredzētas episodes: 37
apraksts (štruntīgi tulkots ann+vēl mazliet): Yagami Light (vai 'Raito') ir līdz nāvei nogarlaikojies "teicamnieks" ar labām nākotnes perspektīvām. Kādu dienu viņš atrod shinigami ['nāves dievs'] Death Note ['Nāves Piezīme'], kuras instrukcijā ir teikts, ka jebkurš, kura vārds tiks ierakstīts - mirs. Ar tās palīgzību viņš nolemj radīt nevainojamu pasauli. Pasauli bez nozieguma un noziedzniekiem. Bet kad noziedznieki viens pēc otra sāk mirt, varasiestādes nozīmē leģendāro detektīvu L, lai tas sadzen pēdas slepkavam.
vēl šis tas interesants:
-1st OP: "The World" by Nightmare; ED: "Aluminia" by Nightmare
-2nd OP: "What's Up People?!" by Maximum the Hormone; ED: "Zetsubou Billy" by Maximum the Hormone
-seiyuu: Kappei Yamaguchi as L; Mamoru Miyano as Light Yagami
-torrent-us var atrast: torrentz.com, u.c.
daži 1. epizodes screen-i:
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
Kikyou
QUOTE(+Hachi+ @ Sep 12 2006, 20:06) *

sliktaakaa gadiijumaa animei jaabeidzas ar L naavi, nevis jaataisa visa taa fignja peec tam. <_<


Thank you for not spoiling everyone the entire thing. :)
Ragana
Nu, pashlaik tik mangu lasu...
Un nezeeliigi gribas redzeet, kur dabuuji?
Nekur nevaru atrast ar english subtitriem, un datorkluba nav garumziimju...
Man tas ir paaraak daudz.
Sigfa
Bljin, es speciaali nelasiiju mangu, attureejos, lai vareetu to izbaudiit animeetu. Ja man te tagad to nospoilos, liis asinis.
Ragana
Nespoiloshu, bet pasaki, kur dabuuji!
Ja nepateiksi, tad gan nospoiloshu.
Kikyou
QUOTE(Ragana @ Oct 4 2006, 16:14) *

Nespoiloshu, bet pasaki, kur dabuuji!
Ja nepateiksi, tad gan nospoiloshu.


Tak palasi augstāk! ->
QUOTE
-fansubberi: pagaidām nezinu nevienu (kādus skataties- lūdzu padalaties)


Anyway, cik es zinu, nosubota versija vēl nav iznākusi.
misty_moonlight
Speciāli novilku RAW pirmajai seerijai... Izskataas daudzsoloshi... Tik nez kaads buus L?! Ceru, ka manu labo priekshstatu nesabojaas! happy.gif

Kaut gan šis nav tas labaakais piemeers...
IPB Image
Ragana
Nu, labi, kur var dabūt to RAW?
sipps
QUOTE(Ragana @ Oct 6 2006, 18:45) *

Nu, labi, kur var dabūt to RAW?


kada TEV no viņa jēga ja tu nesaproti japaņu valodu? vai tiešam nevar sagaidit ka kads vinu nosubos?

bet man ja nav žēl vari viņu ieladēt no šeienes
Tigra2
noskatījos pirmo epu,
lai vinju dabūtu es pat ar torrentiem rīkoties iemācījos^^

daudz labāk kā gaidīju, un raito kawaiigaaks kā mangaa.
Scenārijs ļoti tuvu mangai.(bija dažas lietas, kas nesakrita, bet tās nebij nozīmīgas)

vispār lieku lielas cerības uz šo gabalu.
Ragana
Huh, novilku to RAW, bet man dators neņem pretī...
Taču kaut kādi Toriyama`s world nosubojuši pirmo sēriju, tagad es velku to...
Spriežot pēc izmēra, varētu iet.

EDIT:
Noskatījos, tad noskatījos otru reizi, un man patīk, manuprāt, tur līdzi mangai, kaut gan, ja nebūtu pirms tam lasījusi, deiz vai skatītos.
Shinobi-sama
Ja zin kur mekleet, tad ir arii DDL linki shai animei sleep.gif.
Kopumaa jaasaka, ka pasniegshanas veids ir labs, tik baigi zheel, ka qual ateelam ir diezgan zema.

