Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ethernal Sabath
Anime forum > Anime > Manga
Church
ieteiktu tiem, kam patika koroshia 1 / leviathan / homunculus / death note un liidziigas mangas. interesantas intrigas / sizhets / characteri.
http://boxtorrents.com/download.php/128530...Sabathh.torrent
http://www.manga.baka-updates.com/series.html?id=439
P.S.
ieteiktu lasiit ne beernu auditorijai.
Dzonis
par kopeejo ainu (sizjetu (no saakuma bij' taada neliela doma vai vispar veerts turpinaat, bet labi vien bija ka nepametu novaartaa smile.gif ), chariem un visu paareejo) var piekrist Church teiktajam.
lasaamviela nav no taam garaakajaam (ja nemaldos 8 seejumi - peec izlasiishanas prasiijaas veel, bet varbuut labi vien ir, ka nebij' paaraak stiepts garumaa), bet interesanta gan.
Sērfijs
Tiešām laba manga, sākumā tikai likās, ka kaut kas nav tā kā vajag, kāpēc viss virzās uz zinātnes nevis maģijas pusi, bet in the end tā pat sanāca labāk, viela pārdomām, lasot vēl fonā kādu atbilstošu muziku (piemēram kā man bija Twin Peaks OST un Ayreon) un efekts 5x labāks.
Starp citu, sauciet par psihu, izlasīju 1 dienas laikā.
Church
QUOTE(Sephiroth @ Oct 3 2005, 19:15)
Starp citu, sauciet par psihu, izlasīju 1 dienas laikā.
*


kaapeec? tikai 8 vol. ;>
Tenma
Ja neskaita to, ka man bija samērā viegli galvenos notikumu pavērsienus prognozēt uz priekšu (bet nu reti, kad tā nav), viena no labākajām mangām, ko gadījies lasīt. Piekrītu, ka nav bērnu auditorijai domāts gabals - sīči visticamāk vienkārši nepratīs novērtēt wink.gif
monk
Bija labs gabals. Diezgan nopietns. Zīmējumi gan reizēm bija tādi kropli(nebaudāmi).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.