Help - Search - Members - Calendar
Full Version: iHACK.LV
Anime forum > otaku.lv > Rules, Problems and Suggestions
Westy
Varbuut mums visiem, forumaa esoshajiem anime faniem (vismaz dalai) vajadzeetu registreeties un uploadot visaadus anime seriaalu torrentus ?
Aatrums tur tieshaam ir labs !!
deleted-ray
Aatrums jau atkariigs no uploadeetaaja. Es shad tad uzuploadeeju sigmaa. Ihackaa taadu tiesiibu nav
Westy
Sarunaajam vietu, vai arii pashi uztaisam trakeri uz otaku.lv servera. Domaaju, ka aatrums viennoziimiigi buus labs, jo te visi ir no Latvijas teritorijas.
Batou
neciešu latviešu trakerus viena iemesla dēļ - tur ir jāreģistrējas.
Roze
QUOTE
Sarunaajam vietu, vai arii pashi uztaisam trakeri uz otaku.lv servera. Domaaju, ka aatrums viennoziimiigi buus labs, jo te visi ir no Latvijas teritorijas.

Šī tēma jau ir apspriesta.
1) no tā kur atrodas trackeris nav atkarīgs lejupielādēšanas ātrums (protams ja tracker serveris atrodas Mobiļevā tad ir zināma aizture tīri ar metadatu apmaiņu), bet gan kā jau cilvēki teica no tā kas šo konkrēto failu "sīdo"
2) jaunu trackeri (bez minētā sigma un ihack) ir vērts taisīt tikai tad, ja piesakās kāds noteikts skaits contenta piegādātāju proti +- regulāru seederu ar kaut cik sakarīgu upload ātrumu (pagaidām tādi nav pieteikušies) - pretēji no 2-3 cilvēkiem nav jēgas šādu servisu darbināt
3) visi man zināmie anime vācēji un skatītāji lielākoties visu savāc no nelatvijas torrentsaitiem (sekot var baka-updates, tokyotosho, a.scarywater u.c.) un tālāk jau var distribūtēt caur ftp vai lielākos kvantumos dvd matricām
Taka
Westy vienkārši ir pielipis pie datorkrēsla un nespēj piecelties laugh.gif
Cik var ņemties par vienu un to pašu tēmu?
Vai tiešām ir tik grūti sarunāt "strelku" un savākt interesējošo materiālu?
zenofex
Ja kāds izveido trackeri, esmu ar mieru sīdot, taču nekāds kačātājs nebūšu.
Un izveikt aktīvas darbības, lai varētu uploadot sigmā vai ihack arī nevēlos.
Westy
ph34r.gif Nu, bet pag. Varam jau izdariit taa, izveidot trakeri uz otaku.lv + izveidot suforumu, kuraa var sarunaat, ja kaadam vajag taa saucamo "deveeju" (uploaderi) kaadai no trakerii esoshajaam animeem. Nesaskatu sheit nekaadus miinusus, bet tikai plusus. Vai nebuutu jauki, ja kaads tiko novilcis loti gaidiito Naruto seeriju un ir uploadojis arii citiem, kuri uzreiz peec 5min jau var to noskatiities.
btw. skatos mums te baigi daudz aarvalstnieku registreejaas dry.gif
ETM
nu kaadas veel 5 minuutes? domaa tagad ja te cilveeki no latvijas tad uzreiz starp vinjiem aatrums baigais? Es seezhu uz 256/64 un aatraak par to 64 tu no manis fiziski vilkt nevareesi. No otras puses man tie 256 ir no dajebkurienes, tapeec mani iipashi nekrata vai cilveeks no kaa velku ir no latvijas vai nav.
gribi kaut ko dabuut tieshaam aatri, sarunaa satikshanos.
ShinChan
QUOTE(Westy @ Apr 22 2005, 09:44)
Vai nebūtu jauki, ja kāds tiko novilcis loti gaidīto Naruto sēriju un ir uploadojis arī citiem, kuri uzreiz pēc 5min jau var to noskatiities.
*

Nekad neesmu spējis izprast šos izlepušos lūriķus. Visu viņiem vajag pienest uz paplātes un ātri. Naruto var novilkt simt un vienā veidā, kāpēc vēl smirdināt telpu ar vienu šādu vietu. Ja nu būtu kaut viens iemesls apdomāt šī pasākuma lietderību, tad tas būtu tikai dēļ piekļuves anime, kas biezā slānī neguļ katra otrā DC++ jūzera šārē (ir pamatotas aizdomas, ka dažam labam otaku.lv biedram anime arhīvs ir pamatīgs), bet kā jau augstāk bija minēts, var personiski sarunāt, satikties un apmainīties, ja pakaļa pie krēsla nav pieaugusi.
Hideki
Tam varbūt būtu jēga, ja būtu seederis ar platu interneta kanālu un torenta vilcēji būtu apzinīgi un nenogrieztu upload ātrumu un paši sīdotu ilgāk pa 30 min pēc atvilkšanas. Citādi reizēm tie 1kb/s no katra lietotāja no 5 un 0kb/s no pārējiem 30 izskatās loti aizdomīgi. rolleyes.gif
Tikai Naruto gan man ir pilnīgi vienaldzīgs. tongue.gif Ir labi DVD ripi, kurus gandrīz nereāli atvilkt no riperu Irc kanāliem (torentus viņi nedod), jo jāstāv ~12st rindā . mad.gif

P.S. Es nežēlojos, tās ir tikai rezignētas pārdomas par dzīvi. laugh.gif

Taka
Jauno otaku dogmas:

Visi pārējie otaku ar urravām metīsies sveikt jauniņo un uzreiz izsniegs viņam "anime iepazīšanās paku" no 100-200 DVD matricām pilnām ar top animi, pārsies tās ar rozā lentīti un piegādās pie jauniņā namadurvīm uz sudraba šķīvja personīgi.