Eh patiik man ierunaajusm shai animei, var klausiities un klausiities. Cerams buus Monster variants, kur var izbaudiit no saakta gala liidz beigaam, tik Monster man Op/Ed daudz labaak patika, jo lieliski atmosfeeru papildinaaja. Sheit Op/Ed baigo neitralitaaati uzsit, nonjem emocijas, tas man galiigi nepatiik. Kurpretii pashaa animee OST lielisks.
sipps
nu re nemaz tik ilgi nebija tik ilgi jagaida lidz Death note tika ari nosubota, TE nu ta IR
Sigfa
Jaa, Shis ir ljoti baudaams gabals. Juutu ka shis buus mana topa virsotnee peec veel kaadaam 5 seerijaam.
kaarleens
Njaa lieliska tumsha noskanja, lai gan anime ir kraasaina vinjaa var just mangas melnbaltumu. Animaacija ir liimeni, lieliska padruuma muuzika. Story izskataas tieshi kaa mangaa nu ko projeksts sevii izskataas noteikti neliks vilties.
Spectre
Piebiedroshos lielajiem animes slavinajumiem - "mast sii" shis sezonas iepejams labakais gabals no tiem, kas iznaca.
Tiesa man vairak tiik moralais aspekts, ka tiek paradits cilveka ego, cik atri vinsh izmainas, vina un tikai vieniigi vina viedoklis, nodoms, uzdriksteshanas, izvertejums (sekas redzesim velak smile.gif) Ir diezgan biezhi shitas vis redzets, bet ka tas tiek pasniegts te ph34r.gif veletos personigi paspiest roku autoram. Ta teikt "nizkij paklon" "cepuri nost" utt.
Hikaru
QUOTE(Ginta @ Oct 4 2006, 02:22) *
-seiyuu: Kappei Yamaguchi as L

L as Inuyasha, t.i., Inuyasha as L... tiešām? Interesanti, kas tas būs... lai kas tas būtu... 1. sērijā neredzēju/nedzirdēju.

Nu ko... visi ļoti slavēja mangu kādreiz. Es skatījos no malas, kā jūs par to visu esat sajūsmā. Pats mangu lasījis neesmu. Es mierīgi sagaidīju anime un tagad arī noskatījos 1. sēriju.
OP/ED dziesmas nepatika. Bet mūzika animē, jā, laba skan, kā visi saka. Ļoti patika "baznīcas koris", kas sērijas beigās skanēja, kad viņš rakstīja burtnīcā "domrakstu". biggrin.gif

Bet pagaidām spriest es neko īpaši nevaru kopumā. Ļoti piesaistīja uzmanību ābols:
Sērijā ļoti daudz ābolus ēda. biggrin.gif
IPB Image

Vai tas ir uzzīmēts ar 3D grafiku vai nav? Tā uzreiz nevar saprast. Es vispār domāju cik sarežģīti ir uzzīmēt ābolu. Var būt var likties viegli, bet patiesībā tas nav tik vienkārši... Un vispār 3D grafikā ieliektu virsmu izveidot ir grūtāk nekā izliektu. Pats modernākais tagad ir izmantot NURBS (Non-Uniform Rational B-Spline) funkciju līknes/virsmas izskaitļošanai (lai izveidotu brīvas formas objektu). Vispār japāņiem ir NURBS funkcijas algoritms vispārīgam gadījumam vai vismaz, lai vienādojuma kārta būtu lielāka par 3... līdz kādai 20 būtu labi? Man baigi vajag... Bet ja ir, tāpat nedos.... Eh... labi, domāšu pats.
Lust
Proces loti paatrinaats?
Ginta
QUOTE(Hikaru @ Oct 11 2006, 16:32) *

QUOTE(Ginta @ Oct 4 2006, 02:22) *
-seiyuu: Kappei Yamaguchi as L

L as Inuyasha, t.i., Inuyasha as L... tiešām? Interesanti, kas tas būs... lai kas tas būtu... 1. sērijā neredzēju/nedzirdēju.
..yaa es ar' nevaru sagaidīt, kad dzirdēšu, bet ne Inuyasha, (ko nemaz nēesmu redzējusi) bet gan Sakuma Ryuichi (Gravitation tv) un Sumeragi Subaru (Tokyo Babylon) dēļ.

