Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Silent war
Anime forum > Anime > Fan fiction
Arts
2012.gads...Manas ģimenes nav,draugi arī.Esmu viens.Man nav savas dzīves,nav pat sava vārda....
Tumšā kamera vairāk neuzdzen bailes...čurāt negribas..Es nezinu kā tur nokļuvu un nejautājiet man kāpēc.Esmu tukšs,kā pārtikas iepakojums mana kaimiņa vēderā.Skaļi krācieni man neļauj gulēt.Būs atkal jāizmanto norautā caurule.
''Cik ilgi tu šnāksi,tu sakaifojies gorrila'' es uzkliedzu un pacēlu cauruli.Un atmosfēru pārcirta troksinis.Bija kauja...mani atkal sitīs....kas notiek???Mans kaimiņš no muguras mani atslēdza(sitiens ar kuvaltam līdzīgu roku pa skaustu).Vairs tikai samanīju baltu gaismu un es nokritu....
Pagāja vairākas stundas...es ieraudzīju sarga līķi..Tas gulēja man blakus,un es attapos uz ķermeņu kaudzes.Bija vakars...smaka ir neizturama nu es jutu ka jāpāriet tagadnē\realitātē.Es esmu netīrs un smirdīgs.Man jāuzzin kas notika.
Visapkārt līķi,visapkārt lodes un ieroči.Laiks savākties un esmu brīvs.Cietuma ēka sabruks ar manu pagātni...dzīve iet uz priekšu.
END OF INTRO....WAIT FOR FIRST CHAPTER WHEN I LIKE IT. wink.gif
Steam
man 6itas ieinteresēja.
Arts
Chapter 1. Sākuma beigas.

Visapkārt ķermeņu asiņu un puņķu.Man liekas ka esmu nonācis ellē un pats velns ir nošņaucis degunu.Man jātiek ārā.Kāds iet.Satvēris ieroci,ko atradu pie kāda kritušā es devos tālak no asisnsslaktiņa.Uz sienām bija zobenu pēdas.''Kurš?? es sev jautāju.''Kāds nāk jāslēpjas!'' man galvā iečukstēja.Es aizslēpos aiz sienas un no stūra novēroju divus stāvus.Tie bija kā bruņās saģērbušies kaujinieki ar milzīgiem ieročiem.Tie sarunājas elektroniski,kā caur rāciju.
''....visi miruši.Dumpinieki atkal uzbrūk.Spēki vajinās.'''
''Nekas....būs jāizlaiž B.O.W.''
BOW kas ir BOW,ko ar mums tur dara??Es nogaidīju kamēr viņi aiziet.Tātad tas nav cietums.Un viss sabruks.Uzzibsnīja gaisma un notika sprādziens.Es izskrēju no slēptuves un metos bēgt.Mani pamanīja un pasauca papildspēkus.Man aizmuguras sāka viss brukt un atskanēja kliedzieni.Es redzu gaismu.....IZEJA!!Es priekā kliedzu un metos ārā.Diemžēl apakšā bija bezdibenis.
Man lekt vai mani nošaus....

Neptuuns
shitie chapteri jau iisaaki par maneejiem...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.