Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Luuzuma vieta...
Anime forum > otaku.lv > Rules, Problems and Suggestions
SheWr
Zinu ka shis jau tika apspriests, bet nu tas ir izgaajis no raamjiem. YGO forums kljuvis nevaldaams. Taads spameris kaa Dash3 uztaisiija kaadus 4 jaunus topikus kur vinsh saka ka es esmu stulbs (jo es pateicu lai vinhs beidz spamot). Es luudzu uz juusu atbalstu - vainu tiekam valjaa no YGO foruma uz visiem laikiem, vainu Dash3, pegasus un veel dazhi indiviidi ir kaartiigi jaaizmet aaraa.

EDIT: Wot. Beidzot atradu visu spameru spameri. Luudzu adminus izmest no otaku.lv Dash3. Es atstaashu nemainiitus dazhus postus YGO sadaljaa, lai juus vareetu paarliecinaaties, par vinja izdariibaam. (ja vien vinsh taas pats neizmainiis)
sandzi
yu gi oh forumu vajag atstat bet tos spamerus vajag izkicot mad.gif
SheWr
aaa. un veel Swordsman aizsuutiija adminiem veestuli kur kautkas par mani rakstiits. Laikam vinjam nepatika tas, ka es vinja spamu izdzeesu un izmainiiju.
kaarleens
patiiriiju jurgju forumu dash uz 10 dienaam paseezh suspenda suudiigi ka jums vienaada ip visiem SheWr taveejaa arii ir shitaa ? 195.2.106.186
SheWr
QUOTE(kaarleens @ Feb 11 2005, 16:04)
patiiriiju jurgju forumu dash uz 10 dienaam paseezh suspenda suudiigi ka jums vienaada ip visiem SheWr taveejaa arii ir shitaa ? 195.2.106.186
*



nop, tas nav mans Ip. paldies par to darbu, man jau tie yurgisti liidz kaklam...
jurc
eu nu comon.. kur ir kāda atsaucība no adminu puses. Man un ne tikai man tie yugisti jau sen ir ZB! Nu nepietiks ar to brīdinājumu ko Yume-sama ir tur ielikusi! Šie spamotāji pieklusīs, bet tad atnāks jauni.. Useri jau nestāv uz vietas, visulaiku tik nāk klāt.. drīz tas paliks ļoti grūti kontrolējams. Vienkārši aizslēdziet ciet to subforumu un viss! Pat bija pools vai nahrinazēt tos yugistus vai nē, 53% bija ka vajag un 22% bija vienalga. Bet vairākums šā vai tā ir pret! Un kur kāds atblasts no adminiem? Tauta pieprasa slēgt subforumu, bet adminiem uz to uzspļaut? Vienkārši es domāju ka yu-gi-oh ir pārāk liela tēma lai to apspriestu šajā forumā, kur vairāk tomēr uzsvars likts uz aziātu kultūru vispār... Tādēļ savā un citu forumiešu vārdā kuri necieš yugistus - SLĒDZIET CIET YGO SUBFORUMU!!!!!
SheWr
Yume pareizi izdariija dodot vinjiem paarbaudes laiku, bet tam vaidzeeja buut kaadam meenesim, nevis paaris dienaam. Beigsies paarbaudes laiks, vinji atkakl saspamos...Nu ja veel kaadreiz taadu trakumu redzeeshu, tad noteikti pievienoshos Jurchikam un bljaustiishos, lai yurgistus met aaraa... ph34r.gif
Sigfa
Klusiibaa esmu ar Juchiksu. Vai tieshaam vajag veelvienu pollu, lai paarliecinaatu cilveekus?
ETM
Ir tach pat iztaisiits cits forums kur vinji var dziivoties. Un sen jau bija pazinjots vinjiem par taa foruma eksistenci. Vai ieshaam nevar aizklapeet to forumu ciet un basta?
Online RPG tach paarceelaas uzreiz peec pirmaa luuguma. Kas vinjiem to pashu traucee dariit?
deleted-ray
Vinjiem ir savs forums, tur lai arii spamojas. ")
Westy
Vienkaarshi daram taa. Jaizsuuta visiem spameriem veestule, kuraa buutu rakstiits: "Ja veelreiz spamosi, tiks uzlikts life-time BAN".
Tik un taa tas YGO jau pieriebies ir,varbuut toch klapeejam to bodi ciet.
edg
Viens no lielaakajiem Par bija: arii Yugioh ir anime un vinjiem sava foruma nav.

Bet tagad vinjiem ir savs forums, taatad Yugioh foruma eksistence jaabeidz 2005.gada 28.februaarii (jo 28. februaaris ir kruta).