Ja jauniņā dators nebūs pietiekami jaudīgs lai atskaņotu animi, viņam to apgreidos par velti.

Uzsauks 10Mbit inetu, atnāks un pielādēs datoru pilnu ar anime linkiem jo inets par 90% sastāv no animes.

Varat papildināt pēc vēlēšanās.
Taka
QUOTE(ETM @ Apr 22 2005, 10:05)
... Es seezhu uz 256/64 ...
*


Ja tu sēdi uz tā, uz kā es domāju tu sēdi, tad tagad tu jau sēdi uz 512/128 laugh.gif
No sirds apsveicu ar neseno MDSL apgreidu!
ETM
Nee nee! es seezhu uz telias S ineta, kursh arii bija 128/64 bet tagad upgreidots liidz 256/64
Taka
sad.gif nu bet vismaz tiki apgreidots
GunMetaL
man msdl bet nekadu upgreidu no 256/64 un 500/128 vai apmeram ta neredzu nevaru parvilk atrumu pari tiem 250 ks/s nesaprotu vai tie latelekom dzeki vispar ir palielinajusi atrumu kads sutiju siem emailu maitas neatbildeja

un par to torrentu trakeru domaju ka vaidzetu ja butu tads varetu vilkt labak un es pat butu ar mieru turet vala tos novilkots torrentus uz arzemju torrentiem neturu jo nav jēgas jo savādak man uploads ir lielaks kopsuma vismaz par 5x

bet tomer butu jau forši ja varetu vienkarsi samainities ar matricam uz kadu laiku.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Taka
izslēdz modemu un ieslēdz to atpakaļ wink.gif
Moš palīdzēs
GunMetaL
hmmm laba doma mobilajiem tas palidz izmeginasu
smile.gif
volzha
Ehh Westy man skumji uz tevi skatīties! Kur tā jaunatne tā steidzas pilna nekam nederīga entuziasma!
Westy
QUOTE(volzha @ Apr 23 2005, 14:05)
Ehh Westy man skumji uz tevi skatīties! Kur tā jaunatne tā steidzas pilna nekam nederīga entuziasma!
*



Kaa jau zini laiks ir nauda, bet torrenti ir laiks. ph34r.gif
Taka
Cik miljonus jau esi nopelnījis, caurām dienām animi skatoties? laugh.gif
tostermaize
ko vel neizdomaasiet shodien secinaaju ka ihack luugshana peec paliidziibas noved liidz baanim
Janus
Manu prat garlaicigi. sad.gif Bet nenemiet mani vera. smile.gif
Andromens
Westy es tev iesaku prsota vakt tautu un ak4at no viena un taa psaha torenta ;] man luuuk ir pDSL kam nu jau labu laiku ir OG beidzot kas nozime to ka no dsl useriem es liidz 250 kB varu spiest, tad luk ka4ajot svaigako naruto epu sanca taa ka man atrums uzleca lidz 150 kB ( pDSL civleki atceraties pDSL tas ira ;] ) tas tik noziem to ka man palaimajejas ar to ka kads no Latvijas dsl lietotajiem bija seed tongue.gif
nu un tu vienkarshi varetu uzsediant tautu uz vienu un to pashu trackeri un lai jamejie seedo un visas problemas tak
deleted-ray
Man gan liekas, ka aatraak ir vienkaarshi sarunaat kam ko vajag un hubaa satikties un vilkt viens no otra. Ar torentiem tikai kjeepaashanaas ")
kaarleens
man ir mdsl stabils 50 kb/s no aarzemju torrentiem es nespeeju paspeet noskatities ko esmu savilcis =/ par to trakeri nee nu protams butu jauki ja viens no seederiem buutu pats servaks kursh atrodas uz apollo un no kura man buutu lielaaks aatrums kaa no trubaam ehh bet tie jau sapnji un saku nez man nav laika noskatiities toko savelku un veel man shinobi sho to uz matricaam atnes ehh Gundami mani gaida
volzha
Jep piekrītu kārlēnam nepietiek laika visu noskatīties, kas ir pieejams uz kompja un man katru nedēļu iekrājas vairāk un vairāk!
iris
Hakeri ir ļauni,gluži kā Bush !
lastguru
Iris, vari vismaz meegjinaat paarstaat spamot? ko tev hakeri ir nodariijushi (tas ir retorisks jautaajusm, tevis pasha labaa ceru ka neatbildeesi)? Un testa postus vispaar nezinu kaa var iedomaaties forumaa baazt... Tas ir briidinaajums.
slay3r
Sigma un Ihacks pēc manām domām konkrēti smi*d. Ja ir velme taisīt trakeri tikai priekš animēm, dodiet ziņu. Personīgi vēlētos dzirdēt padziļinātas Rozes domas jo uzskatu viņu par Lv anime vectēvu. ( Old fart )
deleted-ray
Ja veel neesi pamodies, tad sigma offlainaa jau kaadas paaris nedeljas ir tongue.gif, bet nu ihackaa un source.lv tagad liek sameeraa daudz animes.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.