aa.. un btw..
QUOTE
Bljin, es speciaali nelasiiju mangu, attureejos, lai vareetu to izbaudiit animeetu. Ja man te tagad to nospoilos, liis asinis.
ja negribat sev visu sa-spoil-ot nekādā gadījumā nelieniet šī foruma daļā, kur tiek apspriesta DN manga.. (and I just know a lot of you already have)
ShinChan
Sākums intriģē un liek ilgoties pēc tik pat saturīga turpinājuma.
Sigfa
Hikaru, NURBS nu pat jau kaadus gadus 3 ir apkaart, taa kaa diez cik jauns gan vinjsh nav :/ Bet vispaar, tehinakas ir daudz un dazhaadas, ar visparastaakajiem mesh trijstuuriem var uztaisiit smuku aabolu, saakumaa taisot low-poly un tad paarlaist paari ar kautkaadu mesh-smoothing. Pats personiigi esmu meegjinaajis taisiit aabolu ar taa saukto box-modeling tehniku, rezultaats pilniigi normaals (shkjiet, ka taads variants bija 3d max tutoraa. Ka tik ne piektajaa.)


Par Death Note muzikaalo pavadiijumu varu tikai piekrist jau ieprieksh mineetajam. Veel jaasaka, ka tieshi taada psihedeelija, kaa kora kompoziicija, kameer kaads vienaa mieraa galina cilveekus, ir tieshi tas, kas sheit liekas ljoti saistosh.
Spectre
Ja godigi sizhets un paversieni paker taa - ka man liekas sho anime varetu laist bez saunda un es nemaniitu starpibu biggrin.gif
Otra epa patikami iepriecina - anime no ego pariet uz 2 ego savstarpejo sacensibu.
I love this ... 2 egoistiski pashapmierinati (censored) viniem pilniigi pajat uz apkartejo - interese ir viena sasniegt merki - katram savs smile.gif
Sigfa
I Am Justice variants straadaa lieliski biggrin.gif Sho skatiities ir bauda.
Winry
Lieliska anime...nav šaubu, man personīgi visslabāk patika "Apples are juicy" un "If you're going to that,you will be the only bastard that is left" biggrin.gif
Fascinē šis šinigami kuram bija vnk garlaicīgi, tāpēc viņš nolēma izmest savu burtnīcu....mangā viņš arī rullee!
Neptuuns
Pilniigi nav ko teikt. Tikai otraa seerija un jau taads saspringums kaa reti kura anime beigaas (anyways anime ir viir. vai siev. dzimte?). Izteikti fascineejoshi charakteri, ljoti interesants sizjets, L uznaaciens mani vienkaarshi noshokeeja labaa noziimee. Peec manaam domaam nopietns pretendents uz visu laiku labaakaa anime titulu.
Psycholog
Omg, jus esat redzejushi veel tikai 2 seerijas un jau taisat gadsimta lielaako atklaajumu no taa visa...
Mazie emo...
(Fleims paredzets tikai neptuunam un vinjam lidzigajiem ^^ )