Lai apjukushie juugisti zinaatu, kur deeties, var taisiit, ka Yugioh subforuma links aiziet pa tiesho uz Yugioh jauno forumu. Taa kaa lielaakaa dalja taapat buus pieradushi naakt uz otaku.lv, no kura vinji tad paaries uz Yugioh forumu, tad buus 2 labumi:
1) Yugioh spams buus prom.
2) Yugioh fani vienalga vazaasies caur otaku.lv, liidz ar ko varbuut iebraukaasies reizeem "normaalas" anime pasaulee.

Taa kaa nevienam iebildumu pret shito nav (jo nav), tad es iesaku pazinot augshmineeto riiciibu par oficiaalu, neapstriidamu un nenoveershamu.
Taka
Piekrītu un parakstos zem edg teiktā.
sandzi
nav nemaz tik slikta ideja ta bus jauztaisa rolleyes.gif
deleted-ray
Mans ar piekriit par to paaradresaacijas prikolu, un visiem buus laaabii")
SheWr
man nebuut iebildumi...
.SD.
NU ok manis pec ygo subforumu var klapet ciet uz visiem laikiem.Dazi no ygo jau ir parnakusi uz jauno forumu tas labi bet dzi izskatas ka nemaz to netaisas darit un tikai turpuina spamot.
SheWr
Nu tad viss nolemts...Buutu labi, ja admini tur visu vareetu izdzeest un atstaat tikai vienu closed topic ar pazinjojumu : Forums paarceelies uz shaadu vietu.
jurc
Admini.. ieklausieties jel vienreiz ko runā vieni no lielākajiem spamotājiem - KLAPĒJIET TO SUBFORUMU CIET!! Ko Jūs vēl gaidāt? Kamēr viņi sāks lūgties lai netaisa ciet? Izmantojiet iespēju! Baaac... nu ku šitā var....
SheWr
Ceru ka es nebiju domaats kaa viens no lielaakajiem spameriem... wink.gif Nu jebkuraa gadiijumaa...tauta ir runaajusi - tagad visi saka, lai to ver ciet.
jurc
QUOTE(SheWr @ Feb 13 2005, 11:09)
Ceru ka es nebiju domaats kaa viens no lielaakajiem spameriem...
*


Biji gan domāts. Īstenībā tu visvairāk spamo no visiem. Pats esi apskatījies cik daudz postus tu esi sarakstījis? Man jau liekas ka tu vienkārši to nekontrolē... galvenais kautko ierakstīt... Paskaties pats.. Pēc katra NEtavēja posta nākamais ir tavs... un tas ir visur... Ieteiktu padomāt pirms sāc kautko drukāt.. Pašam bieži sanāk kautko uzrakstīt un pirms Add reply pogas spiešanas pārdomāju un nepostoju rakstīto... jo zinu ka tas būs lieks un nevajadzīgs posts.
Sorry, bet nu tas tā ir...
SheWr
Es rakstu tikai, ja man kas ir sakaams...
jurc
QUOTE(SheWr @ Feb 13 2005, 19:04)
Es rakstu tikai, ja man kas ir sakaams...
*


bet padomā vai tas ko tu teiksi ir vajadzīgs citiem? Nevienam neintresē ka tu jūties labi, ka tev omīte nomirusi vai ka tev caura zeķe. Katram topicam ir nosaukums, un par to ar ir jārunā.
Kikyou
Nu, nu...
Nav jau tak nemaz tas SheWr starp tiem briesmīgākajiem kadriem.
Sigfa
Jurchix, look at the bright side! laugh.gif vinjam ir labi daudz ko teikt, un labi daudz noderiigas informaacijas! *vinjapraat* laugh.gif
ShinChan
Vāu, topika virsrakstā tāda drāma ("Lūzmuma vieta"), ka nobāl pat šīsdienas vājprātīgais hokejmačs LAT-BAL. Bet arī es sliecos atbalstīt edg priekšlikumu, ar piebildi, ka tā būs labāk visiem.
kaarleens
Es nedzēsīšu to lai dara Roze ja to vajag es piemēram uzskatu ka neko nodzēst nevajag cool.gif tongue.gif
Yume
OK, man faktiski arī nemaisa, bet tā kā tauta sūdzējās , nu kautko vajag darīt.
No manas puses brīdinājums bija arī viss, vairāk laikam nevar no viņiem panākt.
jurc
Aizsūtīju Roze-samam garu PM ar lūgumu slēgt abus subforumus... Pieliku klāt visus topicus kur tas tika vairākkārtēji apspriests. Gaidīsim rezultātus.... ph34r.gif
Roze
YGO forums redirektēts uz http://s3.invisionfree.com/LRF
jurc
Vēl paliek jautājums ar online RPG subforumu, ta vajadzētu vispār izdzēst ārā, jo viņi ir atraduši citu forumu kur spēlēt un šis stāv pamests...
sandzi
yugioh subforumu izdzest un nekadas vairs sarunas
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.