Nu kopumaa ir jau diezgan daudzsolosha anime, bet es tomer atljaushos pasudzeties, kas man tur nepatiik (kas man tur patik, nav jegas stastit, citi to tapat pateiks mana vieta wink.gif )
Isti nepatik sizheta attiistiibas straujums, gribetos patiesiba lai tas viss notiek nedaudz ievilktaak ar drusku vairak filozofiskaam muljkjiibaam pa vidu, bet laikam jau no taa neizvairiities, jo gandriiz katraa animee ir raksturiigi, ka sizhets virzas vainu parak aatri vai parak leeni uz priekshu...
Kaa jau spectre mineeja, shajaa animee galvenie 2 teeli ir ljoti egocentriski un pashapmierinaati, bet uz vinju kaa tadu pataisiishanu tiek likts paaraak liels akcents, vienkaarshi visi paareejie teeli (iipashi pardziivoju par Shinigami) tiek atstaati paaraak ljoti novaartaa, nav iisti taadu spilgtu personiibu un liekas ka neviens, iznjemot muusu egocentrikjus, nav iisti speejiigs patstaaviigi kautko izdariit. Kas attiecas uz shinigami, vinjsh vairak atgaadina kautkaadi bomzi-diigdieni, neka naaves dievu...Bet nu ja, vel jau tikai 2 epas esmu redzejis, ganjau kautkas labs tur veel iznaaks :|
Uz doto bridi laikam nekas vairak nenak prata smile.gif
Ginta
īstenībā es parasti pirmo redzēju anime un pēctam, ja tā likās pietiekami laba, lasīju mangu.. šoreiz ir gadījies otrādi, tāpēc diemžēl nevaru kopā ar Jums priecāties par Death Note saturu. Bet izpildījums patiešām ir ļoti labs. Tas, ka citi tēli varbūt liekas otrajā plānā ir tikai sākumā, jo vajag lai visi saprastu, kas īsti notiek un kas ir svarīgākais, nevis jau no pirmās sērijas ar visiem iepazīstināt (btw- nepamanījāt, ka no 2.ep. Yagami Light-kun ir māsa?? - man liekas, ka viss notiek pietiekami ātri/lēni. ļoti atbilstoši šāda tipa anime)..

QUOTE
..shinigami, vinjsh vairak atgaadina kautkaadi bomzi-diigdieni, neka naaves dievu..
umm.. isn't he?? vai tad neredzēji, kas (ne)notiek nāves dievu pasaulē?? tur viss aiz nekā nedarīšanas slīd uz leju.. vai tad tas nav iemesls, kāpēc viņš nometa Death Note cilvēku pasaulē?? - lai kaut kas mainītos un vismaz viņam pašam būtu interesanti..
Psycholog
Ir, ir taa, bet nu tas tak ir tieshi tas, kas man nepatik. Ja es redzu naves dievu, es veelos, lai vinjsh tiesham ar kautko izceltos un buutu labaks, nevis katrs astotklasnieks buutu spejigs vinju apsteigt intelekta zinjaa...
Laigan viens teikums man patika, ko vinjsh pateica...shis "If you're going to that,you will be the only bastard that is left" kursh jau tika minets te ieprieksh...viedi vaardi wink.gif
Nu es paljaujos uz tevi kaa mangas lasiitaaju, ka veelaak paraadiisies arii citi labi personaazhi :|
Ragana
Protams, ka būs arī citi personāži - kaut vai Misu-chan, kas gan mangā parādās 25. nodaļā...
Viņa ir openingā, kur sniedzas pēc Raito rokas... No manis lasītajām nodaļām liekas interesanta, bet es baidos, ka anime viņai nebūs tie superīgie blondie mati.
Nu, tas ir vismaz viens interesants chars, es nemaz visu mangu vēl neesmu izlasījusi, varbūt būs vēl kādi.
CirvjaKaac
Manuprāt, ļoti labi iekustināts darbs - tieši tā, ka biju iedomājies lasot mangu. Thumbs up!
dark diary
rrr, gaidu no nedēļas uz nedēļu!
un turpinu gaidīt!!!!!
bet man patīk!
Ragana
Es personīgi lādēju no a.scarywater.net, tā pati Toriyama`s World...
Sāku nožēlot, ka lasīju mangu, jo savādāk pēc trešās sērijas būtu TĀDS kaifs!
Lalī
tu esi ista ragana?????????
Ragana
Protams, ka nē, bet tagad varbūt runājam par Death Note?
*acīs fanātisks mirdzums*
Kaut kā liekas, ka tagad jau sāk sižets virzīties ātrāk...
Esmu katru sēriju noskatījusies kādas trīs reizes, bet varbūt tas ir tāpēc, ka līdz nākamajai nav jāgaida trīs stundas, bet vesela nedēļa...
sipps
nu ta tikai starp citu Death note var noladēt arī no ŠEIENES
Righorn
vai sheit vel ir regjistreejushies cilveeki [pashnodeveeti otaku..man patiik anime esmu iists...ups kur var dabuut to... tongue.gif ] cilveeka tizlums nezin robezhu.... wacko.gif


nu shis tieshaam liekas kautkas kolosaals, NEZHELIIGI interesants

manlieks man pirmo reizi ir ta ka NEVARU sagaidit nakamo seeriju!! ohmy.gif
Ragana
Es esmu traka - izdzēsu visas Death note sērijas!
Tiešām traka, bet man nepatika tās skuķenes - Ray Penber draudzenes - seiyuu, izklausījās pēc galīgi vecas sievietes...
sipps
Es atvainojos, bet kada gan visiem daļa, kas tev patik un kas ne? un kāds tam sakars ar šo topiku. Beidz nodarboties ar stulbībām.
Ginta
QUOTE
Es atvainojos, bet kada gan visiem daļa, kas tev patik un kas ne? un kāds tam sakars ar šo topiku. Beidz nodarboties ar stulbībām.
..man gan liekas, ka šeit visi to vien dara, kā tiešā vai netiešā formā runā pr to, kas patīk un kas ne..


anyway.. man gan nelikās, ka viņai būtu nepiemērota balss.. un ņemot vērā, ka esi lasijusi manga, Tev vajadzētu zināt, cik svarīgs ir šis tēls un vai ir vērts tāda nieka pēc novērsties no anime.
..but then again- I don't really care.. so do whatever you want.
Ragana
QUOTE(sipps @ Nov 5 2006, 21:55) *

Es atvainojos, bet kada gan visiem daļa, kas tev patik un kas ne? un kāds tam sakars ar šo topiku. Beidz nodarboties ar stulbībām.

Bet tās skuķenes seiyuu tomēr ir saistīts ar šo topiku...

p.s. Misa - Hirano Aya!!!?
Tas tomēr ir jādzird...
kahi
i dont know him, but it seems, that sipps has a bad mood.

tas tā.
anime tīri skatāma, džeki, viennozīmīgi smuki. ar sižeta izvēli viņi trāpījuši 10niekā. tiešām patīk, jo maģija, nedaudz detektīvs, diezgan baudāms gabals. žēl, ka vēl tik maz sēriju, izdevēji tiešām slinko. arī par mūziku man kas labs sakāms. sākums ir vnk neaprakstāms. tik ļoti patīk, ka vai bail.
( šitā nīdēji mani nolīdzinās...)
sipps
QUOTE(kahi @ Nov 6 2006, 20:20) *

žēl, ka vēl tik maz sēriju, izdevēji tiešām slinko.


slinko??? katru nedelu izlaižot pa vienai serijai,tas vienozimigi liecina ka izdeveji slinko 5 nedeļu laika 5 serijas. fui
Church
njemot veeraa, ka tas prasa daudzu cilveeku koordineetu elles darbu (kursh pietam ir saliidzinoshi ne iipashi labi apmaksaats, taapeec arii daudzi tajaa industrijaa turpina njemties tik taapeec ka ir sava darba fanaati) .. pietam dzirdot to no taa, kas neko pats nav radiijis, mutes .. vai tas nav raksturiigi latvieshiem? ;>
vampire_kiss
ehh death note...ehh L kaa tad taa tewi pieveica...es pat nevaru sanjemties lasiit taalak...vai vispaar ir veerts?

ja kas visu anime var skatiities online www.youtube.com..
bet to jau juus noteikti zinaat kaa iisteni anime fani..;p
Ragana
Mēs to zinām, bet lādējam no trakeriem - kā jau izlutināti anime fani...
Es lādēju septīto sēriju - laikam neesmu noskatījusies sesto, bet man vienalga, ka tik paspēju šovakar noskatīties šo...

EDIT:Noskatījos. acis vēl neesmu pamirkšķinājusi.
Jautājums: Kā Raito var būt tik ļauns?
tieši tas mani tik ļoti satrieca - skats, kā izmainījās tās sievietes seja, kāda viņa kļuva pēc Raito vārdiem :"I'm Kira."
Vāks, viņs tiešām ir ļauns, mangu lasot es tam pat nevarēju noticēt, bet tagad ticu.
vampire_kiss
soodeskaa...
;p
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.